ویزای استارتاپ فنالند

اگر یک بیزنس پلن دارید که پتانسیل رشد در سطح بین المللی را داشته باشد می‌توانید برای دریافت ویزای استارتاپ فنلاند اقدام کنید. ویزای استارت آپ فنلاند، ۲ سال اعتبار دارد و شما در طول این زمان باید بتوانید استارت آپ خود را تشکیل دهید. نکته قابل توجه این است که شما باید قبل از اپلای برای ویزای استارت آپ کشور فنلاند، از شرایط شرکت خود و نیز شرایط بیزینس فنلاند کاملا آگاه باشید. با اخذ ویزای استارت آپ فنلاند به مدرک زبان نیازی ندارید (برخلاف بسیاری از کشورهای اروپایی) و میتوانید به همراه همسر و فرزندان خود به این کشور زیبا و ثروتمند مهاجرت کنید.

فهرست مطالب

    ویزای استارتاپ فنلاند چیست؟

    ویزای استارتاپ فنلاند این امکان را برای کارآفرینان بین‌المللی در حال رشد ایجاد می‌کند تا یک شرکت استارت آپی در فنلاند بسازند و بخشی از اکوسیستم استارت آپی پر جنب‌وجوش این کشور شوند. این مجوز برای بنیان‌گذاران نوآوری است که از کشورهای خارج از اتحادیه اروپا به فنلاند می‌آیند.

    فنلاند فرصت‌های مالی جذاب زیادی را برای استارت آپ­ ها فراهم م­ی‌کند. سرمایه‌گذاری‌های دولتی و خصوصی در استارتاپ­‌ها چندین سال است که به‌طور پیوسته در این کشور رشد پیدا کرده‌اند. میانگین سرمایه‌گذاری در دو سال گذشته در این کشور دو برابر شده است. برای مثال، در سال ۲۰۲۰، بیزنس فنلاند با سرمایه ۱۴۲ میلیون یورویی به استارت آپ­‌ها کمک کرده است.

    در حال حاضر بیش از ۴۰۰۰ استارت آپ در فنلاند فعالیت می‌کنند.

    معرفی استارتاپ‌های موفق در فنلاند

    فنلاند کشوری با زیبایی‌های طبیعی فوق‌العاده است و داستان‌های زیادی را در خود جای داده است. این کشور همچنین خانه بسیاری از مشاغل جدید و در حال رشد است. فنلاند دارای اکوسیستم استارتاپی رو به رشدی است که طیف وسیعی از استارت آپ‌ها را تحت پوشش قرار می‌دهد. سالانه استارتاپ‌های فنلاندی زیادی برای این کار بودجه دریافت می‌کنند.

    جالب است بدانید این کشور شادترین کشور جهان است. همه این‌ها نشان می‌دهند که این کشور پتانسیل پیشرفت خوبی دارد و می‌تواند استارت آپ­ های خوبی ایجاد کند.

    در اینجا تعدادی از موفق‌ترین استارتاپ‌های فنلاند را به شما معرفی می‌کنیم:

    ۱. Sulapac

    این استارتاپ در سال ۲۰۱۶ در هلسینکی، پایتخت فنلاند راه‌اندازی شد. Sulapac در تلاش است تا با مشکل پلاستیک مقابله کند. شرکت فناوری سبز نوع متفاوتی از بسته‌بندی را به مصرف‌کنندگان ارائه می‌دهد. راه‌حل آن‌ها استفاده از بسته‌بندی‌های زیست‌تخریب‌پذیر است تا میزان زباله‌های پلاستیکی تولیدشده را کاهش دهند.

    ۲. CrediNord

    CrediNord یک استارت آپ است که در سال ۲۰۱۹ تأسیس شد. این شرکت در بخش‌های بانکی، B2B و خدمات مالی فعالیت می‌کند و وام‌های SME می‌دهد. وام‌دهی به شرکت‌های کوچک و متوسط به کشورها امکان رشد اقتصادی می‌دهد و بنابراین بسیار مهم است. CrediNord به شرکت‌های کوچک و متوسط وام می‌دهد.

    ۳. ReceiptHero

    ReceiptHero یکی دیگر از شرکت‌های نوپا و بسیار موفق از فنلاند است که در صنعت فناوری مالی فعالیت می‌کند. این استارت آپ یک پلتفرم آنلاین با محوریت پلتفرم‌های دیجیتال مارکتینگ و تبلیغات است.

    این استارتاپ که در سال ۲۰۱۸ تأسیس شد، ادعا می‌کند که مکان امنی برای مدیریت داده‌های خرید است و به کسب‌وکارها اجازه می‌دهد تا درک بهتری از مشتریان خود داشته باشند.

    ۴. Comparables.ai

    استارتاپ بعدی Comparables.ai نام دارد. این استارتاپ در سال ۲۰۲۱ تأسیس شد و یک شرکت فناوری متخصص در استفاده از هوش مصنوعی برای تحقیقات بازار و صنایع فین تک است. Comparables.ai بستر آنلاینی را در اختیار کاربران خود قرار می‌دهد که شرکت‌ها را به‌سرعت با یکدیگر مقایسه می‌کند. این پلتفرم همچنین به کاربران اجازه می‌دهد تا جستجوهای خود را شخصی‌سازی کنند و درعین‌حال متوجه شوند چه کسانی در یک صنعت خاص کار می‌کنند.

    ۵. Aatos.app

    Aatos.app که با نام Aatos Legal Technology Oy نیز شناخته می‌شود، یک استارتاپ است که بدون پیمودن مسیر سنتی استخدام وکیل، راه‌حلی برای مسائل حقوقی به مشتریان خود ارائه می‌دهد. قرار است این استارتاپ یک راه مقرون‌به‌صرفه تر برای حل‌وفصل مسائل حقوقی باشد. تیم حقوقی که به صورت آنلاین به افراد مشاوره می‌­دهند، استرس گفتگوی حضوری را به موکل خود وارد نمی‌­کنند و همچنین در وقت با ارزش افراد صرفه جویی می­‌شود.

    این استارتاپ در سال ۲۰۲۰ تأسیس شده است.

    ۶. AISpotter

    AISpotter یک استارتاپ است که در سال ۲۰۱۸ تأسیس شد. این شرکت قصد دارد با استفاده از هوش مصنوعی، تجزیه‌وتحلیل ویدیو را آسان‌تر کند تا فرآیند تجزیه‌وتحلیل ویدیو را سریع‌تر از یک انسان انجام دهد.

    ۷. Color The Minds Oy

    Color The Minds یک شرکت نوپا است که با واقعیت مجازی در بخش فناوری آموزش کار می‌کند. این شرکت از نرم‌افزار و فناوری اطلاعات به‌منظور توسعه روش‌هایی برای افزایش یادگیری استفاده می‌کند. Color The Minds مدعی است که درک اطلاعات پیچیده را آسان‌تر می‌کند.

    این شرکت در سال ۲۰۲۰ در اسپو فنلاند تأسیس شد.

    ۸. Cooler Future

    Cooler Future یکی دیگر از استارت آپ‌های فنلاند است که در صنعت فناوری مالی فعالیت می‌کند. این استارتاپ به مشتریان خود کمک می‌کند تا ثروت خود را از طریق سرمایه‌گذاری به روشی سازگارتر با محیط‌زیست مدیریت کنند. این استارتاپ در سال ۲۰۱۹ راه‌اندازی شد.

    ۹. Kide Science

    Kide Science یک استارت‌ آپ است که به‌طور خاص در آموزش  STEM(علم، فناوری، مهندسی و ریاضیات) کار می‌کند. استفاده از روش داستان‌گویی برای آموزش Kide Science به کودکان خردسال کمک می‌کند تا در مورد علم بیشتر یاد بگیرند. آزمایش‌ها را می‌توان از راه دور و بدون حضور معلم انجام داد، به این معنی که والدین می‌توانند با چیزهایی که در خانه پیدا می‌شود، آزمایش­ها را در خانه و به کمک کودکان انجام دهند. این استارتاپ در سال ۲۰۱۷ تأسیس شد.

    ۱۰. Claned Group

    Claned Group که به‌عنوان Claned نیز شناخته می‌شود، یکی دیگر از استارتاپ‌های فناوری آموزشی و نرم‌افزاری است. این استارتاپ پلتفرم خود را بر افزایش تعامل با خدمات و محتوای آموزشی متمرکز کرده است. این پلتفرم به‌عنوان یک کلاس درس آنلاین عمل می‌کند که در آن دوره‌های مختلف در دسترس هستند. این استارتاپ هم در سال ۲۰۱۶ تأسیس شده است.

    این‌ها تعدادی از استارتاپ‌های موفق در کشور فنلاند بودند. درنهایت باید بگوییم که صنایع اصلی استارتاپی در فنلاند الکترونیک، ماشین‌آلات، جنگلداری و مواد شیمیایی هستند.

    ویزای استارتاپ فنلاند مناسب چه افرادی است؟

    ویزای استارتاپ فنلاند معمولاً مناسب افرادی است که:

    • تخصص کافی درزمینه راه‌اندازی یک کسب‌وکار داشته باشند.
    • قصد تأسیس یک شرکت با رشد سریع را در این کشور داشته باشند.
    • یک طرح کسب‌وکار نوآورانه و خلاقانه داشته باشند.
    • به ایده کسب‌وکار خود تعهد داشته باشند.
    • تمکن مالی کافی برای انجام این کار را داشته باشند.
    • برای نظم و امنیت و سلامت عمومی و همچنین روابط بین‌الملل فنلاند خطری ایجاد نکنند.

    تنها افراد با این خصوصیات می‌توانند برای ویزای استارتاپ فنلاند درخواست دهند. در غیر این صورت درخواست آن‌ها پذیرفته نخواهد شد.

    همراهی خانواده با داشتن ویزای استارتاپ فنلاند

    اگر فرد بتواند ویزای استارتاپ فنلاند را دریافت کند، در همان ابتدا این ویزا برای همسر و فرزندان متقاضی هم صادر می‌شود. البته فرزندان زیر ۱۸ سال واجد شرایط دریافت این ویزا هستند. ویزای استارتاپ ۲ سال اعتبار دارد و بعد از آن هم قابل تمدید خواهد بود.

    با ویزای استارتاپ فنلاند همسر و فرزندان متقاضی اجازه تحصیل رایگان در این کشور را نیز به دست می‌آورند.

    شرایط اخذ ویزای استارتاپ فنلاند

    فنلاند یک کشور اروپایی است که معیارهای ارزیابی کسب‌وکار آن با معیارهای اتخاذشده در اروپای شرقی تفاوت دارد. وقتی کارآفرینی می‌خواهد به فنلاند نقل‌مکان کند باید از ویژگی‌های جامعه استارتاپی این کشور و به‌طورکلی کار سازمان‌های دولتی فنلاند به‌طور کامل آگاهی داشته باشد.

    شرایط اخذ ویزای استارتاپ فنلاند در زیر آمده است:

    • سن متقاضی باید بالای ۱۸ سال باشد.
    • تیم پروژه باید حداقل از ۲ نفر تشکیل شده باشد.
    • متقاضیان باید قصد ایجاد یک شرکت پایدار با چشم‌انداز ورود به بازار جهانی را داشته باشند.
    • دارای نوآوری ایده یا روش تولید، مقیاس‌پذیری کسب‌وکار و تخصص کافی باشند.
    • متقاضی باید مالکیت ۶۰ درصد یا بیشتر از سرمایه مجاز شرکت را داشته باشد. مؤسس شرکت ملزم به مشارکت ۳۰ هزار یورویی در سرمایه سهام خواهد بود.
    • متقاضی باید از تمکن مالی کافی برای راه‌اندازی یک کسب‌وکار در کشور فنلاند برخوردار باشد.

    طرح تجاری مورد تأیید برای ویزای استارتاپ فنلاند

    برای اینکه طرح تجاری موردنظر شما برای راه‌اندازی استارتاپ مورد تأیید قرار بگیرد باید یک سری ویژگی برای آن در نظر بگیرید:

    • مفهوم یک استارتاپ جدید را کار کنید: محیط و حوزه موردعلاقه خود را تجزیه‌وتحلیل کنید. یک سری اطلاعات کلی در مورد شرکت مانند زمینه فعالیت، سرمایه، برنامه‌های توسعه و گسترش برای ۲ سال آینده، دامنه یا دامنه‌های شرکت و ... را ارائه دهید. همچنین اطلاعاتی در مورد مؤسس و تیم استارتاپی، نام، موقعیت، تاریخ شروع کار و تاریخ تولد را ارائه دهید.
    • در مورد محصول/خدمت توضیح دهید: در مورد مرحله آمادگی محصول، مدل فروش، معیارهای امروزی، بازارها، رقبای اصلی و مزیت‌های رقابتی محصول شرکت صحبت کنید.
    • داده‌های مالی: منابع و ساختار درآمد و هزینه‌های شرکت، نرخ رشد فروش / هزینه‌ها (مورد انتظار / واقعی) را بیان کنید. متقاضی باید برای توسعه شرکت سرمایه داشته باشد. میزان این سرمایه به اندازه استارتاپ و تعداد افرادی که برای این استارت آپ اجازه اقامت دریافت می‌کنند بستگی دارد. اگر ایده خوب باشد، تا سقف ۲۰۰ هزار یورو کمک مالی دریافت خواهد کرد.

    به‌طورکلی طرح تجاری شما باید نوآورانه باشد؛ یعنی هیچ تیمی از قبل ایده مشابهی را ارائه نکرده باشد. طرح شما باید سودآوری داشته باشد و برای چرخه اقتصادی کشور فنلاند مفید باشد.

    همچنین طرح تجاری موردنظر شما باید طوری باشد که هزینه راه‌اندازی کمی داشته و درآمد بالایی ایجاد کند.

    مدرک زبان موردنیاز برای ویزای استارتاپ فنلاند

    اکثر کشورها برای ارائه ویزا مدرک زبان می‌خواهند. یعنی داشتن مدرک زبان اساسی‌ترین مورد برای درخواست ویزا برای هر کشوری است. نکته مثبتی که در مورد ویزای استارتاپ فنلاند وجود دارد این است که این ویزا بدون مدرک زبان است؛ یعنی شما برای دریافت این ویزا به مدرک زبان نیاز ندارید. البته برای کار و زندگی در این کشور باید زبان بلد باشید و بتوانید با دیگران ارتباط برقرار کنید، اما داشتن مدرک برای اخذ این ویزا ضروری نیست.

    تمکن مالی لازم برای دریافت ویزای استارتاپ فنلاند

    برای اخذ ویزای استارتاپ فنلاند باید از تمکن مالی برخوردار باشید. این مبلغ حداقل ۱۰۰۰ یورو در ماه برای پرداخت هزینه‌های زندگی در فنلاند است.

    شما می‌توانید ثابت کنید که منابع مالی کافی برای پرداخت هزینه‌ها در کشور فنلاند را دارید. به‌عنوان‌مثال سرمایه شخصی یا پول در حساب بانکی خود دارید یا درصورتی‌که قرارداد کاری با شرکتی امضا کرده باشید و شرکت دارای بودجه کافی برای پرداخت دستمزد شما باشد یا به شرکت نوعی بودجه برای تضمین پرداخت دستمزد شما اعطا شده باشد، این منابع مالی می‌توانند نشان‌دهنده تمکن مالی شما باشند. همچنین می‌توانید با ارائه مدارک مربوط به سایر منابع درآمد، مانند درآمد از اجاره آپارتمان یا برخی درآمدهای معمولی دیگر که در طول اقامت خود در فنلاند دریافت خواهید کرد، نشان دهید که منابع مالی کافی را در اختیار دارید.

    شما باید مدارکی مبنی بر داشتن منابع مالی کافی برای حداقل یک سال ارائه دهید تا اجازه اقامت شما برای یک دوره یک‌ساله صادر شود. اگر منابع مالی شما کافی باشد، اجازه اقامت می‌تواند به‌طور مستقیم به مدت ۲ سال به شما اعطا شود.

    مراحل دریافت ویزای استارتاپ فنلاند

    برای دریافت ویزای استارتاپ فنلاند باید مراحل زیر را به ترتیب دنبال کنید:

    مرحله ۱: بیانیه واجد شرایط بودن از Business Finland

    قبل از ارسال درخواست باید بیانیه واجد شرایط بودن خود را از Business Finland دریافت کنید.

    قبل از گرفتن این بیانیه باید طرح تجاری خود را توضیح دهید.

    مرحله ۲: درخواست خود را به اداره مهاجرت فنلاند بفرستید.

    پس از دریافت بیانیه واجد شرایط بودن و تأیید طرح تجاری، برای دریافت ویزای استارتاپ فنلاند از سرویس مهاجرت فنلاند (Migri) درخواست دهید.

    اطلاعاتی در مورد حقوق اقامت اتحادیه اروپا / منطقه اقتصادی اروپا و مجوزهای اقامت موردنیاز برای شهروندان خارج از منطقه اتحادیه اروپا / منطقه اقتصادی اروپا جمع‌آوری کنید.

    مرحله ۳: به فنلاند سفر کنید.

    برای اقامت خود یک گزینه اقامتی مناسب پیدا کنید. یک حساب بانکی شخصی در این کشور باز کنید، خدماتی مانند برق، تلفن و اتصال به اینترنت را دریافت کنید.

    به محلی که می‌خواهید در آن استارتاپ خود را راه اندازی کنید بروید و در مورد آن اطلاعات کسب کنید. مثل روش‌های رفت‌وآمد و ...

    مرحله ۴: شرکت خود را تأسیس کنید.

    کسب‌وکار خود را در ثبت تجارت فنلاند ثبت کنید. کسب‌وکار شما باید برای مالیات بر ارزش‌افزوده در اداره مالیات فنلاند ثبت شود.

    ممکن است برای کار بر روی ایده کسب‌وکار خود بخواهید یک فضای کار اشتراکی انتخاب کنید. در این مرحله نیز باید از طریق شرکت‌های سرمایه‌گذاری خصوصی یا سرمایه‌گذاران فرشته (angel investors) بودجه موردنیاز شرکت خود را دریافت کنید.

    شما می‌توانید برای سرمایه‌گذاری Tempo از Business Finland درخواست دهید که در آن می‌توانید ۳۰ هزار یورو سرمایه سهام از شخص ثالث یا کارآفرینان جذب کنید.

    مدارک لازم برای ویزای استارتاپ فنلاند

    مدارک موردنیاز برای درخواست ویزای استارتاپ فنلاند به شرح زیر است:

    • پاسپورت معتبر (شما باید پاسپورت خود را هنگام ارسال درخواست اجازه اقامت ارائه دهید)
    • بیانیه واجد شرایط بودن از Business Finland
    • صورت‌وضعیت مالی (مانند صورت‌حساب بانکی یا صورت‌حساب سایر دارایی‌های قابل‌انتقال به فنلاند)
    • مدارک پشتیبان به نفع منابع مالی شما برای هزینه‌های زندگی شما در فنلاند
    • طرح کسب‌وکار نوآورانه که وضعیت سهامدار و پیش‌بینی مالی را تعیین می‌کند
    • تحقیقات در مورد بازار کار فنلاند
    • رزومه و مشخصات تیم مطابق با استانداردهای اروپایی
    • برنامه بازاریابی
    • محصولات و خدمات

    دریافت ویزای استارتاپ فنلاند چقدر طول می‌کشد؟

    میانگین زمان پردازش برای ارزیابی درخواست ویزای استارتاپ فنلاند به‌صورت الکترونیکی و کاغذی حدود یک تا ۲ ماه است.

    هزینه اخذ ویزای استارتاپ فنلاند

    متقاضی باید برای اخذ ویزای استارتاپ فنلاند به‌صورت الکترونیکی مبلغ ۳۵۰ یورو به‌عنوان هزینه درخواست برای ویزای استارتاپ فنلاند بپردازد. این هزینه برای تمدید ویزا مبلغ ۱۶۰ یورو خواهد بود.

    هزینه درخواست ویزا به‌صورت کاغذی هم مبلغ ۴۸۰ یورو است و برای تمدید آن هم باید ۴۳۰ یورو بپردازید. تمام این هزینه ها را باید در هنگام درخواست ویزا پرداخت کنید.

    دلایل ریجکت شدن ویزای استارت آپ فنلاند

    اگر برای ویزای استارتاپ فنلاند درخواست داده‌اید ممکن است درخواست شما به دلایل متعددی رد یا به اصطلاح ریجکت شود. در ادامه این دلایل را برای شما بیان می‌کنیم:

    • برنامه تجاری متقاضی نوآورانه نیست.
    • متقاضی تمکن مالی کافی برای ایجاد یک کسب‌وکار را ندارد.
    • متقاضی سوءپیشینه کیفری دارد.
    • متقاضی برای سلامت عمومی و یا روابط بین‌الملل کشور فنلاند زیان‌آور است.
    • ارائه پاسپورت نامعتبر.
    • ارائه مدارک ناکافی یا جعلی.

    اگر درخواست ویزای استارتاپ شما ریجکت شود، می‌توانید با درک علت ریجکتی نسبت به رفع آن اقدام کنید. معمولاً اداره مهاجرت دلیل ریجکت شدن درخواست ویزا را در نامه‌ای برای شما می‌فرستد.

    اقامت از طریق ویزای استارتاپ در فنلاند

    بعد از اخذ ویزای استارتاپ فنلاند اگر فرد به مدت ۵ سال در این کشور کار کند و مشکلی برای او و شرکتی که تأسیس کرده ایجاد نشود می‌تواند اقامت دائم بگیرد. بعد از ۶ سال هم به فرد تابعیت فنلاندی داده می‌شود.

    مزایای ویزای استارتاپ فنلاند

    ویزای استارتاپ فنلاند مزایای زیادی دارد، به همین دلیل بسیاری از افراد برای دریافت این ویزا اقدام می‌کنند. در اینجا به تعدادی از مزایای ویزای استارتاپ فنلاند اشاره می‌کنیم:

    • بزرگ‌ترین مزیت این ویزا این است که شما دیگر مجبور نیستید پول خود را برای راه‌اندازی کسب‌وکار سرمایه‌گذاری کنید. شما می‌توانید سرمایه این کار را از شخص ثالث یا کارآفرینان در فنلاند به دست بیاورید.
    • مالیات شرکت‌ها در فنلاند ۲۰ درصد است که در مقایسه با کشورهای توسعه‌یافته یکی از پایین‌ترین مبالغ مالیات به شمار می‌رود.
    • فنلاند یکی از اقتصادهای رقابتی در اروپاست. این کشور یک اکوسیستم شگفت‌انگیز با فناوری پیشرفته دارد که با تاریخچه قابل‌توجهی از تکامل دیجیتال و فناوری اطلاعات تکمیل شده است.
    • هلسینکی، پایتخت فنلاند، در ارتباط محلی و همکاری در بین بنیان‌گذاران، سرمایه‌گذاران و کارشناسان برای کسب‌وکار جدید رتبه اول را دارد. این شهر همچنین میزبان چندین رویداد شبکه‌ای برای ملاقات با سرمایه‌گذاران و ارائه ایده‌های نوآورانه برای تجارت در فنلاند است.
    • این کشور دارای اکوسیستم استارت آپی قوی، حمایت مالی از سوی شرکت‌های سرمایه و کمک دولت است. این کشور دارای جامعه‌ای متعادل با استاندارد زندگی بالا و یکی از پایین‌ترین نرخ‌های فساد در جهان است.
    • فنلاند همچنین به دلیل استقبال از مشاغل خارجی و سرمایه‌گذاری با ارائه حمایت از طرف دولت و معرفی شرکت‌ها به‌عنوان شرکت‌های فنلاندی طرفداران زیادی دارد.
    • متقاضیان می‌توانند از مزایای سیستم تأمین اجتماعی پیشرفته و مراقبت‌های بهداشتی عمومی این کشور استفاده کنند.
    • این کشور به دلیل سیستم آموزشی عالی، نوآوری‌های پویا، محیط پاک، محیط تجاری پایدار و مطلوب و دستاوردهای بالا در همه زمینه‌ها مشهور است.
    • کشور فنلاند به‌طور گسترده به‌عنوان شادترین کشور جهان، سبزترین کشور جهان، رتبه اول در آزادی مطبوعات جهانی، دومین کشور ازلحاظ کمترین میزان فساد و ششمین کشور ازلحاظ سیستم آموزشی برتر در جهان شناخته شده است.

    کلام آخر

    همان‌طور که گفتیم، کشور فنلاند مزیت‌های زیادی برای زندگی و ایجاد یک کسب‌وکار برای شما فراهم می‌کند. با تمام این مزایا واقعاً چیزی برای شک و شبهه باقی نمی‌ماند. اگر شما هم قصد دارید یک کسب‌وکار راه‌اندازی کنید و یا یک ایده جدید دارید، منطقی فکر کنید و برای کسب موفقیت حتماً شرایط کشور فنلاند را برای اقامت و تأسیس یک شرکت استارتاپی بررسی کنید.

    سوالات متداول درباره ویزای استارتاپ فنالند

    مراحل گرفتن ویزای استارتاپی فنلاند چیست؟

    برای اخذ ویزای استارتاپی فنلاند ابتدا باید طرح تجاری خود را به Business Finland ارائه دهید. پس از تأیید طرح تجاری می توانید درخواست خود را برای گرفتن ویزا به اداره مهاجرت فنلاند بفرستید. بعدازآن باید به کشور فنلاند سفر کرده و یک حساب بانکی در آنجا باز کنید و بقیه کارهای اداری را انجام دهید.

    هزینه ویزای استارت آپ فنلاند چقدر است؟

    هزینه ویزای استارتاپ فنلاند به صورت الکترونیکی ۳۵۰ یورو است.

    آیا با ویزای استارتاپ فنلاند اجازه کار در این کشور را دارم؟

    با ویزای استارتاپ فنلاند می توانید برای کارفرمای دیگری بدون اجازه اقامت جداگانه کار کنید. بااین حال، هدف اصلی از اقامت شما در این کشور باید کارآفرینی باشد.

    شرایط گرفتن ویزای استارت آپ فنلاند چیست؟

    برای اخذ ویزای استارتاپ فنلاند باید: تیمی متشکل از حداقل دو نفر داشته باشید. بیشتر از ۱۸ سال سن داشته باشید. یک برنامه تجاری جدید و خلاقانه ارائه دهید. تمکن مالی داشته باشید. سوءپیشینه نداشته باشید.

    استارتاپ ویزای فنلاند مناسب چه افرادی است؟

    ویزای استارتاپ برای افرادی مناسب است که درزمینه کارآفرینی تخصص داشته باشند، بتوانند یک تیم را هدایت کنند، یک هدف سودآور داشته باشند و از همه مهم تر برای راه اندازی یکی کسب وکار یک برنامه تجاری جدید ارائه کنند.

    آیا با دریافت ویزای استارت اپ فنلاند می توان اقامت این کشور را به دست آورد؟

    بله، بعد از ۴ سال می توانید اقامت دائم کشور فنلاند را دریافت کنید. بعد از ۵ سال از اولین ورود به این کشور با ویزای استارتاپ هم اگر مشکلی نداشته باشید می توانید تابعیت این کشور را بگیرید.

    کارشناسان ما آماده پاسخگویی به شما هستند ۰۲۱-۹۱۰۹۰۰۰۷