ویزای درمانی کانادا

کانادا یکی از مقاصد محبوب برای اهداف درمانی است و افراد به‌منظور معالجه بیماری خود، می‌توانند برای دریافت ویزای درمانی کانادا اقدام کنند. ویزای درمانی کانادا به‌عنوان ویزای ویزیتور (Temporary Resident Visa به‌اختصار TRV) شناخته می‌شود. ویزای ویزیتور ویزایی موقت است که برای اهداف مختلفی مانند درمان صادر می‌شود.

فهرست مطالب

    متقاضیان برای دریافت ویزای درمانی کانادا، باید نامه‌ای از یکی از پزشک‌ها یا بیمارستان‌های کانادا را نشان دهند تا ثابت کند بیماری‌شان در کشور مبدا درمان‌شدنی نیست و برای معالجه باید به کانادا سفر کنند. علاوه‌بر ارائه مدارک پزشکی، باید اسنادی را به کانادا ارائه دهید تا وابستگی‌تان را به کشور مبدا ثابت کند.

    ویزاگرد برای دریافت این نوع ویزا خدمات خاصی ارائه نمی‌دهد و این مطلب جهت اطلاعات بیشتر شما تالیف و گردآوری شده است.

    کدام بیماران می‌توانند ویزای درمانی کانادا بگیرند؟

    بیماری که برای دریافت ویزای درمانی کانادا اقدام می‌کند، باید نامه‌ای از پزشک یا بیمارستانی در کانادا به اداره مهاجرت ارائه دهد تا ثابت کند که بیمارستان یا مرکز درمانی آماده پذیرش وی است. بیمار قبل از دریافت ویزای درمانی، باید تاییدیه‌های کامل را از پزشک خود بگیرد و برای رفتن به کانادا با او مشورت کند.

    نکاتی که بیمار باید تاییدشان را از پزشک خود بگیرد، بدین‌شرح‌اند:

    • سوار هواپیما شدن و طی‌کردن مسیر برایش مشکل ایجاد نمی‌کند.
    • شرایط وی برای مردم کانادا مضر نیست. برای مثال، بیماری‌اش نباید در دسته بیماری‌های واگیردار قرار بگیرد.

    برای کسب اطلاعات بیشتر درباره ویزاهای کانادا پیشنهاد می‌کنیم مطلب ویزای کانادا را بخوانید.

    مدارک لازم برای گرفتن ویزای درمانی کانادا

    مدارک موردنیاز برای اخذ ویزای درمانی کانادا عبارت‌اند از:

    • فرم درخواست ویزا: فرم درخواست ویزای ویزیتور را از وبسایت رسمی اداره مهاجرت کانادا دریافت و آن را تکمیل و امضا کنید.
    • نامه از پزشک یا بیمارستانی در کانادا: نامه‌ای از پزشک یا بیمارستانی در کانادا که نشان دهد بیمار برای درمان خاصی باید به کانادا سفر کند و در کشور مبدا معالجه‌شدنی نیست.
    • نامه از پزشک یا بیمارستان در کشور مبدا: نامه‌ای از پزشک یا بیمارستان در کشور مبدا که تشخیص بیماری و نیاز به درمان را در کشور مقصد تایید کند.
    • اسناد مالی: مدارکی که نشان دهد متقاضی ازپس پرداخت هزینه‌های درمان و سفر و اقامت در کانادا برمی‌آید.
    • پاسپورت معتبر: پاسپورتی که حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد.
    • عکس پاسپورتی: ارائه عکس‌های رنگی که در ۶ ماه گذشته گرفته شده‌اند و مطابق با الزامات عکس پاسپورت کانادا هستند.
    • اثبات وابستگی به کشور مبدا: مدارکی که نشان دهد متقاضی پس از اتمام درمان به کشورش بازخواهد گشت. این مدارک می‌توانند شامل اسناد مربوط به شغل ثابت خانواده و دارایی‌های ملکی باشند.

    مراحل اخذ ویزای درمانی کانادا

    قبل از واردشدن به مراحل اخذ ویزای درمانی کانادا، ابتدا باید مطمئن شوید که شرایطتتان برای دریافت این نوع ویزا پذیرفتنی است و سپس اقدام کنید.

    برای اخذ ویزای درمانی کانادا باید مراحل زیر را طی کنید:

    ۱. آماده‌سازی مدارک

    ابتدا مدارک لازم برای دریافت ویزای درمانی کانادا را آماده کنید. این مدارک عبارت‌اند از: پاسپورت، مدارک شناسایی، نامه پزشکی به‌منظور اثبات برای درمان در کانادا، سوابق درمانی و اسناد برای اثبات برگشت به کشور مبدا. گفتنی است که برای دریافت ویزای درمانی باید از پزشک ایرانی و کانادایی نامه داشته باشید تا اثبات کنید پیگیری فرایند درمان در کشور خودتان امکان‌پذیر نیست.

    ۲. تکمیل فرم درخواست ویزا

    ویزایی به نام ویزای درمانی کانادا وجود ندارد. شما باید فرم درخواست ویزای ویزیتور که به‌صورت آنلاین در سفارت کانادا در‌دسترس است، دریافت و تکمیل و امضا کنید و هدفتان از اقامت در این کشور را توضیح دهید.

    ۳. پرداخت هزینه‌های مربوط به ویزای درمانی کانادا

    در این مرحله، باید هزینه درخواست ویزای پزشکی کانادا را به اداره مهاجرت این کشور پرداخت کنید. این هزینه معمولا بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ دلار کانادا است. در مواقع ضروری، به بیمه اضطراری برای پوشش هزینه‌های پزشکی خود در کانادا نیز احتیاج پیدا می‌کنید‌. در این صورت مجبور می‌شوید هزینه بیمه اضطراری را بپردازید. هزینه این نوع بیمه متغیر است.

    ۴. تکمیل بخش بیومتریک

    به‌دلیل وجودنداشتن سفارت کانادا در ایران، برای تکمیل بخش بیومتریک (اسکن اثر‌انگشت و عکس‌برداری) باید به یکی از کشورهای همسایه کشورمان سفر و هزینه‌های آن را پرداخت کنید.

    ۵. بررسی و پردازش درخواست

    پس از آماده‌سازی مدارک و ارسال درخواستتان برای اداره مهاجرت کانادا باید منتظر بمانید. مدت‌زمان بررسی و پردازش درخواست برای ایرانیان به‌طور میانگین از ۳ روز تا بیش از ۱ سال طول می‌کشد.

    هزینه ویزای درمانی کانادا

    ویزای درمانی کانادا همان ویزای ویزیتور این کشور است. علاوه‌بر پرداخت هزینه‌های بیمارستان و درمان و بیمه، موظف‌اید هزینه‌های ثابت دیگری پرداخت کنید. در جدول زیر، هزینه ویزای درمانی کانادا را ذکر کرده‌ایم:

    عنوان درخواستهزینه (به دلار کانادا)
    بیومتریک85 دلار
    درخواست ویزای بازدیدکننده با دعوت‌نامه500 دلار
    درخواست ویزای بازدیدکننده بدون دعوت‌نامه150 دلار
    تمدید ویزای بازدیدکننده100 دلار

    اعتبار ویزای درمانی کانادا چقدر است؟

    ازآن‌جا‌که ویزای درمانی کانادا همان ویزای ویزیتور این کشور است، شرایط مشخصی برای صدور و اعتبار آن وجود دارد. مدت‌زمان اعتبار ویزای درمانی کانادا ۳ تا ۶ ماه است و حتی احتمال دارد کمتر هم باشد. برای نمونه، فردی که برای درمان به کانادا رفته است، پس از درمان و پشت‌سرگذاشتن دوره نقاهت بیماری خود، باید به کشور خود برگردد و ممکن است دوره درمانش کمتر از ۳ ماه طول بکشد.

    سوالات متداول درباره ویزای درمانی کانادا

    چگونه ویزای درمانی کانادا بگیریم؟

    برای گرفتن ویزای درمانی کانادا باید ثابت کنید که بیماری در کشور مبدأ درمان نمی شود؛ البته فرد باید به بیماری هایی مانند سرطان، ام اس، تومور مغزی و... مبتلا باشد تا ویزای درمانی به او بدهند.

    انواع ویزای درمانی کانادا کدام است؟

    ویزای درمانی کانادا نوع خاصی ندارد. این ویزا یک نوع است و به بیمارانی داده می شود که امکان درمانشان در کشور مبدأ وجود ندارد.

    ویزای درمانی کانادا چقدر اعتبار دارد؟

    این ویزا معمولاً سه ماه اعتبار دارد؛ اما اعتبار آن بسته به شرایط بیمار ممکن است بیشتر باشد.

    مدارک لازم برای اخذ ویزای پزشکی کانادا چیست؟

    برای درخواست ویزای درمانی کانادا داشتن مدارکی، مانند پاسپورت معتبر، نامه تمکن مالی و فرم درخواست ویزا ضروری است. یکی از مهم ترین مدارک هم ارائه دعوت نامه پزشک تأییدشدۀ دولت کانادا است.

    هزینه ویزای درمانی کانادا چقدر است؟

    هزینه ویزای درمانی کانادا ثابت نیست. این هزینه به نوع بیماری، مرحله های درمان و مدت زمان اقامت فرد در این کشور بستگی دارد. قیمت ویزای درمانی کانادا با توجه به خدمات این کشور در درمان، بسیار مقرون به صرفه خواهد بود.

    کارشناسان ما آماده پاسخگویی به شما هستند ۰۲۱-۹۱۰۹۰۰۰۷