ویزای کویت

دریافت ویزای کویت به‌دلایلی مانند ارزش بسیار زیاد دینار کویت، اقتصاد پویا و رو به رشد، تورم ناچیز و نرخ کم بیکاری در این کشور با استقبال چشمگیر ایرانیان مواجه شده است.کشور کویت ازلحاظ اقتصادی یکی از کشورهای قدرتمند جهان به‌حساب می‌آید. همین امر سبب شده است تا زندگی یا اشتغال در این کشور مزایایی مانند امکان کسب درآمد دیناری و افزایش سطح رفاه اقتصادی را برای دریافت‌کنندگان ویزای کویت به‌همراه داشته باشد.برخورداری کویت از اقتصاد پویا این کشور را به یکی از مقاصد ایدئال برای مهاجرت سرمایه‌گذاران تبدیل کرده است. افرادی که قصد مهاجرت به کویت را دارند، باید پیش از هر اقدامی ویزای کشور کویت را دریافت کنند.برای دریافت مناسب‌ترین نوع ویزای کویت و تسهیل فرایند اخذ آن، قبل از هرچیز باید با انواع ویزای این کشور و مراحل و مدارک مورد‌نیاز به‌منظور دریافت آن آشنا شوید. در این مطلب، علاوه‌بر توضیح این موضوعات، شرایط و هزینه اخذ ویزای کشور کویت را بررسی کرده‌ایم. اگر از متقاضیان مهاجرت یا سفر به کویت هستید، مطالعه این مطلب را از دست ندهید.

فهرست مطالب

    انواع ویزای کویت

    انواع ویزای کویت براساس قصد و هدف متقاضی از سفر به این کشور به‌منظور بازدید از آن و اقامت کوتاه‌مدت یا اقامت بلندمدت در کویت، به دو دسته کلی تقسیم می‌شوند. برای بررسی جزئی‌تر انواع ویزای کویت، بهتر است که آن‌ها را بررسی کنیم.

    ویزای اقامت کوتاه‌مدت کویت

    دریافت انواع ویزای اقامت کوتاه‌مدت کویت به شما امکان می‌دهد تا با اهداف متفاوت، زمان محدودی را در این کشور سپری کنید. انواع ویزای اقامت کوتاه‌مدت کویت عبارت‌ است از:

    ویزای تجاری کویت

    مدت‌زمان اعتبار ویزای تجاری کویت ۶ ماه است و می‌توان آن را تا ۲ سال تمدید کرد. دریافت این نوع ویزا یکی از مراحل اخذ ویزای سرمایه‌گذاری کویت به‌حساب می‌آید. وزارت تجارت و صنعت ویزای تجاری کویت را پس از پذیرش امکان سرمایه‌گذاری در این کشور برای متقاضیان صادر می‌کند. پس از دریافت ویزای تجاری، می‌توانید به‌مدت ۶ ماه بدون نیاز به تمدید یا درخواست مجدد صدور ویزا، به این کشور سفر کنید.

    ازجمله مدارک مهمی که در زمان درخواست ویزای تجاری باید به سفارت کویت ارائه دهید، به پروانه کار صادرشده وزارت نیروی انسانی و کپی گواهی عضویت معتبر اتاق بازرگانی و صنایع کویت می‌توان اشاره کرد.

    ویزای ترانزیت کویت

    کارکنان شرکت‌های هواپیمایی و رانندگان خودروهای سنگین و افرادی که نیاز دارند بیش از ۲۴ ساعت به‌منظور بارگیری یا تخلیه بار در بندرهای کویت حضور داشته باشند، معمولا برای دریافت ویزای ترانزیت کویت درخواست می‌دهند.

    همچنین، اگر قرار است پس از مدت کوتاهی اقامت در کویت به کشور ثالث سفر کنید، با ارائه بلیت سفر خود، می‌توانید برای دریافت ویزای ترانزیت درخواست دهید. ویزای ترانزیت کویت ۹۰ روز اعتبار دارد و با در دست داشتن آن، می‌توانید به‌مدت یک هفته در کشور کویت اقامت کنید.

    ویزای بدو ورود کویت

    دریافت ویزای بدو ورود کویت ویژه کسانی است که برای مدتی کوتاه و بدون نیاز به اشتغال در کویت، در این کشور اقامت می‌کنند. در‌حال‌حاضر، ویزای بدو ورود کویت برای هیچ‌یک از ایرانیان صادر نمی‌شود.

    ویزای توریستی کویت

    ویزای توریستی کویت یکی دیگر از انواع ویزای کوتاه‌مدت محسوب می‌شود. درخواست این نوع ویزا برای افراد یا گروه‌هایی مناسب است که با هدف گردشگری وارد کویت می‌شوند. ویزای توریستی کویت ۹۰ روز اعتبار دارد و دارندگان آن ملزم‌اند تا پیش از اتمام موعد اعتبار ویزا، خاک کویت را ترک کنند.

    ویزای ویزیتور کویت

    متقاضیان دریافت ویزای ویزیتور کویت باید از‌لحاظ مالی به‌واسطه یکی از شرکت‌های کویتی یا یکی از بستگان مقیم خود در این کشور حمایت شوند. با استفاده از ویزای ویزیتور کویت، می‌توانید علاوه‌بر گشت‌وگذار در این کشور و دیدار با اعضای خانواده، در جلسه‌های کاری یا درمانی نیز شرکت کنید.

    نکته دیگر اینکه پس از دریافت ویزای ویزیتور و سفر به کویت، خواهید توانست درخواست خود را مبنی‌بر تبدیل ویزای ویزیتور به ویزای کاری به مراجع مرتبط ارائه دهید. انواع ویزای ویزیتور کویت ازاین‌قرارند:

    ویزای بیزینسی کویت

    ویزای بیزنسی کویت که به ویزای نمایشگاهی نیز شهرت دارد، برای افرادی صادر می‌شود که قصد دارند به‌منظور شرکت در جلسه‌ها و نمایشگاه‌های تجاری به این کشور سفر کنند.

    متقاضیان اخذ ویزای بیزنسی کویت برای دریافت این نوع ویزا به حامی مالی نیاز دارند تا علاوه‌بر تکمیل فرم‌های امنیتی، مدارکی مانند ضمانت‌نامه و دعوت‌نامه و اطلاعات لازم درباره جلسه یا رویداد یا نمایشگاه پیش‌ رو را به مراجع مرتبط ارائه دهد. این ویزا به‌مدت ۶ ماه اعتبار دارد. درصورت نیاز به اقامت طولانی‌تر در کشور کویت، می‌توانید برای تمدید ویزای بیزنسی اقدام کنید.

    ویزای دیدار با اعضای خانواده و بستگان در کویت

    دریافت ویزای دیدار با خانواده و بستگان در کویت نیازمند بهره‌مندی شخص ساکن کویت از تمکن مالی و ارائه مدارکی برای اثبات این موضوع در زمان درخواست ویزای کویت است. ارائه گواهی رابطه خانوادگی و دعوت‌نامه از دیگر مدارک لازم برای اخذ ویزای خانوادگی کویت به‌شمار می‌روند.

    ویزای ورود چندباره به کویت

    ویزای ویزیتور به‌منظور ورود و سفر چندباره به کویت برای دوره‌ای یک‌ساله صادر می‌شود. درصورت اخذ این نوع ویزا، می‌توانید در مدت یک سال چندین دفعه بدون نیاز به تمدید ویزا به این کشور سفر کنید.

    ویزای اقامت بلندمدت کویت

    تمامی مهاجران به‌جز شهروندان کشورهای شورای همکاری خلیج‌فارس نیاز دارند تا برای اقامت بلندمدت و زندگی در کویت، ویزای اقامت کویت را دریافت کنند. به‌طور کلی، ویزای اقامت بلندمدت کویت به چهار نوع تقسیم می‌شود: ۱. ویزای خانوادگی؛ ۲. ویزای کار؛ ۳. ویزای تحصیلی؛ ۴. ویزای سرمایه‌گذاری. درادامه، درباره هریک از آن‌ها بیشتر صحبت خواهیم کرد.

    ویزای خانوادگی کویت

    درصورتی‌که مرد شاغل در کویت موفق شود ویزای اقامت بلندمدت این کشور را دریافت کند، همسر و فرزندان کوچک‌تر از ۱۸ سال خود را می‌تواند از‌طریق دریافت ویزای خانوادگی کویت به این کشور بیاورد. بهره‌مندی از درآمد ماهانه ۴۵۰‌ دینار اصلی‌ترین شرط برای دریافت ویزای خانوادگی کویت به‌حساب می‌آید.

    ویزای کاری کویت

    با‌توجه‌به مناسب‌بودن وضعیت اقتصادی کویت و نیاز این کشور به نیروی کار جوان، می‌توان ویزای کاری را بهترین نوع و محبوب‌ترین نوع ویزای کویت در نظر گرفت. با‌این‌حال، به‌دلیل سیاست‌های جدید دولت کویت، صدور ویزای کار برای ایرانیان امکان‌پذیر نیست.

    انجام تمامی امور مرتبط با اخذ مجوز به‌منظور استخدام نیروی کار خارجی و ارسال دعوت‌نامه برای متقاضی ویزای کار به‌عهده کارفرماست؛ بنابراین، یافتن شغل مناسب در شرکت یا مؤسسه‌ای معتبر را می‌توان اولین قدم برای دریافت این نوع ویزا در نظر گرفت.

    مدت‌زمان اعتبار ویزای کاری کویت با پایان‌یافتن یا فسخ قرارداد کاری تمام می‌شود. درصورت تمدید قرارداد یا یافتن شغل جدید، امکان تمدید این ویزا نیز فراهم خواهد شد.

    ویزای تحصیلی کویت

    اخذ ویزای تحصیلی کویت به‌دلایلی مانند سطح علمی نه‌چندان مناسب دانشگاه‌های این کشور در‌مقایسه‌با دانشگاه‌های مطرح جهان طرفداران زیادی ندارد. همچنین، بد نیست بدانید که در‌حال‌حاضر، امکان صدور این نوع ویزا برای ایرانیان وجود ندارد.

    ویزای تحصیلی کویت برای دوره اقامت یک‌ساله صادر می‌شود. دریافت ویزای تحصیلی کویت به دانشجویان بین‌المللی امکان می‌دهد تا در طول مدت اعتبار ویزا، چندین‌بار این کشور را ترک کنند و مجددا به کویت بازگردند. پس از پایان اعتبار ویزای تحصیلی، درصورت نیاز می‌توانید آن را تمدید کنید.

    ویزای سرمایه‌گذاری کویت

    دریافت ویزای سرمایه‌گذاری کویت با استفاده از دو روش خرید ملک و ثبت شرکت امکان‌پذیر است. هزینه خرید ملک در شهرهای مختلف کویت یکسان نیست؛ باوجوداین، میانگین سرمایه موردنیاز برای خرید منزل شخصی در کویت را در‌حدود ۳۰۰‌ هزار دلار برآورد می‌کنند.

    سرمایه‌گذاران خارجی در کویت نمی‌توانند مالک تمامی سهام شرکت باشند. طبق قوانین این کشور، تنها در‌اختیار داشتن ۴۹‌ درصد از سهام کل شرکت برای اتباع کشورهای خارجی امکان‌پذیر است و ۵۱‌ درصد از سهام باقی‌مانده شرکت باید به نام یکی از اتباع کویت باشد.

    میزان هزینه موردنیاز برای ثبت شرکت در کویت با‌توجه‌به نوع آن متفاوت است. برای تأسیس شرکت سهامی خاص در این کشور، به سرمایه‌ای در‌حدود ۳۲۴‌ هزار دلار و برای ثبت شرکت سهامی عام، به سرمایه حداقلی ۸۱۰ هزار دلار نیاز خواهید داشت.

    شرایط اخذ ویزای کویت

    امکان دریافت آنلاین ویزای کویت برای شهروندان کشورهایی مانند آمریکا، کانادا، کشورهای اروپایی و بعضی از کشورهای آسیاسی وجود دارد؛ اما متأسفانه شرایط اخذ ویزای کویت برای ایرانیان متفاوت است و امکان دریافت ویزا به‌صورت آنلاین شامل حال شهروندان ایرانی نمی‌شود.

    داشتن کفیل برای درخواست ویزا یکی از شروط مهم گرفتن ویزای کویت محسوب می‌شود. به‌عبارت‌دیگر، برای دریافت ویزای این کشور یکی از شهروندان کویت باید کفالت شما را بر‌عهده بگیرد و ویزای شما را دریافت کند. همچنین، تمامی اموری مانند تشکیل پرونده مهاجرتی و ارائه اسکن پاسپورت و سایر مدارک موردنیاز برای دریافت ویزای کشور کویت برعهده کفیل شماست.

    بعد از اینکه سازمان گذرنامه و ویزای کویت مدارک شما را بررسی کرد و درخواستتان را پذیرفت و کفیل شما نیز مدرک پذیرش را برایتان ارسال کرد، با در دست داشتن این مدرک و سایر مدارک موردنیاز شخصا باید به سفارت کویت در ایران مراجعه کنید. برای دریافت وقت ملاقات با سفیر کویت در ایران، می‌توانید از روش‌های مراجعه حضوری یا ارسال ایمیل یا تماس تلفنی با سفارت بهره بگیرید.

    مدارک لازم برای اخذ ویزای کویت

    گذرنامه معتبر با حداقل ۶ ماه اعتبار و حداقل ۲ صفحه خالی و مدرک ارسالی کفیل، ازجمله مدارک مهم‌ برای اخذ ویزای کویت به‌حساب می‌آیند. مدارک لازم برای ویزای کویت با‌توجه‌به نوع ویزای درخواستی شما متفاوت است.

    برخی از مدارک موردنیاز در زمان مراجعه به سفارت کویت برای دریافت ویزا عبارت‌ است از:

    • ۲ قطعه عکس پاسپورتی با زمینه سفید
    • بلیت رفت‌و‌برگشت
    • مدارک محل اقامت در کویت
    • گواهی تمکن مالی (میزان تمکن مالی با‌توجه‌به نوع ویزای درخواست‌شده متفاوت است)
    • دعوت‌نامه ازطرف خویشاوندان (برای دریافت ویزای بازدید از اعضای خانواده)
    • مدرک انجام واکسیناسیون تب زرد (برای دریافت ویزای بدو ورود)
    • دعوت‌نامه ازطرف کارفرما یا حامی مالی (برای دریافت ویزای تجاری)
    • فرم تکمیل‌شده ویزای کویت
    • چک ضمانت یا سفته به مبلغی در‌حدود ۵ هزار دلار

    مراحل درخواست ویزای کویت

    مراحل درخواست ویزای کویت به‌ترتیب اولویت نیز ازاین‌قرار است:

    1. انتخاب مناسب‌ترین نوع ویزا بسته به شرایط و هدف شما از سفر به کویت
    2. جمع‌آوری مدارک موردنیاز برای دریافت ویزای کویت
    3. اسکن مدارک شخصی و ارسال آن برای کفیل در کویت
    4. مراجعه کفیل به سازمان گذرنامه و ویزا برای ثبت درخواست ویزای کویت و تشکیل پرونده مهاجرتی
    5. درخواست وقت ملاقات حضوری از سفارت کویت پس از پذیرش درخواست ویزا و ارسال مدارک لازم به‌وسیله کفیل
    6. مراجعه به سفارت کویت در زمان مقرر
    7. پرداخت هزینه‌های لازم برای صدور ویزا

    تمدید ویزای کویت

    امکان تمدید ویزای کویت برای دریافت‌کنندگان ویزای کاری و ویزای تحصیلی و ویزای بیزینسی میسر است. برای تمدید ویزای کشور کویت به این مدارک نیاز خواهید داشت:

    • اصل و کپی گذرنامه
    • ویزای ورودی
    • ۲ قطعه عکس پرسنلی
    • اصل و کپی مجوز امضای کفیل
    • کپی شناسنامه حامی
    • مجوز کار صادرشده وزارت امور اجتماعی و کار (برای تمدید ویزای کار)
    • گواهی بیمه سلامت
    • مجوز امضا از جانب شرکت‌ها و مؤسسه‌ها (برای تمدید ویزای کار)

    هزینه تقریبی تمدید ویزای کویت درحدود ۱۰ دلار تخمین زده می‌شود و مدت‌زمان تمدید آن با‌توجه‌به نوع ویزای شما متفاوت است.

    قیمت ویزای کویت

    قیمت ویزای کویت با در‌نظر‌گرفتن سرعت پردازش درخواست انتخابی شما متفاوت است. در جدول زیر، هزینه ویزای کویت را بر‌اساس نوع درخواست بررسی کرده‌ایم:

    سرعت و زمان پردازشروزهزینه ویزا
    زمان پردازش استاندارد۸ روز۷۱٫۹۹ دلار
    زمان پردازش سریع۶ روز۱۲۳٫۹۹ دلار
    زمان پردازش فوق‌سریع۴ روز۱۸۶٫۹۹ دلار

    اعتبار ویزای کویت

    مدت‌زمان اعتبار ویزای کویت با‌توجه‌به نوع ویزای دریافت‌شده متفاوت است. به‌همین‌دلیل، باید مدت اعتبار انواع ویزای این کشور و امکان تمدید آن را به‌تفکیک نوع ویزا بررسی کنیم.

    نوع ویزامدت‌زمان اعتبارامکان تمدید ویزا
    ویزای توریستی کویت۳ ماهدارد
    ویزای بیزینسی کویت۳ ماهدارد
    ویزای دیدار با اعضای خانواده و بستگان در کویت۳ ماهدارد
    ویزای ورود چندباره به کویت۱ سالندارد
    ویزای تجاری کویت۶ ماهدارد
    ویزای خانوادگی کویتمدت‌زمان اعتبار بسته به شرایط متغیر استدارد
    ویزای کاری کویتمدت‌زمان اعتبار بسته به شرایط متغیر استدارد
    ویزای تحصیلی کویتمدت‌زمان اعتبار بسته به شرایط متغیر استدارد
    ویزای ترانزیت کویت۳ ماهندارد
    ویزای بدو ورود کویت۱ ماهدارد

    اگر شخصی ویزای سرمایه‌گذاری کویت را دریافت کند، پس از ۱۰ سال زندگی در این کشور درصورت مرتکب‌نشدن به اعمال خلاف قانون، می‌تواند اقامت دائم کویت را بگیرد.

    سوالات متداول درباره ویزای کویت

    هزینه ویزای کویت چقدر است؟

    هزینه ویزای کویت بسته به سرعت پردازش درخواست از ۷۱٫۹۹ تا ۱۸۶٫۹۹ دلار متغیر است.

    انواع ویزای کویت کدام است؟

    به طور کلی، انواع ویزای کویت ویزای بلندمدت و ویزای کوتاه مدت را شامل می شود. انواع ویزای کوتاه مدت کویت عبارت است از: ویزای توریستی، ویزای دیدار با بستگان و اعضای خانواده، ویزای تجاری و ویزای ویزیتور کویت. ویزای کار، ویزای تحصیلی، ویزای خانوادگی و ویزای سرمایه گذاری نیز انواع ویزای بلندمدت کویت را تشکیل می دهد.

    دلایل عمده ریجکتی ویزای کویت چیست؟

    از دلایل مهم ریجکت شدن ویزای کویت باید به در اختیار نداشتن مدارک کافی یا معتبر، نگرانی ها امنیتی، مسائل بهداشتی و سابقه کیفری اشاره کرد.

    چقدر طول می کشد تا جواب ویزای کویت را بگیرم؟

    مدت زمان دریافت جواب ویزای کویت بسته به سرعت پردازش درخواست شما، بین ۴ تا ۸ روز متغیر است.

    اخذ ویزای کویت چقدر زمان می برد؟

    معمولا صدور ویزای کویت درحدود ۸ روز کاری طول می کشد.

    مدارک لازم برای گرفتن ویزای کویت چیست؟

    برخی از مدارک لازم برای ویزای کویت عبارت است از: ۲ قطعه عکس پاسپورتی، بلیت رفت و برگشت، مدارک محل اقامت در کویت، گواهی تمکن مالی، دعوت نامه کفیل و کارفرما یا خویشاوندان و فرم تکمیل شده درخواست ویزا.

    مدت زمان جواب دهی ویزای کویت چقدر است؟

    مدت زمان جواب دهی ویزای کویت درصورت انتخاب سرعت پردازش استاندارد و سریع و فوق سریع به ترتیب ۸ و ۶ و ۴ روز کاری است.

    کارشناسان ما آماده پاسخگویی به شما هستند ۰۲۱-۹۱۰۹۰۰۰۷