ویزای سرمایه گذاری

اخذ ویزای سرمایه‌گذاری یکی از بهترین راه‌ها برای مهاجرت کارآفرینان و صاحبان کسب و کار است. اگر شما هم یک کارآفرین و یا صاحب کسب و کار هستید، ممکن است به فکر مهاجرت و راه‌اندازی کسب و کار در یک کشور خارجی نیز افتاده باشید. اما، آیا می‌دانید که فرآیند اخذ ویزای سرمایه‌گذاری چگونه است و به چه مدارکی نیاز دارد؟این مطلب همراه ما باشید.

فهرست مطالب

    ویزای سرمایه گذاری چیست و چگونه برای اخذ آن اقدام کنیم؟

    ویزای سرمایه گذاری چیست و چگونه برای اخذ آن اقدام کنیم؟

    سرمایه‌گذاری در کشورهای خارجی، یکی از روش‌های رایج برای مهاجرت میان تاجران و سرمایه‌داران است. این روش مهاجرتی اغلب به افرادی پیشنهاد می‌شود که می‌خواهند بدون ارائه‌ی مدارک تحصیلی و زبان به کشور دیگری مهاجرت کنند. بدین ترتیب فرد می‌تواند با توجه به شرایط فردی، نوع کسب و کار و تجارت خود یا میزان سرمایه‌ای که در اختیار دارد، یکی از برترین کشورهای جهان را برای اقامت خود و اعضای خانواده در نظر بگیرد. اگر دغدغه‌ی فکری شما هم این است که «چطور ویزای سرمایه‌گذاری بگیرم؟» در این مطلب به بررسی تمامی مسائل مربوط به ویزای سرمایه‌گذاری از جمله شرایط، هزینه‌ها، مدارک لازم، مزایا و معایب این نوع از ویزا و ... پرداخته و اطلاعات جامعی در اختیارتان قرار داده‌ایم. همانطور که می‌دانید هر کشوری شرایط سرمایه‌گذاری متفاوتی دارد. بنابراین قبل از هر اقدامی می‌بایست کلیه‌ی قوانین و شرایط لازم درباره‌ی نحوه‌ی سرمایه‌گذاری و اخذ اقامت در کشور مورد نظر را مورد بررسی قرار دهید.

    منظور از ویزای سرمایه‌گذاری چیست؟

    در حالت کلی گذاشتن پول در چیزی با انتظار کسب سود و منفعت از آن، سرمایه‌گذاری (Investment) نامیده می‌شود و یکی از کارهای پُر خطری محسوب می‌شود که ریسک بازگشت سرمایه و منافع آن بر عهده‌ی خود سرمایه‌گذار است. ویزای سرمایه‌گذاری با هدف جذب سرمایه‌های خارجی و طرح‌های جدید کسب و کار، به متقاضیان واجد شرایط با ارائه حق اقامت و شهروندی اعطا می‌شود. در واقع مجوزی برای شخص سرمایه‌گذار محسوب می‌شود که وارد کشور مقصد شده و به سرمایه‌گذاری در آنجا بپردازد. برخی از سرمایه‌گذاران نیز قبل از ورود به کشور مقصد، سرمایه‌گذاری خود را در آنجا انجام داده‌اند. ویزای سرمایه‌گذاری به طور معمول به افرادی داده می‌شود که در برنامه‌های خرید ملک، کارآفرینی، راه‌اندازی استارتاپ و یا خرید اوراق قرضه سرمایه‌گذاری می‌کنند.

    از ویزای سرمایه‌گذاری به عنوان برنامه سرمایه‌گذاری یا ویزای طلایی نیز یاد می‌شود. این مفهوم به نسبت جدید بوده و از سال 2006 میلادی مورد توجه عموم قرار گرفته است. تمامی کشورهایی که امکان سرمایه‌گذاری اقتصادی در آن‌ها وجود دارد، به ازای سرمایه‌گذاری فرد، امکان اقامت دائم را به او می‌دهند، اما برخی از کشورها فقط به اقامت موقت بسنده می‌کنند. چرا که قانون کشور آن‌ها امکان اجازه‌ی حق شهروندی به اتباع خارجی را نمی‌دهد. به همین جهت می‌بایست به هنگام انتخاب کشور برای سرمایه‌گذاری، دقت لازم را به عمل آورید، تا در آینده بتوانید علاوه بر اخذ ویزای سرمایه‌گذاری، اقامت و شهروندی کشور مورد نظر را نیز به دست آورید.

    هر کشوری برای جذب سرمایه‌گذار، نیاز به زیرساخت‌های بسیار قوی و فراهم کردن زمینه‌هایی دارد تا بتواند اعتماد سرمایه‌گذار را برای سرمایه‌گذاری جذب کند. بسیاری از کشورها در جذب سرمایه‌گذار خارجی بسیار موفق عمل کرده‌اند؛ به عبارتی توانسته‌اند حس اعتماد و امنیت سرمایه‌گذار را تحت تأثیر قرار داده تا سرمایه‌گذار با اطمینان خاطر سرمایه‌ی خود را به آن‌ها بسپارد.

    ویژگی‌های ویزای سرمایه‌گذاری

    ویژگی‌های ویزای سرمایه‌گذاری

    افرادی که به دنبال اخذ ویزای سرمایه‌گذاری هستند، اهداف مختلفی را دنبال می‌کنند. چرا که این ویزا دارای ویژگی‌هایی است که آن را از سایر ویزاها متمایز می‌کند. در اینجا به بررسی برخی از مهم‌ترین ویژگی‌های ویزای سرمایه‌گذاری می‌پردازیم که عبارتند از :

    امکان اخذ اقامت دائم کشور مورد نظر به دنبال درخواست ویزای سرمایه‌گذاری : با توجه به نوع سرمایه‌گذاری صورت گرفته و کشور انتخاب شده می‌توان ویزای سرمایه‌گذاری را به اقامت دائم تبدیل کرد.

    عدم نیاز به ارائه‌ی تحصیلات یا مدارک زبان : اگرچه در صورت وجود مدارک تحصیلی یا زبان، فرآیند اخذ ویزا با سرعت بیشتری پیش رفته و در روند صدور ویزا تأثیر مثبت خواهد گذاشت اما برای اخذ ویزای سرمایه‌گذاری ارائه‌ی این مدارک ضروری نیست.

    اخذ ویزای تحصیلی برای فرزندان و اخذ مجوز اشتغال به کار برای همسر : افراد متقاضی برای اخذ ویزای سرمایه‌گذاری، معمولاً به دنبال مهاجرت به کشور مورد نظر و زندگی در آن هستند. با استفاده از ویزای سرمایه‌گذاری می‌توانند برای فرزندان خود ویزای تحصیلی گرفته و مجوز اشتغال به کار همسر خود را نیز دریافت کنند.

    اخذ ویزا برای افراد خانواده : در صورت دریافت ویزای سرمایه‌گذاری، فرد سرمایه‌گذار می‌تواند برای همسر و فرزندان زیر 21 سال خود، ویزا تهیه کند. فرآیند اخذ ویزا چندان طولانی نبوده و نهایتاً 6 ماه تا صدور ویزا زمان خواهد برد. البته این مدت در کشورهای مختلف متفاوت بوده و ممکن است تا حدودی کم و زیاد شود.

    انواع ویزای سرمایه‌گذاری

    همانطور که پیش‌تر نیز به آن اشاره شد، سرمایه‌گذاری در کشورهای مختلف به روش‌های مختلفی امکان‌پذیر است. اگرچه تعداد کشورهایی که در حال جذب سرمایه‌گذار خارجی هستند، روز به روز در حال افزایش است، اما هر کشور قوانین خاص خود را داشته و بنابر نوع سرمایه‌گذاری و روشی که فرد متقاضی برای سرمایه‌گذاری در آن کشور انتخاب می‌کند، برای او ویزا صادر می‌کنند. به همین دلیل است که هر کشور ویزای سرمایه‌گذاری مخصوص به خود را دارد، حتی گاهی ممکن است در یک کشور چند نوع ویزای سرمایه‌گذاری وجود داشته باشد.

    در رابطه با موضوع سرمایه‌گذاری در خارج از کشور، نکات بسیار مهمی وجود دارد که فرد متقاضی می‌بایست با دقت تمامی آن‌ها را مورد بررسی قرار داده و با آگاهی کامل یکی از روش‌های موجود را برای سرمایه‌گذاری انتخاب کند. به عنوان نمونه بررسی کند که سرمایه‌گذاری در چه زمینه‌ای ریسک کمتری داشته و در کدام کشورها با سود بیشتری همراه است؟ یا برای سرمایه‌گذاری در هر یک از کشورها به چه مقدار سرمایه اولیه نیازمندیم؟ تمامی این موارد می‌بایست قبل از هر اقدامی مورد توجه قرار گیرند تا علاوه‌بر اخذ اقامت کشور مورد نظر، سودآوری خوبی برای وی به همراه داشته باشد. در اینجا به بررسی انواع ویزای سرمایه‌گذاری در برخی از کشورها می‌پردازیم.

    ویزای سرمایه‌گذاری آمریکا

    یکی از روش‌های مهاجرت به کشور آمریکا و اخذ اقامت دائم و شهروندی آن، سرمایه‌گذاری در این کشور است. در دو دهه‌ی اخیر مردم سراسر جهان به خصوص ایرانیان به دنبال مهاجرت از این نوع هستند. چرا که آمریکا به عنوان سومین کشور بزرگ جهان بعد از روسیه و کانادا، دارای قوی‌ترین سیستم اقتصادی در دنیاست. سرمایه‌گذاری در آمریکا به روش‌های مختلفی امکان‌پذیر است که استفاده از روش EB5 مهم‌ترین و رایج‌ترین آن‌هاست. برای دریافت این نوع از ویزا فرد متقاضی می‌بایست یک میلیون دلار و یا حداقل 500 هزار دلار آمریکا سرمایه داشته باشد. بدین طریق افراد می‌توانند علاه‌بر راه‌اندازی تجارت خود در این کشور، در ادامه اقامت یا گرین کارت آمریکا را نیز دریافت کنند.

    برای دریافت ویزای سرمایه‌گذاری آمریکا با استفاده از این روش، فرد متقاضی می‌بایست در ابتدا اقامت دو ساله‌ی آمریکا را دریافت کند،. سپس در صورت رعایت شرایط لازم، درخواست گرین کارت دهد. این نکته را نیز نباید از یاد ببرد که در تمام مدت سرمایه‌گذاری، باید مالیات خود را نیز پرداخت کند، چرا که برخورداری از یک تجارت اولیه شرط لازم برای ادامه سرمایه‌گذاری و دریافت اقامت است. البته این روش جزء یکی از پُر ریسک‌ترین روش‌های سرمایه‌گذاری در آمریکا محسوب می‌شود. به همین دلیل همواره به متقاضیان توصیه می‌شود قبل از انتخاب آن، بررسی‌های لازم را انجام دهند و جوانب کار را به خوبی مورد سنجش قرار دهند.

    ویزای سرمایه‌گذاری EB5 آمریکا

    دریافت اقامت از طریق ویزای سرمایه‌گذاری EB5 آمریکا حدود یک سال تا یک سال و نیم زمان خواهد برد. در این روش فرد متقاضی می‌بایست حداقل 500 هزار دلار در یکی از مناطق محروم آمریکا سرمایه‌گذاری کند که ریسک بالایی به همراه دارد یا اینکه می‌بایست یک تجارت یک میلیون دلاری راه‌اندازی کرده و 10 کارمند را به صورت تمام وقت استخدام کند. البته متأسفانه دولت آمریکا این نوع ویزا را در حال حاضر به ایرانیان نمی‌دهد.

    در مورد اول یعنی سرمایه‌گذاری در یکی از مناطق محروم آمریکا، پس از گذشت پنج سال، مبلغ 500 هزار دلار به همراه سود آن به شخص سرمایه‌گذار بازگردانده می‌شود. یکی از مهم‌ترین مزایای سرمایه‌گذاری به روش EB5، عدم نیاز به مدارک تحصیلی و زبان و همچنین سابقه مدیریتی است و همانطور که گفته شد، بازگشت سرمایه به همراه سود آن پس از گذشت پنج سال است.

    ویزای سرمایه‌گذاری E2 آمریکا

    اصلی‌ترین ویزای سرمایه‌گذاری در آمریکا، ویزای E2 است که به مدت دو تا پنج سال صادر می‌شود. فرد متقاضی با دریافت این ویزا می‌تواند همسر و فرزندان ناتوان یا زیر 21 سال خود را به این کشور بیاورد. پس اگر به دنبال پیدا کردن راهی ارزان و آسان برای مهاجرت به آمریکا می‌گردید، اخذ ویزای سرمایه‌گذاری E2 را به شما توصیه می‌کنیم. برای دریافت این ویزا فقط کافی است تا 200 دلار هزینه کنید و ویزا را در مدت 6 ماه دریافت کنید.

    ناگفته نماند که در این روش حتماً می‌بایست یک طرح بیزینسی قوی ارائه دهید تا ویزا برایتان صادر شود. از مهم‌ترین مزایای این ویزا می‌توان به مجوز زندگی، کار و تحصیل در آمریکا اشاره کرد که شامل فرد متقاضی و اعضای خانواده او می‌شود. البته این ویزا در حال حاضر به دلیل قطع روابط و تنش‌های موجود میان ایران و آمریکا، در حال حاضر برای ایرانیان صادر نمی‌شود.

    ویزای سرمایه‌گذاری آفریقا

    برای اخذ اقامت آفریقا، یکی از راه‌ها، سرمایه‌گذاری در کشور آفریقای جنوبی است که ساده بوده و فرآیند سخت و پیچیده‌ای به همراه ندارد. امروزه بسیاری از افراد در سراسر دنیا در پی راه‌اندازی کسب و کار در این کشور زیبا هستند، زیرا آینده‌ی درخشانی در انتظار این کشور است. دلایل اقتصادی، سیاسی و اجتماعی موجب شده تا این کشور، سرمایه‌گذاران خارجی را بیشتر به سمت خود جذب کند. اگر شما موفق به اخذ ویزای سرمایه‌گذاری این کشور شوید، راهتان برایتان سرمایه‌گذاری در سایر بازارهای این قاره باز شده و می‌توانید به سود بیشتری دست پیدا کنید. پس اگر بودجه‌ی کافی برای سرمایه‌گذاری را در اختیار دارید، فرصت را از دست ندهید. چراکه این کشور در رتبه‌ی اول جهان در زمینه‌ی تأمین سرمایه و رتبه‌ی دوم جهان در زمینه قوانین معاملات قرار داشته و جزء 20 بازار برتر جهان است.

    وجود زیرساخت‌ها و استانداردهای مناسب در سطح جهانی، سیاست‌های اقتصادی، دسترسی خوب به بازارها و محیط‌های تجاری، وجود رقابت جهانی، تکنولوژی‌های پیشرفته، معاهدات استراتژیک و برخورداری از ظرفیت‌های صنعتی و ... دلایل مهمی هستند که موجب جذب سرمایه‌گذاران خارجی در این کشور شده است و روز به روز نیز بر تعداد افردی که به سرمایه‌گذاری در آفریقای جنوبی علاقه‌مند می‌شوند، افزوده می‌شود. سرمایه‌گذاری در این کشور به طرق مختلفی از جمله خرید ملک، ثبت شرکت و کارآفرینی امکان‌پذیر است.

    ویزای سرمایه‌گذاری اروپا

    یکی از مناطق ایده‌آل برای سرمایه‌گذاری خارجی، اروپا است. افرادی که به سرمایه‌گذاری در کشورهای اروپایی می‌پردازند، اکثراً اقامت کشور مورد نظر را نیز دریافت می‌کنند. البته این امر بستگی به کشور مورد نظر و نوع سرمایه‌گذاری دارد. بسیاری از افراد زمانی که به فکر مهاجرت به کشورهای اروپایی می‌افتند، روش سرمایه‌گذاری را انتخاب می‌کنند. یکی از بهترین ویژگی‌های سرمایه‌گذاری در کشورهای اروپایی و اخذ اقامت آن، امکان زندگی، کار و تحصیل در هر یک از کشورهای عضو اتحادیه است. سرمایه‌گذاری در اروپا به روش‌های مختلفی همچون خرید ملک، ثبت شرکت، راه‌اندازی کسب و کار و یا خرید اوراق قرضه‌ی دولتی امکان‌پذیر است. مبلغ مورد نیاز برای سرمایه‌گذاری بسته به کشور و نوع سرمایه‌گذاری متفاوت است. برای نمونه حداقل 500 هزار یورو برای خرید ملک در پرتغال یا حداقل دو میلیون پوند برای خرید اوراق قرضه در انگلیس لازم است.

    همانطور که پیش‌تر نیز به آن اشاره شده، هدف بیشتر افراد از سرمایه‌گذاری در مناطق اروپایی، دریافت اقامت و حق شهروندی آن است. در بیشتر مواقع ابتدا به فرد متقاضی اقامت موقت داده می‌شود و پس از گذشت مدت زمان و طی شرایطی، اقامت دائم و پاسپورت اروپایی به وی تعلق می‌گیرد. آن دسته از افرادی که در اروپا سکونت دارند و مشغول به کار هستند، می‌توانند با پرداخت مالیات، برای دریافت حق شهروندی آن کشور اقدام کنند. کشوری چون پرتغال از طریق فروش ملک به سرمایه‌گذاران خارجی خود، ویزای طلایی و اقامت موقت داده و پس از گذشت پنج سال، این اقامت موقت تبدیل به اقامت دائم و دریافت حق شهروندی خواهد شد.

    ویزای طلایی اروپا

    این ویزا مختص سرمایه‌گذاران خارجی است که در قبال سرمایه‌گذاری از طریق خرید اوراق قرضه‌ی دولتی، خرید ملک، ثبت شرکت، کارآفرینی یا اشتغال‌زایی در اروپا به فرد متقاضی و خانواده او داده می‌شود. پس از گذشت مدت زمانی از اخذ ویزای طلایی، فرد می‌تواند برای دریافت اقامت دائم در آن کشور اروپایی اقدام کند. افرادی که این ویزا را داشته باشند، بدون هیچگونه محدودیتی می‌توانند در تمامی کشورهای حوزه شینگن تردد کنند. البته باید به این نکته توجه داشته باشید که برای دستیابی به حق شهروندی با استفاده از ویزای طلایی، می‌بایست فرد حداقل پنج سال در کشور مورد نظر زندگی کرده و مالیات‌های خود را پرداخت کند. همچنین می‌بایست در مدت زمان اقامت خود، زبان آن کشور را به خوبی یاد گرفته و مدارک لازم برای اقامت را دریافت کند. به عبارتی می‌بایست همچون یک شهروند اروپایی رفتار کند.

    به جز کشورهایی نظیر اتریش، مالت و قبرس که پس از سرمایه‌گذاری فرد متقاضی، بلافاصله حق شهروندی به وی داده می‌شود، برای دریافت اقامت در مابقی کشورها، فرد متقاضی می‌بایست مدت زمان معینی را در آن کشور اقامت داشته باشد. مدت زمان اعتبار ویزای طلایی در حدود یک تا سه سال است و فرد برای افزایش مدت اعتبار آن می‌بایست به اداره‌ی مهاجرت کشور مربوطه مراجعه کند.

    ویزای سرمایه‌گذاری استرالیا

    استرالیا جزء کشورهایی است که بستر و زیرساخت‌های مناسب برای سرمایه‌گذاری اتباع خارجی دارد. ویزای سرمایه‌گذاری در کشور دارای انواع مختلفی بوده که بسته به روش که فرد متقاضی برای سرمایه‌گذاری انتخاب می‌کند، به وی اعطا می‌شود.

    ویزای سرمایه‌گذاری 188 برای اخذ اقامت موقت در استرالیا

    این نوع ویزا، اقامت موقت در حدود سه یا چهار سال را در پی دارد. ویزای سرمایه‌گذاری 188 شاما ویزای معمولی، ویزای کارآفرینی و ویزای ویژه سرمایه‌گذاری می‌شود. با اخذ این ویزا فرد متقاضی می‌تواند نهایتاً به مدت چهار سال به همراه خانواده در این کشور زندگی کند. همچنین با دریافت آن، می‌توان برای دریافت سایر ویزاها و اقامت دائم استرالیا اقدام کرد. لازم به ذکر است که برای دریافت ویزای سرمایه‌گذاری 188 معمولی و کارآفرینی، سن فرد متقاضی می‌بایست از 55 سال کمتر باشد. البته در برخی از ایالات آن، افراد بالای 55 سال نیز می‌توانند برای دریافت ویزا اقدام کنند.

    برای سرمایه‌گذاری به روش کارآفرینی، مجموع دارایی‌های منقول و غیر منقول فرد متقاضی و همسرش می‌بایست حداقل به 800 هزار دلار استرالیا برسد و پس از گذشت مدت زمان دو سال، این دارایی‌ها به استرالیا انتقال داده شود. داشتن مدرک زبان انگلیسی برای دریافت ویزای کارآفرینی الزامی نیست ولی برای دریافت ویزای سرمایه‌گذاری ویژه می‌بایست حتماً مدرک زبان داشته و آن را ارائه دهید، در غیز این صورت می‌بایست مبلغی را پرداخته کرده و حدود دو سال کلاس‌های زبان را بگذرانید. حداقل مبلغ مورد نیاز برای ویزای تجاری معمولی 1.5 میلیون دلار استرالیا و ویزای تجاری ویژه 5 میلیون دلار استرالیا باشد.

    لازم به ذکر است که تنها افرادی می‌توانند این ویزا را دریافت کنند که دارای سابقه کاری و یا مدیریتی موفقی باشند. یکی از شرایط اخذ ویزای سرمایه‌گذاری کارآفرینی، برخورداری از یک اسپانسر ایالتی است و اینکه بتوانید پس از گذشت دو سال از ورود خود به خاک این کشور، کسب و کار خود را راه‌اندازی کنید. به جرأت می‌توان گفت که تجارت از طریق کارآفرینی در کشور استرالیا، یکی از ایده‌آل‌ترین فرصت‌ها برای اخذ اقامت دائم این کشور است که زندگی در هر نقطه‌ی آن تنها با 200 هزار دلار استرالیا امکان‌پذیر خواهد بود.

    ویزای سرمایه‌گذاری 888 برای اخذ اقامت دائم در استرالیا

    پس از این که فرد ویزای 188 را دریافت کرد، می‌تواند برای دریافت ویزای 888 و اقامت دائم در استرالیا اقدام کند. برای دریافت این ویزا، متقاضی می‌بایست حداقل به مدت یک سال در این کشور اقامت داشته باشد. در صورتی که فرد کسب و کاری داشته باشد که گردش مالی آن در سال کمتر از 400 هزار دلار استرالیا باشد، می‌بایست حداقل 51 درصد از سهام آن به نام او باشد. اما در صورتی که گردش مالی وی در سال بیشتر از 400 هزار دلار استرالیا باشد، 30 درصد از سهام نیز کفایت می‌کند. همچنین می‌بایست مدارک مربوط به سابقه‌ی مدیریتی خود را ارائه کند.

    برای دریافت این نوع ویزا، گردش مالی یک سال اخیر در کسب و کار می‌بایست حداقل 300 هزار دلار استرالیا باشد که البته در شرایط و موارد خاص نیازی نیست. همچنین ارزش خالص تجارت می‌بایست حداقل 200 هزار دلار استرالیا یا مجموع ارزش دارایی شخصی و تجارت فردی باید حداقل 600 هزار دلار استرالیا باشد. توجه داشتهباشید که یکی از این دو شرط برای دریافت ویزا ضروری و لازم است. همچنین می‌بایست حداقل دو فرد استرالیایی را به صورت تمام وقت استخدام کرده تا ویزای کارآفرینی 888 به متقاضی تعلق بگیرد. برای دریافت ویزای سرمایه‌گذاری ویژه نیز می‌بایست دو سال در استرالیا اقامت داشته باشید، اما نیازی به اقامت دائم نیست. به عنوان نمونه فرد متقاضی می‌تواند حداقل 40 روز در سال و همسر وی نیز حداقل 180 روز از سال را در این کشور اقامت داشته باشد.

    ویزای سرمایه‌گذاری 132 برای اخذ اقامت دائم در استرالیا

    این ویزا مختص آن دسته از مدیران و صاحبان شرکت‌های بزرگی است که سرمایه‌های کلانی را در اختیار دارند برای دریافت ویزای سرمایه‌گذاری 132 فرد متقاضی می‌بایست پس از ورود به استرالیا، 1.5 میلیون دلار استرالیا را وارد این کشور کرده و در تجارت و کسب و کار استفاده کند. مهم‌ترین مزیت دریافت این نوع ویزا، اخذ اقامت دائم استرالیا حتی قبل از ورود به این کشور و بهره‌مندی از خدمات درمانی و بیمه برای متقاضی و خانواده وی است. همچنین فرزندان این افراد می‌توانند به صورت رایگان به تحصیل بپردازند و همسر متقاضی نیز اجازه‌ی کار خواهد داشت. این ویزا بهترین ویزای مهاجرتی به روش سرمایه‌گذاری است که در سال‌های اخیر با استقبال زیادی روبه‌رو شده است، البته به شرطی که فرد از تمکن مالی خوبی برخوردار باشد.

    برای دریافت ویزای 132، سن متقاضی باید کمتر از 55 سال باشد و افرادی که سن بیشتری داشته باشند، نمی‌توانند برای دریافت ویزا اقدام کنند. مجموع دارایی‌های منقول و غیر منقول متقاضی و همسرش نیز می‌بایست حداقل به 1.5 میلیون دلار استرالیا برسد و پس از گذشت مدت زمان دو سال، این دارایی‌ها به استرالیا انتقال داده شود. همچنین ارزش مجموع کسب و کار متقاضی و همسر وی می‌بایست حداقل 400 هزار دلار استرالیا در دو سال اخیر باشد. در نتیجه برای دریافت این نوع ویزا باید مالک یک تجارت باشید و مدارکی که این موضوع را به اثبات می‌رساند، به سفارت استرالیا ارائه دهید.

    در صورتی که درآمد شما کمتر از 400 هزار دلار استرالیا است، باید مالک حداقل 51 درصد سهام بوده یا مالک حداقل 10 درصد از یک شرکت سهامی عام باشید. اما اگر درآمد شما بیشتر از 400 هزار دلار استرالیا باشد، مالکیت 30 درصد از سهام نیز کفایت می‌کند. به این نکته نیز توجه داشته باشید که می‌بایست گردش مالی تجارت شما در دو سال اخیر حداقل به سه میلیون دلار استرالیا برسد تا بتوانید برای دریافت ویزای سرمایه‌گذاری 132 و اقامت دائم، اقدام کنید.

    ویزای سرمایه‌گذاری 890 و 892 برای اخذ اقامت دائم و اسپانسری در استرالیا

    افرادی که با استفاده از ویزاهای موقت به استرالیا سفر کرده‌اند، می‌توانند از طریق سرمایه‌گذاری نسبت به اخذ ویزاهای 890 و 892 اقدام کرده و اقامت دائم استرالیا را به دست آورند. درباره‌ی اقامت دائم اسپانسری، فرد متقاضی می‌بایست حداقل یک سال در کشور استرالیا اقامت داشته باشد. در صورتی که فرد کسب و کاری داشته باشد که گردش مالی آن در سال کمتر از 400 هزار دلار استرالیا باشد، می‌بایست حداقل 51 درصد از سهام آن به نام او باشد. اما در صورتی که گردش مالی وی در سال بیشتر از 400 هزار دلار استرالیا باشد، 30 درصد از سهام نیز کفایت می‌کند. همچنین می‌بایست مدارک مربوط به سابقه‌ی مدیریتی خود را ارائه کند. گردش مالی مربوط به یک سال اخیر نیز باید حداقل 200 هزار دلار استرالیا باشد که در برخی موارد نیازی به گردش مالی نیست.

    برای دریافت ویزاهای 890 و 892 اگر به دنبال اقامت دائم در استرالیا باشید، می‌بایست ارزش خالص کسب و کار شما حداقل 75 هزار دلار استرالیا باشد و یا ارزش خالص کل دارایی‌های شخصی و کسب و کار شما 250 هزار دلار استرالیا باشد و حداقل یک کارمند استرالیایی تمام وقت را استخدام کرده باشد.

    ویزای سرمایه‌گذاری 890 و 892 برای اخذ اقامت دائم و مستقل در استرالیا

    در رابطه با ویزای سرمایه‌گذاری 890 استرالیا، یعنی اقامت دائم و مستقل، فرد متقاضی می‌بایست یک سال را در این کشور اقامت داشته باشد و مدارکی را به منظور اثبات فعالیت کسب و کار خود ارائه کند. اگر سابقه‌ی مدیریتی نیز داشته باشد، باید مدارک خود را برای اثبات ارائه کرده و دو سال پس از ورود به کشور استرالیا تجارت خود را آغاز کند.

    اگر گردش مالی تجارت متقاضی در سال کمتر از 400 هزار دلار استرالیا باشد، می‌بایست حداقل 51 درصد از سهام و در صورتی که بیشتر از 400 هزار دلار استرالیا باشد، می‌بایست حداقل 30 درصد از سهام به نام او باشد. در حالت کلی گردش مالی مربوط به یک سال اخیر نیز باید حداقل 300 هزار دلار استرالیا باشد که در برخی موارد نیازی به ارائه‌ی مدارک نیست. برای دریافت ویزاهای 890 و 892 اگر به دنبال اقامت دائم در استرالیا باشید، می‌بایست ارزش خالص کسب و کار شما حداقل 75 هزار دلار استرالیا باشد و یا ارزش خالص کل دارایی‌های شخصی و کسب و کار و تجارت شما 250 هزار دلار استرالیا باشد. همچنین حداقل دو کارمند استرالیایی تمام وقت را استخدام کرده باشد.

    شرایط گرفتن ویزای سرمایه‌گذاری

    شرایط گرفتن ویزای سرمایه‌گذاری

    برای دریافت ویزای سرمایه‌گذاری، شرایطی لازم است. اگر فرد متقاضی شرایط گرفتن ویزای سرمایه‌گذاری را داشته باشد، ویزای سرمایه‌گذاری برای وی صادر می‌شود. این شرایط عبارتند از :

    • داشتن حداقل پول برای ویزای سرمایه‌گذاری و دریافت آن (این هزینه برای کشورهای آمریکایی 200 هزار دلار، کانادا 210 هزار دلار، کشورهای استرالیا و اقیانوسیه 2.5 میلیون دلار و کشورهای حوزه‌ی شینگن 150 هزار یورو است. لازم به ذکر است که این مبالغ حداقل سرمایه مورد نیاز برای سرمایه‌گذاری است و شما می‌توانید بیش از این مبالغ هم سرمایه‌گذاری کنید)
    • خریداری حداقل 50 درصد از سهام، در صورتی که بخواهید به خرید کسب و کار و سهام بیزینسی بپردازید.
    • اگر شخص سرمایه‌گذار دارای سابقه مدیریتی و مدارک تحصیلی مرتبط باشد، تأثیر مثبتی در روند دریافت ویزای وی خواهد داشت.
    • سن فرد متقاضی نباید از 55 سال کمتر باشد. البته این قانون برای برخی از کشورها متفاوت است. به عنوان نمونه در کشور استرالیای جنوبی و غربی، محدودیت سنی برای فرد متقاضی وجود نداشته و افراد زیر 55 سال را نیز قبول می‌کنند.
    • حداقل سرمایه‌ی فرد متقاضی می‌بایست بیش‌تر از مبلغ اعلام شده از سوی سفارت کشور منتخب باشد. این سرمایه شامل تمامی اموال منقول و غیر منقول از جمله زمین، خانه، ماشین و ... است.
    • فرد متقاضی می‌بایست توانایی خود را برای مدیریت یک کسب و کار به اثبات برساند.
    • گردش مالی حساب فرد می‌بایست از مبلغ ارائه شده توسط سفارت کشور مورد نظر بیشتر باشد. برای مثال گردش مالی برای دریافت ویزای کسب و کار استرالیا، می‌بایست حداقل 500 هزار دلار در دو سال اخیر باشد.
    • برای درخواست ویزای سرمایه‌گذاری می‌توانید به صورت حضوری به سفارتخانه‌ها یا دفاتر وی‌اف‌اس مراجعه کرده با به صورت آنلاین اقدام کنید. اگر زمان کافی برای انجام این کارها را ندارید، وکیل شما می‌تواند تمامی امور مربوط به درخواست ویزای سرمایه‌گذاری را برایتان انجام دهد.
    • مدارک لازم جهت اخذ ویزای سرمایه‌گذاری
    • به منظور دریافت ویزای سرمایه‌گذاری مدارکی مورد نیاز است که این مدارک عبارتند از :
    • داشتن پاسپورت معتبر (اعتبار آن باید هنگام صدور ویزا در نظر گرفته شود)
    • دارا بودن گواهی عدم سوء پیشینه
    • دارا بودن گواهی آزمایشات پزشکی انجام شده (این آزمایشات برای هر کشوری متفاوت بوده و نوع آن توسط سفارت کشور مورد نظر اعلام می‌شود)
    • ارائه‌ی گواهی تأیید شده‌ی تمکن مالی و نیز گردش حساب تأیید شده از سوی بانک (طی چهار سال اخیر)
    • برخورداری از سند یا اسناد ملکی
    • دارا بودن جواز کسب و یا سهام شرکت (طی دو سال اخیر)

    این مدارک برای گرفتن ویزای سرمایه‌گذاری همه‌ی کشورها الزامی است. حال ممکن است برخی از کشورها مدارک دیگری نیز، نیاز داشته باشند که از طریق سفارت کشور مورد نظر به شما اطلاع‌رسانی خواهد شد. لازم به ذکر است که تمامی مدارک ارائه شده می‌بایست به زبان انگلیسی یا زبان کشور مورد نظر ترجمه شود. سپس این مدارک توسط وزارت امور خارجه و دادگستری کل کشور تأیید شود و در نهایت به سفارت کشور مربوطه ارائه شود.

    بهترین کشورها برای سرمایه‌گذاری در سال ۲۰۲۱

    بهترین کشورها برای سرمایه‌گذاری در سال ۲۰۲۱

    در سراسر جهان، کشورهای زیادی وجود دارند که به صدور ویزای سرمایه‌گذاری برای متقاضیان واجد شرایط می‌پردازند. هر یک از شما می‌بایست بر اساس بودجه و شرایط خود، بهترین و مناسب‌ترین کشور را برای سرمایه‌گذاری انتخاب کنید. به منظور انتخاب برترین کشور برای دریافت اقامت و سرمایه‌گذاری، فاکتورها و عوامل زیادی وجود دارند که مهم‌ترین آن‌ها عبارتند از : سادگی و سهولت در سرمایه‌گذاری، هزینه‌های مورد نیاز برای سرمایه‌گذاری امکان دریافت اقامت دائم برای فرد متقاضی و اعضای خانواده، میزان درآمد به دست آمده و ... . برای مشخص کردن برترین کشورهای سرمایه‌گذاری در سال 2021، هزاران شرکت‌کننده از کشورهای مختلف مورد بررسی قرار گرفت که شامل مردم، محیط زیست، روابط و چارچوب‌ها، فرهنگ و آداب و رسوم بود. در ادامه لیستی از برترین کشورها برای سرمایه‌گذاری و اخذ ویزا را برای شما گردآوری کرده‌ایم که عبارتند از :

    • پرتغال : دارای 10.31 میلیون نفر جمعیت
    • اتریش : دارای 8.917 میلیون نفر جمعیت
    • یونان : دارای 10.72 میلیون نفر جمعیت
    • اسپانیا : دارای 47.35 میلیون نفر جمعیت
    • فرانسه : دارای 67.39 میلیون نفر جمعیت
    • سوئیس : دارای 8.637 میلیون نفر جمعیت
    • ایتالیا : دارای 59.55 میلیون نفر جمعیت
    • کانادا : دارای 38.01 میلیون نفر جمعیت
    • آمریکا : دارای 329.5 میلیون نفر جمعیت
    • انگلیس : دارای 55.98 میلیون نفر جمعیت
    • استرالیا : دارای 25.69 میلیون نفر جمعیت
    • شرایط و قوانین ویزای سرمایه‌گذاری در بهترین کشورهای جهان

    ویزای سرمایه‌گذاری پرتغال

    کشور پرتغال جزء کشورهایی است که از سرمایه‌گذاران به خوبی استقبال می‌کند. به گونه‌ای که افراد می‌توانند با خرید ملک در این کشور، اقامت بدون شرط حضور دریافت کنند. اصلی‌ترین و مهم‌ترین مزیت سرمایه‌گذاری در این کشور، تضمین بازگشت سرمایه است. راه‌اندازی استارتاپ در کشور پرتغال نیز یکی از روش‌های سریع برای دریافت اقامت این کشور است. حتی افراد ثروتمند نیز می‌توانند از راه خود حمایتی به واسطه‌ی نشان دادن درآمد و دارایی خود، اقامت این کشور را دریافت کنند.

    ویزای سرمایه‌گذاری اتریش

    کشور اتریش جزء کشورهایی است که اگر فردی بخواهد اقامت این کشور را از طریق سرمایه‌گذاری به دست آورد، می‌بایست به کارآفرینی در آن بپردازد. برای این منظور فرد متقاضی می‌بایست ابتدا شرکت خود را ثبت کرده و یک طرح تجاری ارائه دهد. سپس در صورتی که طرح وی سود دِه باشد، به شخص اجازه اقامت داده می‌شود. افراد ثروتمند نیز می‌توانند از راه خود حمایتی به واسطه نشان دادن درآمد و دارایی خود، اقامت این کشور را دریافت کنند.

    ویزای سرمایه‌گذاری یونان

    یکی از محبوب‌ترین روش‌های اخذ اقامت در کشور یونان، سرمایه‌گذاری با خرید ملک است. می‌توان با خرید یک ملک در کشور یونان، اقامت بدون شرط حضور را دریافت کرد. بدین ترتیب فرزندان متقاضی می‌توانند به صورت رایگان در این کشور تحصیل کنند. این روش یکی از کم هزینه‌ترین روش‌ها در یونان نسبت به سایر کشورهای اروپایی است. دریافت اقامت از طریق خود حمایتی نیز یکی دیگر از روش‌های محبوب سرمایه‌گذاری در این کشور است که البته فرد باید سرمایه کافی برای زندگی را داشته باشد و بیشت افراد متمول و ثروتمند از آن استفاده می‌کنند.

    ویزای سرمایه‌گذاری اسپانیا

    یکی از محبوب‌ترین روش‌های دریافت اقامت در کشور اسپانیا از طریق سرمایه‌گذاری، خرید ملک است. فرد متقاضی با خرید ملک در این کشور می‌تواند اقامت بدون شرط حضور را دریافت کند. بدین ترتیب فرزندان متقاضی می‌توانند به صورت رایگان در این کشور تحصیل کنند. این اقامت موقت پس از گذشت مدت زمان پنج سال می‌تواند به اقامت دائم تبدیل شود.

    ویزای سرمایه‌گذاری فرانسه

    در کشور فرانسه می‌توانید با کارآفرینی و ارائه طرح تجاری به سرمایه‌گذاری بپردازید. همچنین افراد ثروتمند می‌توانند از راه خود حمایتی به واسطه‌ی نشان دادن درآمد و دارایی خود، اقامت این کشور را بدون شرط حضور دریافت کنند. پس از پنج سال اقامت در کشور فرانسه امکان درخواست پاسپورت وجود دارد.

    ویزای سرمایه‌گذاری سوئیس

    کشور سوئیس یکی از کشورهای ثروتمند جهان است که سرمایه‌گذاری در آن از طریق کارآفرینی و ثبت شرکت امکان‌پذیر است. اقامت از طریق خود حمایتی نیز یکی از روش‌هایی است که افراد ثروتمند و بازنشسته می‌توانند از آن استفاده کنند.

    ویزای سرمایه‌گذاری ایتالیا

    برای سرمایه‌گذاری در کشور ایتالیا می‌توانید از راه سرمایه‌گذاری در شرکت‌های فعال اقدام کنید. با این روش فرد می‌تواند برای اعضای خانواده خود (همسر و فرزندان زیر 18 سال) اقامت این کشور را دریافت کند. پس از گذشت مدت زمان 10 سال نیز می‌تواند تابعیت کشور ایتالیا را اخذ کند. اقامت خود حمایتی برای افراد ثروتمند نیز یکی از راه‌های منایب دیگر برای سرمایه‌گذاری در این کشور است.

    ویزای سرمایه‌گذاری کانادا

    برای سرمایه‌گذاری در کانادا می‌توان از روش‌های کارآفرینی و استارتاپ‌ها استفاده کرد. البته نباید فراموش کرد که کارآفرینی در هر یک از استان‌های مختلف این کشور، روش‌ها و برنامه‌های متفاوتی دارد. با استفاده از روش استارتاپ نیز می‌توان یک بیزینس تازه و جدید را راه‌اندازی کرد و اقامت دائم این کشور را دریافت نمود. همچنین برای همسر و فرزندان خود تا سن 21 سال می‌توان اقامت گرفت.

    ویزای سرمایه‌گذاری آمریکا

    آمریکا یکی از کشورهای سرمایه‌پذیر در جهان است. برای سرمایه‌گذاری در این کشور باید روی تجارت‌هایی سرمایه‌گذاری شود که سرمایه‌ی متقاضی در معرض ریسک قرار دارد. شخص متقاضی می‌بایست مبلغ 900.000 دلار آمریکا و یا 1.800.00 دلار آمریکا را سرمایه‌گذاری کند تا بدین طریق بتواند اقامت این کشور را دریافت کند.

    ویزای سرمایه‌گذاری انگلیس

    اگر فرد متقاضی بخواهد در کشور انگلیس سرمایه‌گذاری کند، می‌تواند از روش ویزای tire 1 استفاده کرده و حداقل مبلغ دو میلیون پوند سرمایه‌گذاری کند. بدین ترتیب می‌تواند اقامت این کشور را نیز به دست آورد. همچنین می‌‌تواند از طریق استارتاپ‌ها با حداقل سرمایه 50 هزار پوند، اقامت این کشور را دریافت کند.

    ویزای سرمایه‌گذاری استرالیا

    سرمایه‌گذاری در کشور استرالیا نیز از طریق کارآفرینی و استارتاپ‌ها امکان‌پذیر است. این کشور جزء کشورهایی است که برنامه‌های مختلفی برای سرمایه‌گذاری دارد که از طریق آن‌ها می‌توان اقامت این کشور را به دست آورد. تمامی این برنامه‎‌های سرمایه‌گذاری در کشور استرالیا، می‌توانند به اقامت موقت یا دائم در این کشور منجر شوند.

    مزایا و معایب ویزای سرمایه‌گذاری

    مزایا و معایب ویزای سرمایه‌گذاری

    ویزای سرمایه‌گذاری نیز همانند سایر ویزاها دارای مزایا و معایبی است که هر شخص می‌بایست قبل از انجام سرمایه‌گذاری به طور کامل آن‌ها را بررسی کرده و با آگاهی کامل، بر اساس معیارهای مد نظر خود، بهترین کشور را انتخاب کند. به طور معمول، مزایای ویزای سرمایه‌گذاری بیشتر از معایب آن است. حال با یکدیگر به بررسی این موارد می‌پردازیم.

    مزایای ویزای سرمایه‌گذاری

    دریافت ویزای سرمایه‌گذاری در بیشتر کشورها، منجر به دریافت اقامت دائم یا حق شهروندی می‌شود. مهم‌ترین مزیت ویزای سرمایه‌گذای برای ایرانیان به خصوص در شرایط تحریم، امکان تجارت با سایر کشورهای جهان است. بدین ترتیب بسیاری از سرمایه‌داران بدون در نظر گرفتن شرایط اقامتی، فقط برای اینکه بتوانند با سایر کشورها تجارت کنند، اقدام به دریافت ویزای سرمایه‌گذاری می‌کنند. اما اگر هدف اصلی از سرمایه‌گذاری خارجی مهاجرت باشد، می‌بایست با دقت بیشتری این مسأله بررسی شود و بهترین کشوری که دریافت پاسپورت آن ساده‌تر است انتخاب شود. از دیگر مزایای ویزای سرمایه‌گذاری می‌توان به دریافت مجوز کار و تحصیل و برخورداری از خدمات درمانی برای فرد متقاضی و اعضای خانواده وی اشاره کرد. عدم نیاز به داشتن مدرک زبان نیز یکی دیگر از مزایای این ویزا محسوب می‌شود که البته بستگی به نوع سرمایه‌گذاری و کشور مورد نظر نیز دارد.

    معایب ویزای سرمایه‌گذاری

    همانطور که از نام ویزای سرمایه‌گذاری نیز پیداست، برای دریافت این ویزا نیاز به سرمایه‌ی اولیه است. این موضوع به خودی خود جزء بزرگ‌ترین معایب ویزای سرمایه‌گذاری به حساب می‌آید، زیرا هر قشری توان مهاجرت از این طریق و یا تجارت را ندارد. همچنین دریافت این ویزا دارای مراحل بسیار طولانی و پیچیده‌ای است که برای دریافت آن می‌بایست حتماً از یک مشاور مجرب کمک گرفت یا مراحل کار را به یک وکیل زبده سپرد. این امر خود نیز هزینه‌هایی را به همراه دارد. در برخی از موارد نیز پیش آمده که ویزای سرمایه‌گذاری فقط منجر به دریافت اقامت موقت چند ساله شده و حق شهروندی به فرد سرمایه‌گذار تعلق نگرفته است.

    یکی دیگر از معایب ویزای سرمایه‌گذاری آن است که در صورت عدم آشنایی به زبان انگلیسی یا زبان کشور مورد نظر و یا عدم آشنایی کافی با تجارت، کسب و کارتان با شکست مواجه می‌شود. در این صورت دیگر امکان تمدید ویزا برایتان فراهم نخواهد بود و پس از اتمام مدت زمان ویزا، می‌بایست به کشور خود بازگردید و راه دیگری را برای مهاجرت انتخاب کنید. به طور معمول یکی از ملزومات اخذ ویزای سرمایه‌گذاری در زمینه کارآفرینی و اشتغال‌زایی، ارائه‌ی یک طرح بیزینسی قوی است که مورد تأیید دولت کشور مربوطه قرار گیرد. تنها در این صورت است که می‌توانید موفق به دریافت ویزای سرمایه‌گذاری شود.

    مشاوره جهت اخذ ویزای سرمایه‌گذاری

    مشاوره جهت اخذ ویزای سرمایه‌گذاری

    اگر قصد اخذ ویزای سرمایه‌گذاری در یکی از کشورهای خارجی را دارید، کارشناسان و متخصصان ما می‌توانند اطلاعات جامعی برای مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری در اختیارتان قرار دهند. همچنین مشاوره مناسبی برای انجام امور و روند اخذ ویزای سرمایه‌گذاری به منظور مهاجرت به شما ارائه دهند. هم اکنون می‌توانید با ما تماس گرفته و از مشاوره کارشناسان حرفه‌ای و با سابقه ما در این زمینه بهره‌مند شوید.

    سوالات متداول درباره ویزای سرمایه گذاری

    انواع ویزای سرمایه گذاری کدامند؟

    سرمایه گذاری در کشورهای مختلف به روش های مختلفی امکان پذیر است. اگرچه تعداد کشورهایی که در حال جذب سرمایه گذار خارجی هستند، روز به روز در حال افزایش است، اما هر کشور قوانین خاص خود را داشته و بنابر نوع سرمایه گذاری و روشی که فرد متقاضی برای سرمایه گذاری در آن کشور انتخاب می کند، برای او ویزا صادر می کنند. به همین دلیل است که هر کشور ویزای سرمایه گذاری مخصوص به خود را دارد، حتی گاهی ممکن است در یک کشور چند نوع ویزای سرمایه گذاری وجود داشته باشد؛ مانند ویزای سرمایه گذاری EB5 و E2 آمریکا. به هر حال برای سرمایه گذاری و دریافت ویزا، روش های مختلفی همچون خرید ملک، ثبت شرکت، راه اندازی کسب و کار و یا خرید اوراق قرضه ی دولتی وجود دارد.

    مزایا و معایب گرفتن ویزای سرمایه گذاری در چیست؟

    مزایای ویزای سرمایه گذاری: امکان دریافت اقامت دائم یا حق شهروندی در بیشتر کشورها امکان تجارت با سایر کشورهای جهان به خصوص برای ایرانیان در شرایط تحریم دریافت مجوز کار و تحصیل و برخورداری از خدمات درمانی برای فرد متقاضی و اعضای خانواده عدم نیاز به داشتن مدرک زبان (البته بستگی به نوع سرمایه گذاری و کشور مورد نظر دارد) معایب ویزای سرمایه گذاری: نیاز به سرمایه اولیه و دانش تجارت عدم دریافت اقامت دائم و حق شهروندی در برخی موارد و تنها برخورداری از اقامت موقت احتمال شکست در کسب و کار یا تجارت، در صورت عدم آشنایی با زبان و عدم آشنایی با تجارت دارای مراحل طولانی و بسیار پیچیده جهت اخذ ویزا (برای دریافت این ویزا می بایست حتماً از یک مشاور مجرب کمک گرفت یا مراحل کار را به یک وکیل زبده سپرد. این امر خود نیز هزینه هایی را به همراه دارد)

    حداقل پول برای ویزای سرمایه گذاری چقدر است؟

    برای سرمایه گذاری در کشورهای خارجی و دریافت ویزای سرمایه گذاری حداقل مبلغی مورد نیاز است که هر این میزان برای هر کشور متفاوت است. به عنوان نمونه این هزینه برای کشورهای آمریکایی ۲۰۰ هزار دلار، کانادا ۲۱۰ هزار دلار، کشورهای استرالیا و اقیانوسیه ۲/۵ میلیون دلار و کشورهای حوزه ی شینگن ۱۵۰ هزار یورو است. لازم به ذکر است که این مبالغ حداقل سرمایه مورد نیاز برای سرمایه گذاری است و شما می توانید بیش از این مبالغ هم سرمایه گذاری کنید.

    بهترین کشورها برای سرمایه گذاری کدامند؟

    به منظور انتخاب بهترین کشور برای سرمایه گذاری و دریافت اقامت، فاکتورها و عوامل زیادی وجود دارند که شما می بایست بر اساس بودجه و شرایط خود، بهترین و مناسب ترین کشور را برای سرمایه گذاری انتخاب کنید. برای مشخص کردن برترین کشورهای سرمایه گذاری در سال ۲۰۲۱، هزاران شرکت کننده از کشورهای مختلف مورد بررسی قرار گرفتند. بر اساس نتایج به دست آمده، برترین کشورها برای سرمایه گذاری و اخذ ویزا، عبارتند از : پرتغال، اتریش، یونان، اسپانیا، فرانسه، سوئیس، ایتالیا، کانادا، آمریکا، انگلیس، استرالیا.

    کارشناسان ما آماده پاسخگویی به شما هستند ۰۲۱-۹۱۰۹۰۰۰۷