تحصیل در فنلاند
تحصیل در فنلاند تجربهای منحصربهفرد و ارزشمند محسوب میشود. سیستم آموزشی فنلاند به کیفیت عالی و ارائه روشهای آموزشی کاملا نوآورانه شهرت دارد؛ بنابراین، محیط مناسبی را برای تحصیل دانشآموزان و دانشجویان خارجی فراهم میکند.تحصیل در فنلاند بهمعنای حضور در سیستم دانشگاهی منضبط و معتبر بینالمللی و بهرهمند از استادان باتجربه و بادانش و آمیزهای از سنت و مدرنیته است. این سیستم تقریبا در هیچ کجای دنیا وجود ندارد و مطمئنا تجربهای کمنظیر و مهیج برای شما خواهد بود.موسسههای آموزشی فنلاند از همسویی کامل و مداوم با سیستمهای آموزشی اروپا برخوردارند؛ بنابراین با شرکت در اصلاحات بولونیا، شاهد افزایش تعداد دورههای کارشناسی و کارشناسی ارشد به زبان انگلیسی در دانشگاههای فنلاند هستیم.سیستم آموزشی عالی فنلاند جزو سیستمهای پیشرو در میان کشورهای جهان محسوب میشود. بیش از ۵۵۰ دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکترا به زبان انگلیسی در ۱۳ دانشگاه و ۲۲ دانشگاه علوم کاربردی (UAS) فنلاند ارائه میشوند.درحالحاضر، موسسههای آموزش عالی فنلاند بیش از ۲۰هزار نفر دانشجوی بینالمللی دارند. تمامی دانشگاهها و موسسههای علوم کاربردی فنلاند بورسیههای تحصیلی متنوعی برای دانشجویان خارجی در نظر میگیرند.
دلایل و مزایای تحصیل در فنلاند
اگر قصد دارید در خارج از کشور تحصیل کنید، فنلاند مقصد ایدئالی برای شما خواهد بود. فنلاند به سیستم آموزشی کارآمد و پیشرفته در جهان مشهور است. این کشور رویکردی فراگیر برای یادگیری دارد که بهطور مداوم در بین بهترینهای دنیا قرار میگیرد؛ زیرا دانشجویان را از محیط آموزشی حمایتی و پرورشی و دسترسی به امکانات و فناوریهای پیشرفته و انواع برنامههای فوقبرنامه بهرهمند میسازد.
۱. آموزش باکیفیت
مهمترین دلایل و مزایای تحصیل در فنلاند را باید در سیستم آموزشی این کشور جستوجو کرد. در ارزیابیهایی مانند برنامه سنجش دانشجویان بینالمللی (PISA)، این سیستم همواره در رتبههای برتر قرار میگیرد. رویکرد آموزشی فنلاند را باید ارائه فرصتهای برابر به همه دانشجویان صرفنظر از پیشینه یا موقعیت اجتماعی آنها دانست.
یکی دیگر از ویژگیهای مهم سیستم آموزشی فنلاند، تاکید آن بر یادگیری عملی است. دانشآموزان و دانشجویان در فنلاند بهجای حفظکردن اطلاعات کتابهای درسی، نقش فعالی در یادگیری خود ایفا میکنند. معلمان و استادان نیز بهجای نقش سخنران، نقش تسهیلکننده یادگیری را بازی میکنند.
۲. تحصیلات مقرونبهصرفه
شهریه دانشگاههای فنلاند نسبتا کمتر از سایر کشورهای اروپایی است؛ البته برخی از رشتهها و مقطعها ممکن است گرانتر از دیگر کشورها باشند. بهطور کلی، تحصیل در کشور فنلاند کمتر از سایر کشورهای شمال اروپا مانند سوئد یا نروژ هزینه دارد.
همچنین هزینه زندگی در فنلاند، بهخصوص درمقایسهبا سایر کشورهای اروپای غربی مانند سوئیس یا انگلیس نسبتا ارزانتر است. دولت فنلاند نیز بورسیهها و کمکهزینههای تحصیلی متنوعی را به دانشجویان بینالمللی ارائه میکند. این بورسیهها باتوجهبه رشته و شرایط دانشجو، هزینههای تحصیل و زندگی یا سفر را پوشش میدهند.
۳. کشوری امن
امنیت و آرامش در کشور فنلاند مثالزدنی است و از این نظر مقصدی کمنظیر برای دانشجویان بینالمللی محسوب میشود. نرخ جرم و جنایت در این کشور بسیار اندک است و همواره بهعنوان یکی از کشورهای امن دنیا برای زندگی شناخته میشود. دولت فنلاند بهشدت بر حفظ امنیت عمومی تاکید و سیاستها و برنامههایی را برای حفاظت از همه شهروندان و بازدیدکنندگان اجرا میکند.
۴. محیط چندفرهنگی
محیط چندفرهنگی را باید یکی دیگر از دلایل و مزایای تحصیل در فنلاند بهحساب آورد. این کشور از تعداد زیادی دانشجوی بینالمللی از سراسر جهان میزبانی میکند؛ ازاینرو، جامعهای پرجنبوجوش و پویا در محوطه دانشگاهها بهوجود آورده است.
دانشگاههای فنلاند رویدادهای گوناگونی مثل کلاسهای زبان و همایشهای فرهنگی و دورهمیهای اجتماعی را برای دانشجویان خارجی برگزار میکنند. موقعیت فنلاند در شمال اروپا نیز بهگونهای است که با بقیه قاره سبز ارتباط حسنهای دارد. پس در تعطیلات دانشجویان میتوانند به سایر کشورها سفر کنند و افقهای دید خود را گسترش دهند.
۵. دانشگاههای در سطح جهانی
چندین دانشگاه فنلاند، نظیر دانشگاه هلسینکی و دانشگاه آلتو و دانشگاه تورکو در سطح جهانی شناختهشده هستند. روش تدریس و تحقیق در این دانشگاهها بسیار پیشرفته و باکیفیت است. همچنین، طیف گستردهای از رشتههای تحصیلی را در زمینههای مختلف مانند علم، فناوری، بازرگانی و علوم انسانی ارائه میدهند.
دانشگاههای فنلاند همواره در خطمقدم نوآوریها قرار دارند و محققان و استادان خود را در پروژهها و ابتکارهای پیشرفته شرکت میدهند. این یعنی دانشجویان میتوانند از استادان برتر رشته خود بیاموزند و درکنار آنان رشد کنند.
شرایط تحصیل در فنلاند
فنلاند همواره در فهرست بهترین کشورهای مقصد برای تحصیل در خارج از کشور قرار میگیرد. فنلاند کشوری ایدئال برای ادامه تحصیلات آموزش عالی و یکی از کشورهای برتر برای کار و زندگی پس از فارغالتحصیلی بهشمار میرود.
شرایط تحصیل در فنلاند در مقاطع مختلف متفاوت است. برای مثال، تحصیل در مقطع کارشناسی ۳ تا ۴ سال و در مقطع کارشناسی ارشد ۱٫۵ تا ۲ سال و در مقطع دکترا معمولا ۴ سال طول میکشد. درضمن، برای تحصیل در این مقاطع سالانه ۵هزار تا ۱۸هزار یورو باید شهریه پرداخت کرد.
شرایط تحصیل در فنلاند | |
هزینه کلی تحصیل | ۵هزار تا ۱۸هزار یورو |
هزینه کلی زندگی (بدون اجاره) | ۹۰۰ یورو |
هزینه محل اقامت دانشجویی در ماه | ۱۶۰ تا ۳۸۰ یورو |
تعداد دانشجویان | ۳۰۰هزار نفر (۲۰هزار نفر دانشجوی خارجی) |
سال تحصیلی | ۱اگوست تا ۳۱جولای |
طول دوره کارشناسی | ۳ تا ۴ سال (بهترین سن ورود ۱۹سالگی) |
طول دوره کارشناسی ارشد | ۱٫۵ تا ۲ سال (بهترین سن ورود ۲۲ تا ۲۴سالگی) |
طول دوره دکترا | ۴ سال (بهترین سن ورود ۲۴ تا ۲۶سالگی) |
شرایط سنی تحصیل در فنلاند
درحالحاضر، شرط سنی خاصی برای تحصیل در کشور فنلاند وجود ندارد؛ زیرا سیستم آموزشی این کشور برمبنای دسترسی تمامی افراد به آموزش بنا نهاده شده است. درواقع، شرایط سنی تحصیل در فنلاند محدودیتی برای اخذ اقامت دانشجویی ایجاد نخواهد کرد و درخواستهای پذیرش براساس معدل دانشجویان و توانایی مالی آنان بررسی میشوند.
نکته مهم دیگر اینکه محدودیتی برای گپ تحصیلی در فنلاند وجود ندارد؛ زیرا این کشور از سراسر دنیا دانشجو میپذیرد. بااینحال، گپ تحصیلی برای دانشجویان ضعف محسوب خواهد شد؛ زیرا باعث میشود از تحصیلاتشان عقب بیفتند. پس بهتر است متقاضیان در اسرع وقت برای تحصیل در کشور فنلاند اقدام کنند.
مقاطع تحصیلی در فنلاند
مقاطع تحصیلی در فنلاند به آموزش در مدارس و آموزش عالی تقسیم میشوند. دوره آموزش در مدارس را میتوان به ۴ دوره زیر تقسیم کرد که اولی و چهارمی غیراجباری هستند:
- پرورش خردسالان: آموزش و مراقبت در دوران کودکی است که معمولا تا قبل از ۶سالگی ارائه میشود.
- پیشدبستانی: آموزشهای لازم را در سال قبل از شروع آموزش اجباری به کودکان ارائه میدهد.
- ابتدایی: دوره آموزشی ۱۰ساله (۷ تا ۱۷سالگی) و اجباری است.
- تحصیلات متوسطه: دانشآموزان پس از رسیدن به ۱۸سالگی، باید یا آموزش متوسطه عمومی (برای رفتن به دانشگاهها و موسسههای علوم کاربردی) یا آموزش و پرورش حرفهای (کسب مهارت عملی) را انتخاب کنند.
دانشگاهها و موسسههای علوم کاربردی آموزش عالی فنلاند را ارائه خواهند داد. این آموزش به ۳ مقطع کارشناسی (۳ تا ۴ سال) و کارشناسی ارشد (۱٫۵ تا ۲ سال) و دکترا (۴ سال) تقسیم میشود.
تحصیل در مدارس فنلاند
دانشآموزان برای تحصیل در مدارس فنلاند میتوانند در یکی از ۳۲۰۰ مدرسه جامع این کشور ثبتنام کنند. معمولا دولت و مقامهای محلی این مدارس را اداره میکنند. مدارس انحصاری دخترانه یا پسرانه در فنلاند وجود ندارند و تمام مدارس بهصورت مختلط هستند. همچنین، مدارس خصوصی یا غیرانتفاعی زیادی در این کشور فعالیت نمیکنند و کمتر از ۲درصد از کودکان به مدارس خصوصی میروند.
همه مهاجران دارای اقامت دائم فنلاند مانند سایر شهروندان فنلاندی از حق تحصیل رایگان برخوردارند. مهاجران در هر سنی میتوانند آموزش به زبان فنلاندی یا سوئدی را شروع کنند؛ البته برخی از مدارس انگلیسیزبان نیز وجود دارند.
فرزندان مهاجران دارای اقامت و سایر شهروندان فنلاندی پس از پایان تحصیلات پایه، میتوانند در دبیرستان عمومی یا موسسهای حرفهای تحصیل کنند. پس از پایان دوره دبیرستان و موفقیت در آزمون ورودی، دانشآموزان به موسسههای پلیتکنیک یا دانشگاهها راه خواهند یافت.
تحصیل در فنلاند در مقطع کارشناسی
تحصیل در فنلاند در مقطع کارشناسی ۳ تا ۴ سال بهصورت تماموقت زمان میبرد و دانشجویان باید ۱۸۰ واحد ECTS را با موفقیت پشتسر بگذارند. اخذ مدارک کارشناسی در موسسههای پلیتکنیک فنلاند نیز ۳٫۵ تا ۴ سال طول میکشد. واحدهای ECTS در فنلاند بیانکننده میزان یادگیری براساس حجم تدریس مرتبط با آنهاست. یک سال تحصیلی تماموقت معادل ۶۰ واحد آموزش عالی و یک واحد معادل ۲۵ تا ۳۰ ساعت شرکت در کلاس خواهد بود.
تحصیل در فنلاند در مقطع کارشناسی منوط به ارائه مدرک دیپلم یا پایان دوره متوسطه خواهد بود. همچنین، دانشجویان باید سالانه ۱۰هزار تا ۱۱هزار یورو شهریه پرداخت کنند. درضمن، انتخاب و پذیرش دانشجویان در مقطع کارشناسی فنلاند براساس نمرههای دبیرستان و آزمون ورودی یا هر دو صورت میگیرد.
فنلاند چندین دانشگاه بسیار معتبر دارد که دورهها و رشتههای پرطرفداری را در مقطع کارشناسی ارائه میدهند. در میان آنها، دانشگاه آلتو یکی از مراکز آموزش عالی برتر برای کسب مدرک کارشناسی شناخته میشود. این دانشگاه با امکانات پیشرفته و روشهای آموزشی نوآورانه خود، مهارتها و دانشهای موردنیاز را به دانشجویان مقطع کارشناسی برای موفقیت در بازار کار و ادامه تحصیل ارائه میدهد. ازجمله بهترین رشتههای مقطع کارشناسی در فنلاند میتوان به علوم کامپیوتر و مهندسی محیطزیست و مدیریت بازرگانی اشاره کرد.
تحصیل در فنلاند در مقطع کارشناسی ارشد
تحصیل در فنلاند در مقطع کارشناسی ارشد معمولا ۱٫۵ تا ۲ سال تحصیل طول میکشد. تحصیل رشتههای کارشناسی ارشد دانشگاهی ۲ سال زمان میبرد و تماموقت است و دانشجویان بیش از ۱۲۰ واحد ECTS را باید پشتسر بگذارند. تحصیل مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاههای علوم کاربردی (بهاختصار UAS) نیز بین ۱ تا ۱٫۵ سال زمان میبرد و دانشجویان باید ۶۰ تا ۹۰ واحد ECTS را با موفقیت پشتسر بگذراند.
محتوای دروس مقطع کارشناسی ارشد تخصصیتر از مقطع کارشناسی است و درعینحال، امکان توسعه بیشتر فرایند تحقیقات علمی را فراهم میسازد. پس از اخذ مدرک کارشناسی ارشد در فنلاند، دانشجویان میتوانند پروژههای تحقیقاتی منتهی به مدرک دکترا (PhD) را دنبال کنند.
برای درخواست شرکت در مقطع کارشناسی ارشد، متقاضیان باید مدرک کارشناسی یا معادل آن را ارائه دهند. درضمن، برای پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاههای علوم کاربردی (UAS)، متقاضیان به حداقل ۲ سال تجربه کاری پس از اتمام دوره کارشناسی نیاز دارند. شرط سابقه کار معمولا برای رشتههای کارشناسی ارشد دانشگاهی لازم نیست. شهریه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد برای دانشجویان خارجی حدود ۱۱۰۰۰ تا ۱۲۵۰۰ یورو خواهد بود.
تحصیل در فنلاند در مقطع دکتری
مدرک دکترا در فنلاند را فقط دانشگاهها اعطا میکنند و در موسسههای پلیتکنیک نمیتوان این مدرک را اخذ کرد. متقاضیان برای درخواست و پذیرش در مقطع دکترا به مدرک کارشناسی ارشد نیاز دارند. تحصیل در فنلاند در مقطع دکترا معمولا ۴ سال طول میکشد و دانشجویان باید ۲۴۰ واحد ECTS را با موفقیت پشتسر بگذارند.
شهریه سالانه تحصیل در فنلاند در مقطع دکترا بین ۱۱هزار تا ۱۳هزار یورو خواهد بود. برای کسب اطلاعات بیشتر درزمینه پذیرش در مقطع دکترا در فنلاند، متقاضیان باید مستقیما با خود دانشگاهها تماس بگیرند.
دانشگاه | تخصص | شرایط |
---|---|---|
دانشگاه هلسینکی | دکترای علوم اجتماعی، علوم طبیعی، بهداشت و پزشکی و علوم انسانی | مدرک کارشناسی ارشد یا معادل آن در یکی از رشتههای تحصیلی مرتبط مدرک مهارت زبان انگلیسی (تافل و آیلتس یا معادل آن) توصیهنامه از داوران دانشگاهی بیانیه هدف و مشخصکننده اهداف دانشگاهی و علایق تحقیقاتی شما |
دانشگاه آلتو | دکترای فناوری و مهندسی و بازرگانی و مدیریت و هنر و طراحی | |
دانشگاه اولو | دکترای علوم طبیعی | |
دانشگاه تامپر | دکترای هنر و علوم انسانی | |
دانشگاه تورکو | دکترای علوم اجتماعی، علوم انسانی، بهداشت و پزشکی و علوم طبیعی |
هزینه تحصیل در فنلاند
دولت ازطریق وزارت آموزش بودجه آموزش عالی دانشگاهی در فنلاند را تامین میکند؛ ازاینرو، اکثر رشتههای تحصیلی در فنلاند برای دانشجویان داخلی و اتباع اتحادیه اروپا رایگان هستند. درمقابل، متقاضیان کشورهای دیگر باید شهریه بپردازند و میزان شهریه از دانشگاهی به دانشگاه دیگر متفاوت خواهد بود.
درضمن، دانشجویان نباید هزینههای اقامت و زندگی در فنلاند را فراموش کنند. درحالحاضر، متوسط هزینه زندگی ماهانه هر دانشجو در فنلاند حدود ۷۰۰ یورو (بدون احتساب اجارهبها) است. کمترین هزینه محل اقامت دانشجویی نیز ۱۶۰ تا ۳۸۰ یورو در ماه خواهد بود.
در جدول زیر، شهریه سالانه برخی از دانشگاههای فنلاند آمده است:
دانشگاه | شهریه سالانه |
---|---|
دانشگاه آلتو | ۱۲هزار تا ۱۵هزار یورو |
دانشگاه آبو آکادمی | ۱۰هزار تا ۱۲هزار یورو |
موسسه علوم کاربردی آرکادا | ۵هزار تا ۹هزار یورو |
موسسه علوم کاربردی هاگا هلیا | ۹هزار و ۵۰۰ تا ۱۰هزار و ۵۰۰ یورو |
دانشکده اقتصاد هنکن | ۱۲ هزار و ۵۰۰ یورو |
موسسه علمی کاربردی هلسینکی متروپولیا | ۱۰هزار تا ۱۳هزار یورو |
دانشگاه فنلاند شرقی | ۸هزار تا ۱۰هزار یورو |
دانشگاه هلسینکی | ۱۳هزار تا ۱۸هزار یورو |
دانشگاه اولو | ۱۰هزار تا ۱۳هزار یورو |
دانشگاه تامپره | ۶هزار تا ۱۲هزار یورو |
دانشگاه تورکو | ۸هزار تا ۱۲هزار یورو |
مدارک لازم برای تحصیل در فنلاند
متقاضیان برای تحصیل در کشور فنلاند باید مدارک مختلفی را ارائه دهند. این مدارک باید ترجمه رسمی و معادلسازی شوند. باید به این موضوع توجه کرد که مقامهای فنلاند حق درخواست هرگونه مدارک اضافی را برای خود محفوظ میدانند. مدارک لازم برای تحصیل در فنلاند بدینشرحاند:
پاسپورت معتبر
پاسپورت متقاضیان درصورتی معتبر تلقی میشود که در ۱۰ سال گذشته صادر شده باشد و تا ۳ ماه پس از خروج از فنلاند منقضی نشود.
عکس
۲ قطعه عکس جدید و مطابق با قوانین ویزای شینگن باید ضمیمه درخواست باشد.
مدرک پذیرش
این مدرک نشان میدهد که متقاضیان برای رشته تحصیلی معتبری در یکی از دانشگاههای فنلاند پذیرفته شدهاند.
بیمه سلامت
متقاضیان لازم است تا بیمه درمانی دانشجویی بینالمللی ارائه دهند. این بیمه باید انواع خدمات اورژانس پزشکی را پوشش دهد و در طول اقامتشان در فنلاند معتبر باشد.
توان مالی
متقاضیان باید اثبات کنند که ازپس پرداخت شهریه و مخارج زندگی خود در فنلاند برمیآیند. درحالحاضر، متقاضیان برای پوشش هزینههایشان ماهانه حداقل ۵۶۰ یورو داشته باشند.
همچنین، متقاضیان باید مدرکی مبنیبر پرداخت شهریه سال اول ارائه دهند. اگر آنان شهریه خود را تا زمان درخواست ویزا پرداخت نکرده باشند، باید مدرکی مبنیبر توانایی مالی کافی برای پرداخت هزینه شهریه ارائه دهند. اگر هم متقاضیان برنده بورسیه تحصیلیای شده باشند که تمام هزینه تحصیلشان را پوشش میدهد، باید گواهی حمایت مالی از خود بهواسطه بورسیه را ارائه کنند.
مدارک تحصیلی و مدنی
متقاضیان تحصیل در فنلاند باید مدرک تحصیلی مقطع قبلی خود را ارائه دهند. مدارک مدنی نیز به مدارکی مانند شناسنامه، مجوز ازدواج، طلاق و سند فرزندخواندگی اشاره میکند.
آزمون زبان
فنلاندی و سوئدی دو زبان رسمی کشور فنلاند هستند؛ اما زبان اصلی آموزش عالی فنلاندی است. بااینحال، بسیاری از موسسهها رشتههایی را بهطور کامل یا جزئی به زبان سوئدی ارائه میدهند. همچنین، بسیاری از دانشگاهها و موسسههای آموزشی در فنلاند، برنامههای آموزشی خود را به زبان انگلیسی تدریس میکنند.
متقاضیان میتوانند بدون مدرک آیلتس از دانشگاههای فنلاند پذیرش بگیرند؛ اما باید در آزمون ورودی دانشگاه شرکت کنند. علاقهمندان به تحصیل به زبان سوئدی یا فنلاندی هم میتوانند در دورههای زبان موسسههای آموزشی این کشور شرکت کنند.
سایر مدارک
علاوهبر مدارک گفتهشده، برخی از رشتههای تحصیلی در فنلاند به مدارک زیر هم نیاز دارند:
- گواهی کار یا اشتغال با حداقل ۲ سال سابقه کار (برای رشتههای کارشناسی ارشد در موسسههای علوم کاربردی)
- آزمون مهارت زبان (درصورت نیاز)
- آزمون GRE یا GMAT
- نامه انگیزشی
- آزمون ورودی (SAT)
ویزای تحصیلی فنلاند
دانشجویان اتحادیه اروپا میتوانند بدون نیاز به ویزا در فنلاند تحصیل کنند؛ اما دانشجویان کشورهای دیگر به دریافت ویزای تحصیلی فنلاند نیاز خواهند داشت. دانشجویانی که میتوانند بدون ویزا در فنلاند تحصیل کنند، فقط ۹۰ روز فرصت خواهند داشت. اگر دوره تحصیلیشان بیشتر طول بکشد، باید تا پایان تحصیل خود بهعنوان مقیم موقت در فنلاند ثبتنام کنند.
دانشجویانی که دوره تحصیلیشان نهایتا ۹۰ روز طول میکشد، باید برای ویزای تحصیلی شینگن و دیگر دانشجویان باید برای اخذ ویزای دانشجویی بلندمدت فنلاند اقدام کنند. متقاضیان برای اخذ ویزای دانشجویی فنلاند باید این شرایط را داشته باشند:
- اخذ پذیرش و امکان ثبتنام در یکی از دانشگاههای فنلاند
- نداشتن ممنوعیت سفر به منطقه شنگن
- نداشتن سابقه کیفری
- نداشتن خطر برای فنلاند و منافع آن
ویزای تحصیل در فنلاند ۲ سال اعتبار اولیه دارد؛ اما برای دورههای تحصیلی کمتر از ۲ سال، فقط در مدتزمان تحصیل معتبر خواهد بود. اگر برنامه تحصیلی متقاضیان به هر دلیلی طولانیتر شود، ویزای خود را میتوانند تا پایان هر سال تحصیلی تمدید کنند.
هزینه ویزای دانشجویی به روش درخواست متقاضیان ازطریق خدمات الکترونیکی یا مراجعه حضوری بستگی دارد. درحالحاضر، هزینه درخواست آنلاین ۳۵۰ یورو و هزینه درخواست کاغذی ۴۵۰ یورو تعیین شده است.
ویزای همراه تحصیلی در فنلاند
خانواده دانشجویان خارجی میتوانند براساس روابط خانوادگی خود برای ویزای همراه تحصیلی در فنلاند درخواست دهند. پسازآن، اگر در فنلاند شاغل شوند، باتوجهبه کار خود میتوانند به مجوز اقامت مستقل دست یابند.
مراحل اخذ پذیرش تحصیلی در فنلاند
مراحل اخذ پذیرش تحصیلی در فنلاند با تصمیمگیری درباره انتخاب رشته و دانشگاه برای اپلای آغاز میشود. متقاضیان میتوانید شرایط ورود و توضیحات مربوط به رشته تحصیلی مدنظرشان را در وبسایتهای دانشگاه مدنظرشان پیدا کنند. بهطور کلی، دانشآموزان دارای مدرک دیپلم (پایان دوره متوسطه) میتوانند تحصیلات عالی خود را در فنلاند دنبال کنند. ناگفته نماند که فنلاند برای جذب دانشجویان جدید، آزمونهای ملی و ورودی را بهعنوان معیار انتخاب در نظر میگیرد.
نتایج پذیرش در دورههای تحصیلی مختلف در فنلاند، حداکثر تا ۲۴نوامبر منتشر خواهند شد. اگر متقاضیان در دوره تحصیلی پذیرفته شده باشند، اعلان این موضوع را ازطریق ایمیل دریافت خواهند کرد. مراحل اخذ پذیرش تحصیلی در فنلاند عبارتاند از:
۱. تحقیق و جستوجو
متقاضیان در ابتدا باید موسسه آموزشی و دوره و رشته تحصیلی متناسب با علایق و اهداف شغلیشان را شناسایی کنند. فنلاند دانشگاهها و موسسههای علوم کاربردی متعددی است که رشتههای متنوعی را در زمینههای مختلف ارائه میدهند. هنگامیکه دانشجویان موسسه و برنامه مدنظرشان را انتخاب کردند، باید شرایط پذیرش و معیارهای مشخصشده دانشگاه یا موسسه علوم کاربردی را بهدقت بررسی کنند.
۲. جمعآوری مدارک
متقاضیان باید تمام مدارک لازم و مرتبط با درخواست پذیرش و اپلای خود را جمعآوری کنند. مدارک متداول شامل فرم درخواست تکمیلشده، کپی پاسپورت، عکس، کپی مدارک تحصیلی قبلی و رزومه است. علاوهبراین، برخی از دورهها و رشتهها ممکن است توصیهنامه یا مدرکی دال بر مهارت زبان از متقاضیان درخواست کنند.
۳. ارائه درخواست
فرم درخواست تحصیل در فنلاند باید بهطور مستقیم از دانشگاهها و پلیتکنیکهای این کشور دریافت شود. ارائه درخواست برای رشتههای آموزشی به زبان انگلیسی در پلیتکنیکها ازطریق سیستم برنامه مشترک انجام میشود. متقاضیان میتوانند با استفاده از همان فرم درخواست، برای پذیرش در پلیتکنیکها درخواست دهند.
۴. مراحل ارزیابی
پس از ارسال درخواست، متقاضیان باید مراحل ارزیابی را پشتسر بگذارند. هر دانشگاه یا موسسه علوم کاربردی در فنلاند کمیته پذیرش مخصوص به خود را دارد. این کمیته درخواستهای داوطلبان را بررسی میکند تا شایستگی آنان را تعیین کند.
کمیته پذیرش معمولا عواملی مانند موفقیتهای تحصیلی، نمرههای آزمون، مهارت زبان و توصیهنامههای متقاضیان را برای ارزیابی در نظر میگیرد. فرایند انتخاب ممکن است رقابتی باشد؛ زیرا بسیاری از رشتههای آموزش عالی در فنلاند ظرفیتهای محدودی دارند.
۵. پیشنهاد پذیرش
اگر ارزیابی متقاضیان مثبت باشد، پیشنهاد پذیرش را از دانشگاه مرتبط دریافت خواهند کرد. پس از دریافت پیشنهاد پذیرش، متقاضیان باید آن را در بازه زمانی مشخصشده بپذیرند یا رد کنند. آنان برای اهداف مختلفی مانند درخواست ویزای دانشجویی و خوابگاه، به نامه پذیرش رسمی نیاز دارند. رعایت مهلت پذیرش بسیار مهم است؛ زیرا بهموقع پاسخندادن ممکن است به پسگرفتن پیشنهاد پذیرش و ارائه آن به متقاضیان دیگر منجر شود.
مراحل اخذ پذیرش برای تحصیل در فنلاند به برنامهریزی دقیق و توجه کامل به جزئیات نیاز دارد. متقاضیان باید بهاندازه کافی تحقیق کنند تا به موسسه و دوره و رشته مدنظرشان برسند. سپس تمام مدارک لازم را جمعآوری و درخواستشان را بهموقع ارسال کنند. درنهایت، باید منتظر تصمیم کمیته پذیرش بمانند و به پیشنهاد پذیرش پاسخ مثبت دهند و با استفاده از آن برای اخذ ویزای تحصیلی فنلاند اقدام کنند.
بورسیه تحصیلی در فنلاند
بورسیههای تحصیلی متنوعی برای دانشجویان خارجی فنلاند وجود دارند. در میان این بورسیهها، استفاده از بورسیههای دانشگاهی بهترین راه است؛ زیرا هر دانشگاه فنلاند بورسیههای تحصیلی مختلفی به دانشجویان بینالمللی اعطا میکند. معیار اعطای این بورسیهها عمدتا براساس شایستگیهای تحصیلی و دانشگاهی است و اغلب دانشگاهها سهمیه مشخص دارند.
برخی از بورسیهها تمام شهریه را پوشش میدهند؛ اما برخی دیگر ممکن است درصدی از شهریه (مثلا ۵۰درصد) را پوشش دهند. وقتی متقاضیان در حال شروع روند درخواست پذیرش خود از دانشگاههای فنلاند هستند، باید انواع بورسیههای تحصیلی هر موسسه را بشناسند و بهموقع برای آنها درخواست دهند. درادامه، انواع بورسیه تحصیلی در فنلاند را معرفی خواهیم کرد.
۱. بورسیههای تحصیلی فنلاند
بورسیههای تحصیلی فنلاند برای دانشجویان بااستعداد خارج از اتحادیه اروپا طراحی شدهاند. این بورسیهها فقط برای تحصیل در رشتههای کارشناسی ارشد در دانشگاههای فنلاند اعطا میشوند. توجه کنید که بورسیههای تحصیلی فنلاند برای مقاطع کارشناسی ارشد موسسههای علوم کاربردی فنلاند (UAS) دردسترس نیستند. بورسیه دکترای فنلاند برای مطالعات و تحقیقات (Finland Doctoral Fellowships) هم بخشی از بورسیههای تحصیلی فنلاند است.
بورسیههای تحصیلی فنلاند هزینه تحصیل سال اول و کمکهزینه رفتوآمد بهمبلغ حداقل ۵هزار یورو برای مقطع کارشناسی ارشد و ۲هزار یورو برای مقطع دکتری را شامل میشود. ناگفته نماند که بسیاری از دانشگاهها بورسیههای تحصیلی فنلاند را برای سال دوم تحصیلات کارشناسی ارشد هم ارائه میدهند. دانشگاههای شرکتکننده در بورسیههای تحصیلی فنلاند عبارتاند از:
- دانشگاه آلتو
- دانشگاه هلسینکی
- دانشگاه فنلاند شرقی
- دانشگاه ییواسکیلا
- دانشگاه لاپلند
- دانشگاه LUT
- دانشگاه اولو
- دانشکده اقتصاد هنکن
- دانشگاه هنر هلسینکی
- دانشگاه تامپره
- دانشگاه تورکو
- دانشگاه واسا
- دانشگاه آبو آکادمی
۲. بورسیههای تحصیلی در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد
همه دانشگاهها و موسسههای علوم کاربردی فنلاند (UAS) بورسیههای تحصیلی در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد را به دانشجویان بااستعداد خارج از اتحادیه اروپا اعطا میکنند. هر دانشگاه، سیستم بورسیه خاص خود را دارد و متقاضیان معمولا همزمان با درخواست پذیرش، باید برای بورسیه اقدام کنند. این بورسیهها فقط مختص پوشش شهریه سالانه هستند.
۳. بودجه در سطح دکترا
متقاضیان تحصیل در مقطع دکترا (PhD) در فنلاند گزینههای مالی مرتبط با تحقیق مانند بورسیههای ملی EDUFI را دردسترس خواهند داشت. گفتنی است که دانشگاهها نیز موقعیتهای تحقیقاتی دکترا یا طرحهای بودجه دکترای خاص خود را دارند.
کار دانشجویی در حین تحصیل در فنلاند
یکی از مزایای تحصیل در فنلاند دردسترسبودن فرصتهای کاری در حین تحصیل و پسازآن است. طبق قوانین فنلاند، دانشجویان خارجی در حین تحصیل خود میتوانند حداکثر ۲۵ ساعت در هفته کار کنند. ناگفته نماند که دانشجویان درصورت داشتن شغل مرتبط با تحصیلاتشان میتوانند بهطور تماموقت کار کنند.
شرایط اقامت پس از اتمام تحصیل در فنلاند
اقتصاد و بازار کار فنلاند، بهویژه در صنایعی مانند فناوری و درمان و انرژیهای تجدیدپذیر قدرتمند و رو به رشد است. بنابراین، دانشجویان پس از فارغالتحصیلی در این کشور میتوانند برای مجوز کار درخواست دهند و اقامتشان را از تحصیلی به کاری تبدیل کنند. درحالحاضر، گزینههای مختلفی برای دانشجویان بینالمللی وجود دارند تا پس از پایان دوره تحصیلی خود در فنلاند بمانند؛ ازجمله:
- ویزای کاری: اگر دانشجویان بینالمللی بعد از فارغالتحصیلی در فنلاند شغلی پیدا کنند، میتوانند برای ویزای کاری درخواست دهند.
- ویزای جویندگان کار: اگر دانشجویان بینالمللی بعد از فارغالتحصیلی شغلی پیدا نکنند، میتوانند برای ویزای جویندگان کار درخواست دهند. این ویزا به آنان امکان میدهد تا یک سال در فنلاند بمانند و در جستوجوی کار باشند.
- ویزای پژوهشی: فارغالتحصیلانی که قصد دارند در پروژهای تحقیقاتی شرکت یا در مرکز تحقیقاتی کار کنند، میتوانند برای ویزای پژوهشی اقدام کنند.
فنلاند کشوری ایدئال برای تحصیل و اشتغال خارجیها محسوب میشود. بااینحال، مشکل بزرگ برای اقامت پس از اتمام تحصیل در فنلاند، یادگیری زبان فنلاندی است. این زبان را باید یکی از زبانهای پیچیده جهان بهشمار آورد. ناگفته نماند که بیشتر شهروندان فنلاندی با زبان انگلیسی آشنا هستند؛ اما آشنایی اندک با زبان فنلاندی در محل کار ضروری خواهد بود.
بهترین رشته ها برای تحصیل در فنلاند
دانشگاههای فنلاند رشتههای متنوعی را به دانشجویان بینالمللی ارائه میدهند؛ پس دانشجویان چه بهدنبال پایه علمی قوی، چه مهارتهای شغلی تخصصی باشند، فنلاند چیزی برای ارائه به آنان دارد. درادامه، بهترین رشته ها برای تحصیل در فنلاند را بررسی خواهیم کرد.
۱. فناوری و مهندسی
تخصص کشور فنلاند در فناوری و مهندسی زبانزد همگان است. دانشگاههای این کشور در زمینههایی مانند علوم کامپیوتر و مهندسی برق و مهندسی مکانیک دورههای باکیفیتی برگزار میکنند. این دورهها درک جامعی از فناوریهای پیچیده را برای دانشجویان فراهم میکنند. همچنین، مهارتهای عملی و موردنیاز بازار کار فنلاند را به آنان میآموزند. تحصیل در رشتههای مرتبط با فناوری در فنلاند این فرصت را برای دانشجویان فراهم میکند تا با استادان باتجربه و بادانش آشنا شوند و به امکانات و مراکز تحقیقاتی روز دست یابند.
۲. علوم زیستمحیطی
تحصیل در فنلاند انتخابی ایدئال برای علاقهمندان به علوم زیستمحیطی است. این کشور تعهد فراوانی به حفظ طبیعت بکر خود و توسعه راهحلهای نوآورانه برای مبارزه با تغییرات آبوهوایی دارد. دانشگاههای فنلاند دورههایی را در زمینههای مهندسی محیطزیست و انرژیهای تجدیدپذیر و توسعه پایدار برگزار میکنند. دانشجویان با مطالعه این رشتهها در فنلاند، بهطور مستقیم وارد بازار کار این کشور خواهند شد.
۳. کارآفرینی و نوآوری
سیستم آموزشی فنلاند تمرکز زیادی بر کارآفرینی و نوآوری دارد. این کشور اکوسیستم استارتآپی موفقی دارد و با شرکتهای متعددی مانند Rovio Entertainment، خالق بازی انگری بردز، در ارتباط است. تحصیل در رشتههای کسبوکار و کارآفرینی در فنلاند بهمعنای آموختن از کارآفرینان باتجربه خواهد بود. دانشگاههای فنلاند دانش عملی کسبوکار را به دانشجویان ارائه میدهند و روحیه کارآفرینی آنان را تقویت میکنند.
۴. هنر و طراحی
دانشگاههای فنلاند بهدلیل رشتههای هنری و طراحی در تمام جهان شناختهشده هستند. این رشتهها دانشجویان را برای مشاغل مرتبط با معماری و طراحی گرافیک و هنرهای زیبا آماده میکنند. تحصیل هنر و طراحی به دانشجویان امکان میدهد تا از ترکیب منحصربهفرد مدرنیسم و طبیعت در فنلاند الهام بگیرند.
۵. پزشکی و فیزیک و زیستشناسی
فنلاند یکی از مراکز تحقیقاتی برتر آکادمیک جهان است. دانشگاههای فنلاند در خطمقدم پیشرفتهای علمی در رشتههایی مانند پزشکی و فیزیک و زیستشناسی قرار دارند. این رشتهها فرصتهای تحقیقاتی بینظیر و دسترسی به آزمایشگاههای پیشرفته و فرصت همکاری با دانشگاهیان برجسته را برای دانشجویان فراهم میکنند.
تحصیل در فنلاند به دانشجویان اجازه میدهد تا در تحقیقات پیشگامانه پیشرفت دانش در زمینههای پزشکی و فیزیک و زیستشناسی شرکت کنند. در جدول زیر، شهریه تحصیل در رشتههای پزشکی و فیزیک و زیستشناسی، هنر و طراحی، کارآفرینی و نوآوری، علوم زیستمحیطی و فناوری و مهندسی ذکر شده است.
رشته | شهریه سالانه |
---|---|
پزشکی و فیزیک و زیستشناسی | ۱۲هزار تا ۱۸هزار یورو |
هنر و طراحی | ۹هزار تا ۱۲هزار یورو |
کارآفرینی و نوآوری | ۶هزار تا ۱۸هزار یورو |
علوم زیست محیطی | ۹هزار تا ۱۲هزار یورو |
فناوری و مهندسی | ۷هزار تا ۱۲هزار یورو |
بهترین دانشگاه ها برای تحصیل در فنلاند
فنلاند حدود ۴۰ موسسه آموزش عالی دارد که به دو دسته دانشگاه تقسیم میشوند: یکی موسسههای تحقیقاتی و آموزشی کلاسیک و دیگری پلیتکنیک (علمی و کاربردی). موسسههای پلیتکنیک رویکردی عملیتر و دانشگاهها رویکردی نظریتر به تدریس دارند. مدارک پلیتکنیک در خارج از فنلاند نیز بهعنوان مدارک دانشگاهی پذیرفته میشوند.
درحالحاضر، بیش از ۳۰۰هزار نفر دانشجو در پلیتکنیکها و دانشگاههای فنلاند مشغول تحصیل هستند. از این تعداد، حدود ۲۰هزار نفر دانشجوی بینالمللی محسوب میشوند. درادامه، بهترین دانشگاه ها برای تحصیل در فنلاند را معرفی خواهیم کرد.
۱. دانشگاه هلسینکی (University of Helsinki)
دانشگاه هلسینکی قدیمیترین و معتبرترین و بزرگترین موسسه آموزش آکادمیک در فنلاند است. در رتبهبندی دانشگاههای بینالمللی QS، این دانشگاه معمولا در بین ۱۰۰ دانشگاه برتر جهان قرار میگیرد. دانشگاه هلسینکی بهدنبال ارائه راهحلهایی برای مشکلات گوناگون جهانی است و راههای جدیدی را برای تفکر بشر پیشنهاد میکند.
سال تاسیس | ۱۶۴۰ |
تعداد دانشجویان | ۴۰هزار نفر (۲هزار نفر دانشجوی بینالمللی) |
تعداد کارکنان | بیش از ۷هزار و ۸۰۰ نفر |
تعداد دانشکدهها | ۱۲ دانشکده (کشاورزی و جنگلداری، هنر، علوم زیستی و محیطی علوم تربیتی، حقوق، پزشکی، داروسازی، علوم، علوم اجتماعی، الهیات، دامپزشکی و علوم اجتماعی سوئد) |
درآمد تحقیقاتی سالانه | بیش از ۷۳۳میلیون یورو |
رتبه | اول در فنلاند و صدوششم در جهان |
متوسط شهریه سالانه | ۱۴هزار و ۸۰۰ یورو |
۲. دانشگاه آلتو (Aalto University)
دانشگاه آلتو جامعهای چندرشتهای است که در آن، دانشجویان علم و هنر با دانشجویان فناوری و تجارت روبهرو میشوند. در دانشگاه آلتو، رشتههای متنوعی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکترا تدریس میشوند. این دانشگاه به شناسایی و حل مشکلات بزرگ اجتماعی و ساختن آیندهای نوآورانهتر متعهد است.
سال تاسیس | ۲۰۱۰ ازطریق ادغام دانشگاه فناوری هلسینکی (تاسیس ۱۸۴۹) و دانشکده اقتصاد هلسینکی (تاسیس ۱۹۰۴) و دانشگاه هنر و طراحی هلسینکی (تاسیس ۱۸۷۱) |
تعداد دانشجویان | ۲۰هزار نفر (۱۵۰۰ دانشجوی بینالمللی) |
تعداد کارکنان | بیش از ۴هزار و ۵۰۰ نفر |
تعداد دانشکدهها | ۶ دانشکده (مهندسی، بازرگانی، مهندسی شیمی، علوم، مهندسی برق، هنر و طراحی و معماری) |
درآمد تحقیقاتی سالانه | بیش از ۲۰میلیون یورو |
رتبه | دوم در فنلاند و صدوشانزدهم در جهان |
متوسط شهریه سالانه | ۱۵هزار یورو |
۳. دانشگاه تورکو (University of Turku)
دانشگاه تورکو در جنوبغربی فنلاند و در ساحل دریای بالتیک قرار دارد و دانشگاه تحقیقاتی معتبری در دنیا بهشمار میآید. تورکو از جامعه دانشگاهی پرجنبوجوش و برابر و متنوعی از بیش از ۱۰۰ کشور جهان تشکیل شده است. این دانشگاه گزینهای عالی برای تحصیل در فنلاند در رشتههای علوم انسانی است.
سال تاسیس | ۱۹۲۰ |
تعداد دانشجویان | ۲۲هزار نفر (۲هزار نفر دانشجوی بینالمللی) |
تعداد کارکنان | بیش از ۳هزار و ۴۰۰ نفر |
تعداد دانشکدهها | ۸ دانشکده (آموزش، علوم انسانی، حقوق، پزشکی، علوم، علوم اجتماعی، فناوری و اقتصاد) |
درآمد تحقیقاتی سالانه | بیش از ۲۸۹میلیون یورو |
رتبه | سوم در فنلاند و دویستونودویکم در جهان |
متوسط شهریه سالانه | ۱۰هزار و ۹۰۰ یورو |
۴. دانشگاه ییواسکیلا (University of Jyväskylä)
دانشگاه ییواسکیلا سه پردیس در اطراف شهر Jyväskylä در مرکز فنلاند دارد. ییواسکیلا دانشگاه تحقیقاتی مهمی در سطح ملی و بینالمللی است و درزمینه آموزش تخصص دارد. ناگفته نماند که رشتههای این دانشگاه بیشتر بر علوم انسانی و طبیعی تمرکز دارند.
سال تاسیس | ۱۸۶۳ |
تعداد دانشجویان | ۱۴هزار نفر (۱۵۰۰ نفر دانشجوی بینالمللی) |
تعداد کارکنان | بیش از ۲هزار و ۸۰۰ نفر |
تعداد دانشکدهها | ۶ دانشکده (فناوری اطلاعات، علوم انسانی و اجتماعی، آموزش و روانشناسی، تجارت و اقتصاد، علوم ورزشی و سلامت و ریاضی و علوم) |
درآمد تحقیقاتی سالانه | بیش از ۲۲۲میلیون یورو |
رتبه | چهارم در فنلاند و سیصدوچهلوهفتم در جهان |
متوسط شهریه سالانه | ۸هزار یورو |
۵. دانشگاه فناوری لاپرنتا (Lappeenranta University of Technology)
دانشگاه فناوری لاپرنتا با سطح آموزشی مطلوب و فضای بینالمللی و بشردوستانه خود به مرکزی کمنظیر برای تحصیل در فنلاند تبدیل شده است. پردیس Skinnarila را باید بینالمللیترین پردیس در میان دانشگاههای فنلاند بهحساب آورد.
سال تاسیس | ۱۹۶۹ |
تعداد دانشجویان | ۷هزار نفر (بیش از ۱۰۰۰ نفر دانشجوی بینالمللی) |
تعداد کارکنان | بیش از ۱۰۰۰ نفر |
تعداد دانشکدهها | ۳ دانشکده (سیستمهای انرژی و علوم مهندسی و بازرگانی) |
درآمد تحقیقاتی سالانه | بیش از ۱۱۸میلیون یورو |
رتبه | پنجم در فنلاند و سیصدوهشتادوهشتم در جهان |
متوسط شهریه سالانه | ۸هزار یورو |
۶. دانشگاه اولو (University of Oulu)
دانشگاه اولو یکی از دانشگاههای بزرگ فنلاند است. این موضوع را میتوان با بیش از ۳هزار مقاله علمی سالانه این دانشگاه اثبات کرد. هدف دانشگاه اولو ارائه تجربه دانشجویی عالی و ساختن جامعه دانشگاهی سالم است. این دانشگاه به پیشگامان آینده آموزش میدهد تا دنیایی پایدارتر و هوشمندتر و انسانیتر بسازند.
سال تاسیس | ۱۹۵۸ |
تعداد دانشجویان | ۱۴هزار نفر (۲هزار و ۸۰۰ نفر دانشجوی بینالمللی) |
تعداد کارکنان | بیش از ۳هزار و ۷۰۰ نفر |
تعداد دانشکدهها | ۸ دانشکده (بیوشیمی و پزشکی مولکولی، علوم انسانی، علوم، فناوری، پزشکی، فناوری اطلاعات و مهندسی برق، آموزش و روانشناسی و بازرگانی) |
درآمد تحقیقاتی سالانه | بیش از ۵۳۲میلیون یورو |
رتبه | ششم در فنلاند و سیصدونودودوم در جهان |
متوسط شهریه سالانه | ۱۱هزار و ۵۰۰ یورو |
۷. دانشگاه تامپر (Tampere University)
دانشگاه تامپر به ارائه رشتههای متنوع تحصیلی به زبان انگلیسی شهرت دارد. این دانشگاه هیئتعلمی قوی و متخصص و شناختهشدهای را در علوم انسانی، علوم طبیعی، مهندسی، علوم اجتماعی و تئاتر و نمایش گردهم آورده است. تامپر میخواهد راهحلهای لازم را برای رسیدگی به مشکلات پیچیده جامعه جهانی دیجیتالی ارائه دهد.
سال تاسیس | ۱۹۲۵ |
تعداد دانشجویان | ۲۰هزار نفر (۲هزار نفر دانشجوی بینالمللی) |
تعداد کارکنان | بیش از ۱۴۰۰ نفر |
تعداد دانشکدهها | ۷ دانشکده (محیط برساخته، آموزش و فرهنگ، مهندسی و علوم طبیعی، فناوری اطلاعات و علوم ارتباطات، مدیریت و بازرگانی، فناوری پزشکی و بهداشت و علوم اجتماعی) |
درآمد تحقیقاتی سالانه | بیش از ۳۳۵میلیون یورو |
رتبه | هفتم در فنلاند و چهارصدوپانزدهم در جهان |
متوسط شهریه سالانه | ۱۱هزار و ۳۰۰ یورو |
۸. دانشگاه شرقی فنلاند (University of Eastern Finland)
دانشگاه UEF یکی از موسسههای آموزش عالی چندرشتهای و پیشرو برای تحصیل در فنلاند است. این دانشگاه بیشتر بهدلیل تحقیقات پیشرفته خود در سطح بینالمللی شهرت دارد. برنامههای تحصیلی UEF از استاندارد چشمگیری برخوردارند. هدف دانشگاه یادشده یافتن راهحلهای بینرشتهای برای مشکلات جهانی براساس تحقیقات پیشرفته است.
سال تاسیس | ۲۰۱۰ |
تعداد دانشجویان | ۱۶هزار نفر (نامشخص) |
تعداد کارکنان | بیش از ۳هزار و ۲۰۰ نفر |
تعداد دانشکدهها | ۴ دانشکده (فلسفه، علوم و جنگلداری و فناوری، علوم بهداشتی و علوم اجتماعی و مطالعات بازرگانی) |
درآمد تحقیقاتی سالانه | بیش از ۵۴۴میلیون یورو |
رتبه | هشتم در فنلاند و پانصدوپنجاهویکم در جهان |
متوسط شهریه سالانه | ۹هزار یورو |
سوالات متداول درباره تحصیل در فنلاند
هزینه تحصیل در فنلاند به دانشگاه و رشته مدنظر متقاضیان بستگی دارد. با این حال، متقاضیان برای تحصیل در این کشور به طور متوسط ۵هزار تا ۱۸هزار یورو باید شهریه پرداخت کنند.
کشور امن فنلاند به دلیل سیستم آموزشی باکیفیت و محیط چند فرهنگی و دانشگاه هایی در سطح جهانی به عنوان یکی از مقاصد برتر برای دانشجویان بین المللی شناخته می شود.
برای تحصیل در فنلاند، به مدرک زبان آیلتس یا تافل نیاز دارید. برخی از دانشگاه ها در فنلاند به مدرک آیلتس یا تافل احتیاجی ندارند؛ بلکه برای سنجش دانش زبانی آزمون ورودی از شما گرفته می شود.
بله، بعد از تمام شدن دوره تحصیلی در فنلاند می توانید از ۳ گزینه ویزای کاری (در صورت داشتن پیشنهاد شغلی) و ویزای جست وجوی کار (نهایتا تا یک سال) و ویزای تحقیقاتی استفاده کنید.
بله، دانشجویان خارجی می توانند در مشاغل مرتبط با رشته تحصیلی خود به صورت تمام وقت و در مشاغل نامرتبط حداکثر ۲۵ ساعت در هفته کار کنند.
شرایط سنی برای تحصیل در فنلاند وجود ندارد و افراد با هر سنی (در صورت داشتن شرایط لازم) می توانند در این کشور تحصیل کنند.
بله، شما می توانید خانواده درجه یک خود را با استفاده از ویزای همراه تحصیلی به فنلاند ببرید. اعتبار ویزای همراه به مدت ویزای دانشجویی اصلی خواهد بود.
امکان اقدام برای تحصیل در فنلاند بدون مدرک زبان وجود دارد. برای این کار با شرکت در آزمون ورودی باید مهارت خود را در زبان تدریس رشته مدنظر نشان دهید.
اخذ بورسیه تحصیلی از دانشگاه های فنلاند معمولا در زمان پذیرش امکان پذیر خواهد بود؛ بنابراین، در زمان اپلای باید شرایط بورسیه را بررسی کنید و سپس درخواست دهید.
تحصیل در مقطع کارشناسی در فنلاند معمولا بین ۳ تا ۴ سال به طول می انجامد. به طور کلی، متقاضیان باید ۱۸۰ واحد درسی را پشت سر بگذارند.
متاسفانه تحصیل رایگان در فنلاند برای اتباع خارج از اتحادیه اروپا امکان پذیر نیست؛ با این حال، اگر متقاضیان واجد شرایط دریافت بورسیه ها باشند، بسیاری از هزینه های آنان پوشش داده خواهند شد.
در حال حاضر، تحصیل در فنلاند به ترتیب تعداد رشته ها با زبان های فنلاندی و سوئدی و انگلیسی امکان پذیر است.