مهاجرت به سوئیس

مهاجرت به سوئیس به‌دلیل کیفیت بالای زندگی و فرصت‌های بی‌شمار کاری، تحصیلی و پزشکی در این کشور، گزینه‌ای بسیار محبوب در بین متقاضیان مهاجرت است. تنها در سال ۲۰۱۸، بیش از ۱۴۰ هزار نفر به سوئیس مهاجرت کرده‌اند که شامل اتباع اتحادیه اروپا نیز می‌شود. ۲۵ درصد از جمعیت سوئیس اتباع خارجی هستند که این موضوع نشان‌دهنده‌ استقبال خوب این کشور از مهاجران است. استانداردهای بالای زندگی در سوئیس، اقتصاد باثبات و نرخ پایین بیکاری آن باعث شده است که مقصد مهاجرتی ایده‌آلی برای مهاجران باشد. بسیاری از افراد برای تحصیل، کار یا حتی زندگی آسوده در دوران بازنشستگی، به این کشور اروپایی مهاجرت می‌کنند. مهاجرت به سوئیس از طریق روش‌های مختلف مانند کار، تحصیل، سرمایه‌گذاری، ازدواج، تولد فرزند، تمکن مالی و ثبت اختراع امکان‌پذیر است. در این مطلب قصد داریم این روش‌ها را معرفی کنیم. با توجه به اهمیت آگاهی از قوانین مهاجرت به سوئیس، توصیه می‌کنیم در این مسیر از یک وکیل متخصص کمک بگیرید.

فهرست مطالب

    شرایط مهاجرت به سوئیس برای ایرانیان

    پیش از مهاجرت به سوئیس، باید موارد مختلفی از جمله هزینه زندگی، زبان و بازار کار را در نظر بگیرید. مهاجران در این کشور زندگی خوبی را تجربه خواهند کرد، اما از طرفی هزینه‌های زندگی نیز بالا خواهد بود. بنابراین پیش از اقدام برای مهاجرت بهتر است ابتدا درباره هزینه‌ اقامت، غذا و سایر هزینه‌های زندگی در شهر مورد نظرتان، تحقیق کنید. 

    شرايط مهاجرت به سوئیس برای شهروندهای اتحادیه‌ اروپا بسیار آسان‌تر از دیگر افراد است. افرادی که عضو این اتحادیه و EFTA نیستند، ابتدا باید مجوز کار و اجازه اقامت بگیرند.

    در سوئیس افراد به چهار زبان رسمی آلمانی، فرانسوی، ایتالیایی و رومانش گفت‌وگو می‌کنند. بسته به منطقه‌ای که برای زندگی انتخاب می‌کنید باید یکی از این زبان‌ها را یاد بگیرید. حتی شاید نیاز باشد یک یا چند زبان را بیاموزید. داشتن مدرک این زبان‌ها الزامی نیست اما بهتر است دانش اندکی از زبان‌های رایج در این کشور داشته باشید.

    سوئیس بازار کار خوبی دارد، اما رقابت در آن بسیار شدید است. توصیه می‌کنیم پیش از مهاجرت به سوئیس در مورد بازار کار رشته‌ خود تحقیق کنید و با متخصص‌های این کشور در ارتباط باشید. داشتن مدرک و گواهی در زمینه‌ مرتبط با شغلتان می‌تواند به یافتن کار کمک کند.

    گرچه لازم نیست پیش از مهاجرت به این کشور پول زیادی داشته باشید، اما باید بتوانید تا زمان یافتن شغلی مناسب از عهده هزینه‌هایتان برآیید. هزینه‌های زندگی در سوئیس بالا است و شاید مدتی طول بکشد تا با شرایط اقتصادی آنجا آشنا شوید و خود را وفق دهید. پس نمی‌توان برای مهاجرت به سوئیس، مقدار حداقل سرمایه اولیه لازم را تعیین کرد.

    مهاجرت به سوئیس

    راه های مهاجرت به سوئیس برای ایرانیان

    نحوه مهاجرت به هر کشوری، با توجه به شرایط و ملیت متقاضیان ممکن است بسیار متفاوت باشد. ایرانیانی که قصد مهاجرت به سوئیس را دارند، می‌توانند برای ویزاهای زیر درخواست دهند:

    • ویزای کوتاه‌مدت: ایرانیان می‌توانند برای تفریح، بازدید از خانواده و دوستان یا برای کار تا ۹۰ روز در سال، به سوئیس سفر کنند. برای ورود به این کشور به‌عنوان توریست، باید ویزای کوتاه‌مدت بگیرید.
    • ویزای خانوادگی: این ویزا مخصوص کسانی است که یکی از افراد خانواده‌شان در سوئیس زندگی می‌کند و مجوز اقامت دارد. در این صورت خانواده‌ او می‌توانند برای پیوستن به او، درخواست ویزای خانوادگی بدهند.
    • ویزای پناهندگی: این نوع ویزا مخصوص کسانی‌ است که احساس می‌کنند در کشور خودشان، جانشان در خطر است. در آن صورت می‌توانند ویزای پناهندگی بگیرند، اگرچه این روش اصلاً توصیه نمی‌شود. 

    برای دریافت تمام این ویزاها، باید شرایط لازم را داشته باشید، مدارکتان کامل باشد و درخواست خود را به سفارت یا کنسولگری سوئیس در کشور مبدأ تحویل بدهید. در ادامه انواع راه های مهاجرت به سوئیس از طریق این ویزاها را معرفی می‌کنیم. 

    مهاجرت به سوئیس از طریق کار

    مهاجرت به سوئیس از طریق کار، یکی از راه‌های معتبر و پرطرفدار برای ورود به این کشور است. ابتدا باید از یک شرکت سوئیسی جاب آفر یا پیشنهاد کار داشته باشید که در آن جزئیاتی مانند نوع شغل، حقوق و مزایا و شرایط کاری مشخص باشد.

    پس از دریافت جاب آفر، باید به سفارت یا کنسولگری سوئیس درخواست ویزای کار داده و مدارکی مانند مدارک تحصیلی، رزومه و گواهی تجربه‌های کاری مرتبطتان را نیز ارائه دهید. بعد از دریافت ویزا، می‌توانید به سوئیس سفر کنید و مشغول به کار شوید.

    در حین کار، باید به شرایط و قوانین کاری سوئیس پایبند باشید و مالیاتتان را نیز به‌موقع پرداخت کنید. بعد از چند سال کار در سوئیس، می‌توانید درخواست اقامت دائم دهید. اما باید ثابت کنید که قادر به تأمین هزینه‌های زندگی خود هستید و از شرایط و قوانین اقامت دائم در سوئیس نیز پیروی می‌کنید.

    مهاجرت به سوئیس

    مهاجرت به سوئیس از طریق تحصیل

    مهاجرت به سوئیس از طریق تحصیل، یکی از راه‌های پرطرفدار برای ورود به این کشور است. ایرانیان می‌توانند برای تحصیل در دانشگاه‌های سوئیس درخواست ویزای دانشجویی دهند. از شروط آن، گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های سوئیس و اثبات تمکن مالی برای تحصیل در این کشور است.

    برای این منظور، داوطلب باید مدارک مالی مورد نیاز را همراه با دیگر مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزا ارائه دهد. همچنین، باید به سفارت یا کنسولگری سوئیس درخواست ویزای دانشجویی دهد. برای اطلاعات دقیق‌تر و اطلاع از آخرین مقررات ویزای دانشجویی سوئیس، بهتر است با سفارت سوئیس در ایران تماس بگیرید.

    اگر فردی بخواهد در مقطع کارشناسی در این کشور تحصیل کند، باید دیپلم معتبری داشته باشد و در آزمون آیلتس حداقل نمره ۶ را کسب کرده باشد. دوره‌ کارشناسی در کشور سوئیس سه‌ساله است و پس از طی‌ کردن این دوره، به دانشجو مدرک کارشناسی تأییدشده از طرف وزارت علوم این کشور اعطا خواهد شد.

    دانشجوها مجاز هستند در هفته ۱۰ ساعت کار کنند. همچنین زبان تحصیل آلمانی، ایتالیایی یا فرانسوی خواهد بود.

    در صورتی که فردی قصد تحصیل در دوره‌ کارشناسی ارشد در سوئیس را داشته باشد، باید مدرک لیسانس معتبر خود را ارائه دهد، در همان رشته قبول شود و نمره‌ آیلتس حداقل ۶٫۵ داشته باشد.

    این دوره یک سال‌ و نیم الی دو سال خواهد بود و در انتها به دانشجو مدرک کارشناسی ارشد تأییدشده از طرف وزارت علوم این کشور اعطا خواهد شد. همچنین دانشجوهای این دوره مجاز به ۲۰ ساعت کار در هفته هستند.

    در صورتی که فرد بخواهد در دوره‌ دکترای کشور سوئیس شرکت کند، باید مدرک کارشناسی ارشد معتبر خود را ارائه دهد و در همان رشته قبول شده باشد. تحصیل در این رشته معمولاً با بورسیه است یا شهریه‌ای بسیار کم دارد.

    داوطلب برای گرفتن پذیرش، باید سوپروایزر و رزومه علمی، تحقیقاتی و کاری قوی داشته باشد. این دوره سه الی چهار سال طول می‌کشد و نیازمند حداقل نمره‌ آیلتس ۶٫۵ است. دانشجویان دوره‌ دکترا مجاز به ۲۰ ساعت کار در هفته هستند.

    مهاجرت به سوئیس از طریق سرمایه‌گذاری

    برای مهاجرت به سوئیس از طریق سرمایه‌گذاری باید در یک شرکت سوئیسی سرمایه‌گذاری کنید یا به‌عنوان کارآفرین، کسب‌وکار خود را در این کشور شروع کنید. بسته به نوع سرمایه‌گذاری می‌توانید برای درخواست ویزای مهاجرت به سوئیس اقدام کنید.

    برای درخواست ویزای مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری، باید شرایط و مقررات مربوطه رعایت شوند. این شرایط شامل حداقل مبلغ سرمایه‌گذاری، ایجاد اشتغال محلی، تأمین امکانات مالی و موارد دیگر می‌شود. همچنین درخواست ویزای مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری باید به سازمان مهاجرت سوئیس ارسال شود. پس از بررسی و تأیید، ویزا صادر می‌شود.

    این روش برای افراد با حداقل ۵۵ سال سن است که بازنشسته شده باشند. متقاضی علاوه بر داشتن شرایط سنی، باید در ایران اسناد ملکی داشته باشد و همچنین سابقه‌ سفر به کشور سوئیس یا کشورهای عضو شنگن را نیز داشته باشد.

    اگر فرد با این روش اقدام به مهاجرت کند، اجازه‌ کار در سوئیس را نخواهد داشت اما می‌تواند در این کشور شرکت ثبت کند. برای این کار، باید مبلغ ۲۰ هزار و ۸۰۰ تا یک میلیون و ۴۰ هزار یورو ‏سرمایه داشته باشید.

    لازم به ذکر است که خرید خانه در سوئیس، یکی از روش‌های سرمایه‌گذاری در این کشور به شمار نمی‌آید و اگر فردی قصد خرید ملک را داشته باشد، باید از «اقامت سوئیس از طریق خرید ملک» اقدام کند که شرایط خاصی دارد.

    مهاجرت به سوئیس از طریق تولد فرزند

    در صورتی که فرزندتان در سوئیس به دنیا آمده باشد، می‌توانید برای درخواست ویزای مهاجرت به سوئیس از طریق تولد فرزند اقدام کنید. ابتدا باید شرایط لازم را داشته باشید و درخواست خود را به دفتر مهاجرت سوئیس ارائه دهید. بسته به نوع ویزایی که درخواست می‌کنید، می‌توانید به‌عنوان کارمند در شرکت‌های سوئیس فعالیت کنید یا در مقام کارآفرین، کسب‌وکار خود را در این کشور شروع کنید. 

    البته تولد در خاک سوئیس برخلاف کشورهایی مانند کانادا و آمریکا، به‌تنهایی برای گرفتن تابعیت این کشور کافی نیست زیرا این کشور از اصل خاک پیروی نمی‌کند. اگر یکی از والدین کودک، تابعیت کشور سوئیس را داشته باشد، کودک نیز تابع کشور سوئیس خواهد شد. 

    اگر یکی از والدین تابعیت سوئیس را داشته باشد، کودکشان در هر جای دنیا که به‌ دنیا بیاید، تابعیت سوئیس را دریافت خواهد کرد. 

    لازم به ذکر است که زایمان در سوئیس، ارزان نیست و به‌طور میانگین می‌تواند بین شش تا هشت هزار یورو هزینه داشته باشد. البته امکان زایمان در منزل وجود دارد، اما برای ثبت هویت فرزند، یکی از والدینش یا فردی دیگر که در زمان زایمان حضور داشته باید اقدامات لازم را انجام دهد. 

    مدارکی که برای ثبت هویت فرزند در کشور سوئیس مورد نیاز است شامل موارد زیر می‌شود:

    • سند ازدواج یا مدارک مرتبط با خانواده
    • آدرس محل زندگی و اثبات سکونت در آن
    • پاسپورت والدین
    • مجوز اقامت سوئیس (در صورتی که والدین شهروند یا تبعه‌ این کشور نباشند.)
    • اعلام تولد از سوی بیمارستان یا والدین
    • فرم ثبت‌نام کامل و پرداخت هزینه‌ها
    • گواهی وضعیت شهری و مدنی صادرشده توسط سفارت (در صورتی که والدین ازدواج نکرده باشند.)

    مهاجرت به سوئیس از طریق ازدواج

    برای مهاجرت به سوئیس از طریق ازدواج، باید با یک شهروند سوئیسی یا فردی با اقامت دائم این کشور ازدواج کنید. پس از آن می‌توانید برای اخذ ویزا درخواست دهید. در صورتی که با شهروند سوئیسی ازدواج کنید، برای درخواست ویزا می‌توانید از ویزای خانوادگی استفاده کنید. این ویزا به شما مجوز کار در سوئیس را هم می‌دهد، یعنی با این ویزا می‌توانید در سوئیس به‌عنوان کارمند یا کارآفرین مشغول کار شوید.

    البته توجه داشته باشید که تمامی مدارک و شواهد بررسی خواهند شد و ازدواج ساختگی در این کشور پیگرد قانونی خواهد داشت.

    مهاجرت به سوئیس

    مهاجرت به سوئیس از طریق تمکن مالی

    برای مهاجرت به سوئیس از طریق تمکن مالی باید دارایی‌ مالی قابل‌ توجهی داشته باشید. یعنی باید حساب بانکی با موجودی بالا، سهام و بورس، اموال و مستغلات یا دارایی‌های دیگر داشته باشید. بسته به نوع و مقدار دارایی‌هایتان، می‌توانید برای ویزای تمکن مالی در سوئیس درخواست دهید. با این ویزا می‌توانید به‌عنوان سرمایه‌گذار یا کارآفرین، در این کشور فعالیت داشته باشید.

    افراد متقاضی برای مهاجرت به سوئیس از طریق تمکن مالی که زیر ۵۵ سال سن دارند، می‌توانند به‌ کمک راهی به نام مالیات گزاف یا Lump-sum Taxation برای مهاجرت به این کشور اقدام کنند.

    با این کار، به دولت سوئیس اعلام خواهند کرد که قصد دارند بدون اجازه‌ کار، اقامت این کشور را داشته باشند و بر اساس هزینه‌های زندگی خود به دولت مالیات دهند. این هزینه‌ها شامل هزینه‌های مسکن، لباس و غذا، مدرسه‌ کودکان، تفریح، اتومبیل و قایق می‌شود.

    حداقل هزینه‌های زندگی فرد متقاضی در سال، باید بیش از هفت برابر هزینه‌ اجاره‌ای باشد که پرداخت می‌کند و حداقل درآمد او باید معادل ۴۱۶ هزار یورو شود. این افراد پس از ده سال اقامت دائم کشور سوئیس را دریافت می‌کنند و می‌توانند برای پاسپورت این کشور نیز اقدام کنند.

    مهاجرت به سوئیس از طریق ثبت اختراع

    از طریق ثبت اختراع در حوزه‌ فناوری و نوآوری نیز می‌توانید به سوئیس مهاجرت کنید. برای ثبت اختراع ابتدا باید به دفتر ثبت اختراعات سوئیس مراجعه کنید و درخواست دهید. برای این کار مخترع باید اختراعش را همراه با مشخصات فنی، ایده‌ اولیه، نمونه‌ ساخته‌شده از اختراع یا مفهوم‌سازی‌شده با شرح کامل به اداره‌ مد نظر خود بفرستد.

    سپس این مدارک صحت‌سنجی می‌شوند تا ویژگی‌هایی مانند ابتکار، نوآوری و قابلیت تولید انبوه بررسی شوند. پس از تأیید، می‌توانید برای مهاجرت به سوئیس اقدام کنید. مراحل دریافت ویزای ثبت اختراع از این قرار است:

    • داشتن ایده یا اختراعی بدون مشابه خارجی
    • ثبت اظهارنامه اختراع در ایران
    • تأیید پرونده‌ اختراع در ایران
    • رفع مشکلات و تأیید استعلام اولیه
    • گرفتن نامه‌ مرجع استعلام
    • ثبت بین‌المللی اختراع از طریق PCT
    • تأیید اظهارنامه از طرف اداره‌ WIPO سوئیس
    • فرستادن نامه‌ پذیرش اختراع در سازمان ثبت اختراع WIPO
    • سرچ ریپورت یا همان Report Search
    • درخواست ثبت دائمی اختراع به اداره‌ ثبت اختراع سوئیس
    • دریافت نامه‌ دعوت از مخترع و ادامه‌ روند ثبت اختراع در سوئیس

    پس از تأیید درخواستتان، می‌توانید از این اختراع برای شروع کسب‌وکار خود در سوئیس استفاده کنید یا به‌عنوان کارمند در شرکت‌های فناوری و نوآوری سوئیس مشغول به کار شوید.

    توجه کنید که برای ثبت اختراع باید شرایط و مدارک لازم را داشته باشید و هزینه‌های ثبت نیز ممکن است بالا باشند.

    مدارک لازم برای مهاجرت به سوئیس

    مدارک متفاوتی برای هرکدام از روش‌های مهاجرتی به سوئیس لازم است. مثلاً اگر می‌خواهید از طریق تحصیل به سوئیس بروید، باید از یکی از مؤسسه‌های آموزشی آنجا پذیرش داشته باشید یا برای اخذ ویزای کاری، داشتن جاب آفر از کارفرمای سوئیسی کافی‎ است. اگر بخواهید از طریق سرمایه‌گذاری به سوئیس مهاجرت کنید، به اثبات تمکن مالی نیاز است و برای مهاجرت از طریق ثبت اختراع، حتی به ارائه مدرک زبان نیاز ندارید. اما به‌طور کلی مدارکی که در تمام روش‌های مهاجرت نیاز دارید، عبارت‌اند از:

    • اصل و کپی پاسپورت و سایر سندهای هویتی
    • چند قطعه عکس
    • مدارک مربوط به تمکن مالی
    • گواهی پزشکی
    • گواهی عدم سوءپیشینه
    • گواهی داشتن بیمه‌ خدمات درمانی
    • گواهی پرداخت هزینه‌های درخواست ویزا

    هزینه مهاجرت به سوئیس

    به‌طور کلی هزینه‌های مهاجرت به سوئیس بسته به روش انتخابی شما، متفاوت خواهد بود. برای مثال افرادی که قصد کسب اقامت از طریق تحصیل دارند، با توجه به مقطع و نوع دانشگاهشان باید ۴۰ تا ۴۳ هزار یورو هزینه کنند. افرادی که می‌خواهند از طریق سرمایه‌گذاری به سوئیس بروند، باید ۲۰ هزار و ۸۰۰ تا یک میلیون و ۴۰ هزار یورو هزینه کنند. 

    همچنین هزینه‌ ویزای شنگن سوئیس برای افراد بالای ۱۲ سال ۸۸ یورو، بین ۶ الی ۱۲ سال ۴۴ یورو و برای زیر ۶ سال رایگان است. مجوز کار در سوئیس ۹۲ یورو هزینه دارد و برای ویزای تحصیلی و ویزای سرمایه‌گذاری نیز باید به‌ترتیب ۸۰ یورو و ۹۲ یورو بپردازید.

    جدا از هزینه‌های مهاجرت، باید به هزینه‌های زندگی در سوئیس نیز توجه داشته باشید که تقریباً ۶۰ درصد بیشتر از میانگین اتحادیه‌ اروپا است. 

    مزایا و معایب مهاجرت به سوئیس

    مزایا و معایب مهاجرت به سوئیس به شرایط و نیاز‌های هر فرد بستگی دارد. بنابراین قبل از تصمیم‌گیری درباره مهاجرت، شرایط خود را کاملاً بررسی کنید.

    مزایای مهاجرت به سوئيس

    • سوئیس یکی از باثبات‌ترین و پایدارترین کشورهای جهان است و اقتصاد پویایی دارد.
    • سوئیس در بین کشورهای پیشرو در حوزه‌ فناوری، پزشکی و تحقیقات علمی قرار دارد.
    • سوئیس یکی از کشورهای پربازده در زمینه‌ کسب‌وکار است و برای کارآفرینان بسیار جذاب خواهد بود.
    • سوئیس از جمله کشورهای امن جهان است که شاخص جرم و جنایت بسیار پایینی دارد.
    • سوئیس برای زندگی خانوادگی بسیار مناسب است و برای تحصیل کودکان هزینه‌ای دریافت نمی‌کند.
    • سوئیس طبیعت بکر و مناظر زیبایی دارد.

    معایب مهاجرت به سوئیس

    • هزینه‌های زندگی در سوئیس بالا است. به‌خصوص برای مسکن باید هزینه زیادی پرداخت کنید.
    • سوئیس کشوری چندزبانه است و بسته به منطقه زندگیتان، مردم به زبان‌های مختلفی صحبت می‌کنند. بنابراین یادگیری زبان محلی برای زندگی ضروری خواهد بود.
    • سوئیس کشوری کوچک است و بستر مناسبی برای شغل‌های خاص و تخصصی ندارد.
    • آب‌وهوای سوئیس در بیشتر طول سال سرد است و فعالیت‌های تفریحی در این بازه‌ زمانی بسیار کم می‌شوند.

    سوالات متداول درباره مهاجرت به سوئیس

    بهترین راه برای مهاجرت به سوئیس کدام روش است؟

    پاسخ این سؤال به شرایط و وضعیت شما بستگی دارد. اگر در زمینه هایی مانند تکنولوژی، پزشکی یا مالی تخصص دارید، می توانید ویزای کاری بگیرید. اگر مدرک تحصیلی و رزومه درسی خوبی دارید، می توانید از طریق تحصیلی اقدام کنید. 

    فرایند مهاجرت به سوئیس چقدر طول می کشد؟

    با توجه به شرایط و نوع مهاجرت زمان بندی متفاوت خواهد بود. برای مثال پذیرش در دانشگاه های سوئیس شاید چند ماه طول بکشد و پس از آن باید برای اخذ ویزای دانشجویی اقدام کنید که ممکن است چند هفته تا چند ماه وقت بگیرد.

    مهم ترین شرایط مهاجرت به سوئیس چیست؟

    جواب این سؤال به نوع مهاجرت و شرایط متقاضی بستگی دارد. اما برخورداری از مدارک لازم و گرفتن پذیرش، توانایی مالی برای پرداخت هزینه ها، پیروی از قوانین سوئیس، داشتن مهارت های لازم برای کار و آشنایی ابتدایی با زبان های این کشور، از مهم ترین شرایط مهاجرت به سوئیس هستند.

    انواع روش های مهاجرت به سوئیس کدام اند؟

    از روش های مهاجرت به سوئیس می توان به کسب اقامت از طریق کار، تحصیل، سرمایه گذاری، ازدواج، تولد فرزند و ثبت اختراع اشاره کرد.

    تمکن مالی برای مهاجرت به سوئیس چقدر است؟

    این هزینه بسته به روشی که برای مهاجرت انتخاب می کنید، متفاوت خواهد بود.

    آیا مهاجرت به سوئیس از طریق خرید ملک انتخاب مناسبی است؟

    خرید ملک به تنهایی برای مهاجرت به سوئیس کافی نیست و باید شرایط دیگری نیز داشته باشید. توجه کنید که هزینه خرید ملک در سوئیس بسیار بالا است. 

    مدرک زبان مورد نیاز برای مهاجرت به سوئیس چیست؟

    ارائه مدرک رسمی زبان برای بعضی از روش های مهاجرت به سوئیس الزامی است. مثلاً برای اخذ پذیرش از دانشگاه های سوئیس و همچنین اخذ ویزای کاری، باید مدرکی مانند آیلتس یا تافل با نمره قابل قبول داشته باشید. 

    چه مدارکی برای مهاجرت به سوئیس مورد نیاز است؟

    اصل و کپی پاسپورت و سایر سندهای هویتی، چند قطعه عکس، مدارک مربوط به تمکن مالی، گواهی پزشکی، گواهی عدم سوءپیشینه، گواهی داشتن بیمه خدمات درمانی و گواهی پرداخت هزینه های درخواست ویزا.

    آیا می توان اعضای خانواده را برای مهاجرت به سوئیس با خود برد؟

    بله، کسی که در سوئیس حق اقامت داشته باشد می تواند خانواده خود را هم همراه ببرد. ویزای خانوادگی به سوئیس یا همان ویزای همراه شامل همسر و فرزندان زیر هجده سال می شود و اگر وابستگی فرزند ثابت شود تا ۲۱ سال سن نیز مجاز خواهد بود. 

    آیا با مهاجرت به سوئیس می توان پاسپورت این کشور را دریافت کرد؟

    بله، با مهاجرت به سوئیس و کسب اقامت دائم، می توانید پاسپورت این کشور را داشته باشید. البته باید حداقل ۱۲ سالتان باشد، حداقل ۱۰ سال در این کشور زندگی کرده باشید و از قوانین آن پیروی کنید.

    شرایط سنی مهاجرت به سوئیس چیست؟

    شرط سن بسته به نوع روش مهاجرتی که انتخاب می کنید متفاوت خواهد بود. برای مثال برای مهاجرت به سوئیس از طریق تحصیل باید حداقل ۱۸ سال داشته باشید. 

    کارشناسان ما آماده پاسخگویی به شما هستند ۰۲۱-۹۱۰۹۰۰۰۷