مهاجرت از طریق استارتاپ
در این مطلب قصد داریم که تمام ابهامات در مورد مهاجرت از طریق استارتاپ را رفع کنیم. روش های گوناگونی برای سرمایهگذاری در خارج از مرزهای یک کشور وجود دارد که مهاجرت استارتاپی یکی از روشهایی است که برای شروع یک ایده تجاری میتوان از آن استفاده کرد. در این مقاله قصد داریم که توضیحات مفیدی در خصوص شرایط مهاجرت استارتاپی، معرفی بهترین کشورها برای مهاجرت از طریق استارتاپ و مزایای این روش ارائه کنیم.
مهاجرت از طریق استارت آپ چیست؟
استارت آپ برنامهای خاص برای افرادی است که توانایی شروع کسبوکار و ایده جدیدیرا در سطح جهانی داشته باشد. این کسبوکار باید خلاقانه، اشتغالزا و توانایی رقابت در سطح جهانی را داشته باشد. در برخی کشورها به این طریق به شخص متقاضی اقامت و نهایتا پاسپورت تحویل داده میشود. هر شخص که قصد مهاجرت از طریق استارت را دارد باید با دقت کافی بهترین روش مهاجرت را انتخاب کند چرا که در موارد زیادی فرد متقاضی اجازه سرمایهگذاری و کارکردن در کشور مقصد را نخواهد داشت. برای مثال پناهندگی یکی از راههایی است که به مهاجرین توصیه نمیشود زیرا در این مورد تا هنگام دریافت جواب، حق کار کردن را نخواهید داشت. درصورتی که اگر از طریق استارت آپ اقدام به مهاجرت کنید اجازه تمام کارها به صورت قانونی به شما اعطا میشود.
شرایط مهاجرت از طریق استارت آپ
مسلما هر کاری دارای شرایط و قوانینی است که مهاجرت از طریق استارتاپ نیز از این حالت مستثنی نیست و باید شرایطی را برای آن در نظر گرفت. شرط اول این است که فرد متقاضی باید مدیری ارشد و دارای کسبوکار فعال با مدرک زبان آیلتس ۵ جنرال باشد. شرط دوم داشتن سرمایه کافی برای حداقل یک سال اقامت در آن کشور است که با توجه به شرایط مقصد این زمان متغیر است. آخرین و مهمترین شرط که باید مد نظر داشت این است که کسبوکار نامه تأییدیه از یک سازمان سرمایهگذار تعیین شده را داشته باشد.
بهترین کشورها برای مهاجرت از طریق استارت آپ
برای پاسخ به این سوال که بهترین کشور برای مهاجرت از طریق اسارتاپ کدام است باید عوامل معتددی را به صورت کارشناسی شده بررسی کرد که یکی از این عوامل بررسی شرایط رفاهی برای فرد مهاجر است. از جمله عواملی که در انتخاب برترین کشورهای جهان در بخش سرمایهگذاری استارتاپی مؤثر است و موجب بهبودی وضعیت رفاهی مهاجران میشود، میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- میزان دسترسی منطقه به سایر نقاط جهان
- درصد جمعیت تحصیل کرده آن کشور
- دسترسی آسان به سرمایه
- تخصص و فناوری
- شفافیت و رفع ابهام در موارد تجاری
پس از بررسی های صورت گرفته کشور آلمان به عنوان برترین کشور جهان جهت کار آفرینی در اروپا معرفی شده است. پس از آلمان به ترتیب کشورهای ژاپن، آمریکا، بریتانیا، کانادا، سوئد، کره جنوبی، استرالیا و دانمارک جزء ۸ کشور برتر جهان در زمینه کارآفرینی هستند.
آلمان
آلمان یکی از پر جمعیتترین کشورهای قاره اروپا و چهارمین کشور برتر از نظر اقتصادی در جهان است که با ۹ کشور مرز مشترک دارد. مهمترین دغدغه این کشور میانگین سنی بالای این کشور است که این مسأله میتواند یک چالش مهم برای این کشور باشد که منجر به افزایش هزینه خدمات اجتماعی خواهد شد. سیاستهای اخیر این کشور باعث رشد آمار مهاجرت از طریق استارتاپ به این کشور شده است.
ژاپن
ژاپن را میتوان پیشرفتهترین کشور آسیایی در زمینه استفاده از تکنولوژی و همچنین به عنوان سومین اقتصاد برتر جهان نام برد. ژاپن پیشرفتهترین کشور جهان در زمینه تولید وسایل موتوری و الکترونیکی است. در بخش خدمات نیز این کشور بیشترین مقدار درآمد را دارد که در سال ۲۰۱۹ عنوان بهترین کشور جهان در زمینه کار آفرینی را کسب کرد و در سال بعدی جایگاه خود را به آلمان واگذار کرد.
آمریکا
آمریکا از کشورهای قدرتمند جهان از نظر اقتصادی است به طوری که رخدادهای این کشور بر روی اقتصاد جهان تاثیرگذار است. آمریکا از ۵۰ا ایالت تشکیل شده است و در زمینه تکنولوژی نیز از ابرقدرتهای جهان است. این کشور دارای محصولات متنوع و باکیفیتی است که در جهان دارای مشتریهای بسیاری هستند و یکی از صادرکنندگان بزرگ جهان محسوب میشوند و دارای منابع بزرگ زغالسنگ جهان است. در زمینه علمی نیز آمریکا یکی از پیشگامان دنیا است بهطوریکه طبق آمار میتوان گفت تعداد زیادی از دانشگاههای برتر جهان در آن قرار دارد.
مزایای مهاجرت از طریق استارتاپ چیست؟
یکی از مزایای مهاجرت از طریق اسارتاپ سوددهی بالای این کار است. البته این سود دهی برای اشخاصی است که ریسک بالای این کار را بپذیرند ولی عدهای که بدون آگاهی وارد این عرصه میشوند در این زمینه متضرر خواهند شد. کانادا یکی از بهترین کشورهای با ثبات اقتصادی بالا است که مقصد خوبی برای مهاجران است. یکی دیگر از مزایای مهاجرت از طریق استارتاپ این است که قوانین و مقررات مربوط به کارآفرینی در کشورهای خارجی سختگیرانه نیست و هزینههای مربوط به مالیات در نظر گرفته شده برای استارتاپها بسیار کم است.
سوالات متداول درباره مهاجرت از طریق استارتاپ
منظور از مهاجرت از طریق استارتاپ این است که افراد با ایده های خلاقانه و جدید می توانند با جذب سرمایه گذار در کشورهای خارجی شروع به راه اندازی کسب و کار خود کنند.
آلمان، ژاپن، آمریکا، بریتانیا، کانادا، سوئد، کره جنوبی، استرالیا و دانمارک جزء ۹ کشور برتر جهان در زمینه کارآفرینی هستند.
یکی از مزایای مهاجرت از طریق استارتاپ سوددهی بالای کسب و کار بعد از راه اندازی آن است.
فرد متقاضی باید مدیری ارشد و دارای کسب و کار فعال باشد. متقتضی باید دارای مدرک زبان آیلتس ۵ جنرال باشد. داشتن سرمایه کافی برای یک سال اقامت در کشور مد نظر. کسب و کار نامه تأییدیه از یک سازمان سرمایه گذار تعیین شده را داشته باشد.