مهاجرت به نروژ
اگر میخواهید در کشوری با ثبات اقتصادی بالا، امکانات فراوان و مناظر زیبا زندگی کنید، یکی از بهترین انتخابها کشور نروژ است. مهاجرت به نروژ به روشهای گوناگون ازجمله کار، تحصیل، سرمایهگذاری و ازدواج امکانپذیر است. نروژ از بهترین کشورهای اروپایی برای زندگی و کار است که سطح زندگی خوب، سیستم آموزشی عالی، طبیعت زیبا و فرهنگی متنوع دارد. این کشور جزو کشورهای تراز اول و ثروتمند جهان است و شهروندان آن سطح رفاه بالایی دارند. به همین دلیل افراد زیادی نروژ را برای مهاجرت انتخاب میکنند. سیستم بهداشتی نروژ نیز بسیار قوی است و تمامی شهروندان و مهاجران تحت پوشش بیمه سلامت دولت قرار دارند. این سیستم شامل ارائه خدمات پزشکی، داروها، درمان پوست و مو و دیگر خدمات بهداشتی میشود. با توجه به این مزایا، مهاجرت به نروژ فرصت خوبی برای تجربه یک زندگی ایدهآل است. در این مطلب شرایط و نحوه مهاجرت به نروژ را بررسی میکنیم.
شرايط مهاجرت به نروژ برای ایرانیان
نخستین شرط مهاجرت به نروژ داشتن ویزاست که به شما اجازه ورود به این کشور را میدهد. انواع گوناگونی از ویزای نروژ وجود دارد و هرکدام برای هدف خاصی صادر میشود؛ ازجمله ویزای کار، ویزای تحصیلی، ویزای سرمایهگذاری، تولد فرزند و ازدواج.
برای مهاجرت به نروژ باید مهارت زبانی خوبی هم داشته باشید. زبان این کشور نروژی است و معمولاً برای گرفتن ویزای کار یا تحصیل، به مدرک زبان نروژی معتبر نیاز خواهید داشت.
نروژ یکی از کشورهای پیشرو در زمینه آموزش و تحصیلات به شمار میرود. برای مهاجرت به نروژ بهقصد تحصیل، باید در یک دانشگاه یا مؤسسه آموزشی معتبر نروژ، اپلای کنید و پذیرفته شوید.
اگر هدفتان از مهاجرت به نروژ کار است، باید از طرف کارفرمایی نروژی پیشنهاد کار داشته باشید. داشتن مهارتهای خاص و تخصص در حوزههایی مانند فناوری اطلاعات، مهندسی، بهداشت و درمان میتواند فرصتهای شغلی فراوانی را در این کشور برایتان فراهم کند.
یکی دیگر از شرایط مهاجرت به نروژ، اثبات تمکن مالی کافی برای تأمین هزینههای زندگی در این کشور است. علاوهبر این، پیش از هر نوع تصمیمگیری بهتر است تحقیق کنید تا درباره این کشور و شرایط زندگی در آن اطلاعات کافی داشته باشید. برای کسب اطلاعات دقیقتر میتوانید با مشاوران ویزاگرد یا سفارت نروژ در ایران تماس بگیرید.
راه های مهاجرت به نروژ برای ایرانیان
مهاجرت به یک کشور جدید ممکن است با چالشهایی همراه باشد، اما با دانستن روشهای مهاجرت و شرایط لازم برای هرکدام، میتوان به راحتی این فرآیند را پیش برد. در اینجا روشهای مختلف مهاجرت به نروژ را که ایرانیان میتوانند از آنها استفاده کنند، بررسی خواهیم کرد.
یک روش پرطرفدار میان ایرانیان برای مهاجرت به نروژ، مهاجرت تحصیلی است. برای این کار، باید از یک دانشگاه نروژی پذیرش دریافت کنید. روش دیگر، مهاجرت برای کار است. برای این نوع مهاجرت، باید یک پیمانکار یا شرکت نروژی پیدا کنید که به شما پیشنهاد شغل داده باشد. بعضی از متقاضیان از روش مهاجرت برای پیوستن به خانواده استفاده میکنند. در این روش، فردی که در نروژ زندگی میکند، میتواند خانواده خود را به این کشور دعوت کند.
در هر یک از این روشها، شرایط و مدارک لازم متفاوتاند. به همین دلیل، پیش از شروع فرآیند مهاجرت، بهتر است با دقت در مورد هریک از روشهای مختلف تحقیق و اطلاعات لازم را جمع آوری کنید. در ادامه هریک از این روشها را با جزئیات بیشتری معرفی و بررسی خواهیم کرد.
مهاجرت به نروژ از طریق تحصیل
یکی از سادهترین راههای مهاجرت به نروژ، از طریق تحصیل در دانشگاههای این کشور است. تحصیل در دانشگاههای نروژی رایگان است و سیستم آموزشی آنها کیفیت بسیار بالایی دارد. همچنین در دانشگاههای نروژ میتوانید به زبان انگلیسی درس بخوانید.
برای شروع فرآیند مهاجرت به نروژ از طریق تحصیل، باید یک دوره تحصیلی را در یکی از دانشگاههای این کشور انتخاب کنید. میتوانید برای به دست آوردن اطلاعات لازم از سایت دانشگاهها و مؤسسههای آموزشی نروژ کمک بگیرید.
بعد از انتخاب دوره تحصیلی، باید شرایط ویزای تحصیلی نروژ را بررسی کنید که ممکن است شامل شرایط آموزشی مرتبط با دوره تحصیلی، سابقه تحصیلی و تمکن مالی باشد.
پس از این مرحله، باید برای ویزای تحصیلی نروژ درخواست دهید. مدارک لازم را جمعآوری کنید و به سفارت یا کنسولگری نروژ در ایران بروید. شاید مصاحبه نیز الزامی باشد که در آن باید تواناییها و تجربیاتتان را نشان دهید. مدارک مورد نیاز معمولا شامل موارد زیر میشوند:
- پاسپورت و کپی از تمام صفحات آن
- فرم درخواست تکمیلشده
- رسید هزینه درخواست دانشگاه
- دو قطعه عکس جدید سه در چهار با پسزمینه سفید
- مدارک پذیرش برنامه آموزشی تماموقت
- سند تمکن مالی کافی برای تحصیل (باید اثبات کنید که در هر سال تحصیلی ۱۰ ماهه، میتوانید مبلغ ۱۳ هزار و ۱۵۲ یورو هزینه کنید.)
- اسناد مربوط به محل اقامت
- اثبات ترک نروژ بعد از انقضای مجوز اقامت
در صورت تأیید شدن در مصاحبه و دریافت ویزای تحصیلی نروژ، میتوانید به این کشور مهاجرت کنید و در دانشگاههای نروژ درس بخوانید.
بهترین رشتههای تحصیلی در نروژ به نیازهای بازار و اقتصاد این کشور بستگی دارند. رشتههای پرمتقاضی در این کشور، شامل فناوری اطلاعات (مهندسی نرمافزار، علوم کامپیوتر و شبکههای کامپیوتری)، شاخههای مختلف مهندسی (مهندسی برق، مکانیک، صنایع و عمران، نفت و حملونقل دریایی)، بهداشت و پزشکی، مدیریت، اقتصاد و زبانهای خارجی مانند انگلیسی و آلمانی میشوند.
مهاجرت به نروژ از طریق کار
مهاجرت به نروژ از طریق کار از پرطرفدارترین و راحتترین راههای مهاجرت به این کشور است. برای پیدا کردن کار در این کشور باید حداقل مدرک کارشناسی، سابقه کاری مرتبط، سن بالای ۱۸ سال و گواهی عدم سوءپیشینه داشته باشید. برای دریافت پیشنهاد کاری از کارفرماهای نروژی میتوانید از سایتهای کاریابی بینالمللی کمک بگیرید. همچنین میتوانید در سایتهایی مانند لینکدین بهطور مستقیم با شرکتها و سازمانهای نروژی در تماس باشید و رزومه خود را برایشان ارسال کنید.
بعد از اینکه پیشنهاد کاریتان را گرفتید، باید شرایط ویزای کار نروژ را بررسی کنید. این شرایط ممکن است شامل برخورداری از مهارتهای خاص، سابقه کاری مرتبط، مدارک تحصیلی و تمکن مالی باشند.
بعد از بررسی شرایط، باید برای ویزای کار نروژ درخواست دهید. ابتدا باید مدارک خود را جمعآوری و مرتب کنید و سپس به سفارت یا کنسولگری نروژ در ایران بروید. فراموش نکنید که شاید مجبور به شرکت در مصاحبه شوید که در آن باید تواناییها و تجربیاتتان را ثابت کنید. مدارکی که باید ارائه دهید عبارتاند از:
- پاسپورت و کپی از تمامی صفحات آن
- فرم پرشده درخواست ویزای کار نروژ
- دو قطعه عکس سه در چهار با پسزمینه سفید
- اثبات محل اقامت در نروژ (برای مثال ارائه قرارداد اجاره کتبی)
- فرم پیشنهاد استخدام با امضای کارفرما
- اثبات این موضوع که حقوق دریافتیتان، برای زندگی در نروژ کافی خواهد بود. (این حقوق برای شغلهایی که حداقل مدرک مورد نیازشان کارشناسی است، باید حداقل ۴۰ هزار و ۳۲۸ یورو در سال و برای شغلهایی که حداقل مدرک مورد نیازشان کارشناسی ارشد است، باید حداقل ۴۳ هزار و ۵۳۶ یورو در سال باشد.)
- مدارک تحصیلی
- رزومه
در صورت تأیید شدن در مصاحبه و دریافت ویزای کاری نروژ، میتوانید به این کشور مهاجرت کنید و مشغول به کار شوید. بعد از سه سال زندگی و کار در این کشور نیز میتوانید برای اخذ اقامت دائم نروژ درخواست دهید.
مهاجرت به نروژ از طریق سرمایهگذاری
برای مهاجرت به نروژ از طریق سرمایهگذاری باید برنامههای سرمایهگذاری این کشور را بررسی کنید که شامل سرمایهگذاری در شرکتها، خرید املاک و مستغلات یا سرمایهگذاری در صنایع محلی میشوند. سپس باید پیشنهاد سرمایهگذاری خود را به مقامات مهاجرت نروژ ارائه دهید که باید شامل جزئیات مربوط به مبلغ سرمایهگذاری، منافع مورد انتظار، ایجاد شغل و تأثیر سرمایهگذاری شما بر اقتصاد نروژ باشد.
پس از این مرحله مقامات مهاجرت نروژ با بررسی پیشنهاد شما تصمیم نهایی خود را اعلام میکنند. در صورت تأیید پیشنهاد سرمایهگذاری، باید مدارکتان را ارائه دهید و سپس ویزا بگیرید.
بعد از دریافت ویزای سرمایهگذاری نروژ و سه سال زندگی در این کشور، میتوانید اقامت دائم بگیرید. اگر هفت سال در این کشور بمانید، شهروندی نروژ را میگیرید. حداقل سرمایه برای این نوع از مهاجرت، ۲۵۰ هزار یورو است.
یادآوری میشود که خرید ملک در این کشور برای اخذ اقامت نروژ کافی نیست، اما سرمایهگذاری خوبی برایتان خواهد بود.
مهاجرت به نروژ از طریق تولد فرزند
مهاجرت به نروژ از طریق تولد فرزند، تنها با قانون خون امکانپذیر است؛ یعنی یکی از زوجین باید حتماً تابعیت نروژ را داشته باشد.
پس از تولد فرزندتان، باید برای او شناسنامه بگیرید و مراحل قانونی مربوط به ثبت تولدش را طی کنید. سپس باید مدارک مورد نیاز برای اخذ شهروندی نروژ را جمعآوری کنید و به مراجع مهاجرت نروژ تحویل دهید. این مدارک شامل شناسنامه، پاسپورت، مدارک تحصیلی و مدارک مربوط به والدین میشوند.
اگر یکی از زوجین نروژی باشد، میتواند برای فرزند خود تابعیت نروژی دریافت کند. با داشتن فرزند نروژی، والد دیگری که تابعیت نروژی ندارد نیز میتواند برای اقامت و مهاجرت به نروژ درخواست دهد. اما باید توجه داشت که درخواست اقامت و مهاجرت برای والد غیرنروژی شرایط خاصی دارد و بسته به روش اقامت و مهاجرت مورد نظر، ممکن است مدارک و شرایط مختلفی لازم باشد. به هر حال، داشتن فرزند نروژی میتواند یکی از عوامل مثبت در درخواست اقامت و مهاجرت به نروژ باشد.
مهاجرت به نروژ از طریق ازدواج
در صورت ازدواج با یک شهروند نروژ، میتوانید اقامت دائم این کشور را بگیرید. برای مهاجرت به نروژ از طریق ازدواج باید مشروعیت رابطه خود را ثابت کنید. همچنین همسرتان باید سالانه حداقل ۲۶ هزار و ۴۰۰ یورو درآمد داشته باشد که این مبلغ بدون احتساب مالیات است. ارائه مدارک زیر، ازجمله شرایط لازم برای اخذ ویزای ازدواج نروژ است:
- پاسپورت و کپی از تمام صفحات آن
- دو قطعه عکس جدید سه در چهار با پسزمینه سفید
- فرم درخواست امضاشده
- سند معتبری که وضعیت تأهل را در شش ماه اخیر نشان دهد.
- اگر قبلاً ازدواج کردهاید، باید سند معتبر طلاق را ارائه دهید.
- توصیف رابطه و اثبات نحوه آشنایی زوجین
مهاجرت به نروژ از طریق الحاق به خانواده
یکی دیگر از روشهای مهاجرت به نروژ، الحاق به خانواده است. این روش برای افرادی مناسب است که اعضای نزدیک خانوادهشان در نروژ هستند. اگر عضوی از خانواده مانند همسر یا فرزندتان، در نروژ زندگی میکند، میتوانید از همین روش برای درخواست اقامت در نروژ اقدام کنید.
برای الحاق به خانواده، باید شرایط خاصی را داشته باشید. برای مثال، باید همسر یا فرزند شما در نروژ زندگی کند و اقامت دائم یا تابعیت نروژ را داشته باشد. علاوه بر این باید تمکن مالی خود را اثبات کنید و نشان دهید که میتوانید بهصورت مستقل در این کشور زندگی کنید.
الحاق به خانواده، یکی از روشهای سریع و مطمئن برای مهاجرت به نروژ است. با این حال، باید توجه داشت که درخواست الحاق به خانواده نیاز به مدارک و اطلاعات دقیق دارد و باید با شرایط و ضوابط مربوطه آشنا باشید. همچنین، باید توجه داشت که الحاق به خانواده فقط برای همسر و فرزندان مستقل معتبر است و برای سایر اعضای خانواده مانند پدر و مادر، بسیار دشوار خواهد بود.
مدارک لازم برای مهاجرت به نروژ
مدارک لازم برای مهاجرت به نروژ با توجه به مسیر انتخابیتان برای گرفتن ویزا و اهدافتان، متفاوت خواهد بود. اما ارائه مدارک زیر بدون توجه به نوع ویزا، الزامی است:
- پاسپورت
- فرم کاملشده درخواست ویزا
- عکسی که بهتازگی گرفته باشید
- مدارک و شواهد تمکن مالی
- اثبات محل اقامت
- رسید پرداخت هزینههای ویزا
- مدارک تحصیلی
- رزومه
- بیمه سلامت
هزینه مهاجرت به نروژ
هزینه مهاجرت به نروژ بسته به نوع مهاجرت انتخابی و شرایطتان متفاوت است. این هزینهها شامل هزینه ویزا برای ورود به نروژ، هزینه اقامت (اجاره مسکن، هزینه زندگی روزمره، هزینه خدماتی مانند برق، گاز و آب)، هزینه آموزش و تحصیل، هزینه بیمه سلامت و هزینه مشاوره مهاجرت میشوند.
حداقل پول مورد نیاز برای مهاجرت به نروژ با توجه به شرایطتان و شهری که در آن زندگی خواهید کرد، متغیر است. توجه داشته باشید که هزینه زندگی در نروژ بهطور کلی نسبت به سایر کشورهای اروپایی بیشتر است، اما حقوقتان نیز به همین نسبت بیشتر خواهد بود. میانگین هزینههای مهاجرت به نروژ به شرح زیر است:
مسیر مهاجرتی | میزان هزینه مهاجرت (به یورو) |
---|---|
اجازه اقامت برای کار | ۵۴۷ |
مجوز گروهی برای کارفرماها بهازای هر کارگر | ۵۴۷ |
اجازه اقامت تحصیلی | ۵۱۳ |
ویزای ویزیتور | ۶۶ |
ویزای الحاق خانواده | ۶۷۸ الی ۹۱۳ |
هزینه اقامت دائم نروژ | ۵۶۵ |
هزینه درخواست شهروندی | ۵۶۵ |
پاسپورت و مدارک مهاجرت برای افراد بالای ۱۸ سال | ۲۰۹ |
پاسپورت و مدارک مهاجرت برای افراد زیر ۱۸ سال | ۱۰۴ |
مراحل مهاجرت به نروژ
مراحل مهاجرت به نروژ بسته به نوع مهاجرت انتخابی و شرایطتان متفاوت است، اما بهطور کلی باید مراحلی را که در ادامه مرور خواهیم کرد طی کنید.
انتخاب نوع مهاجرت
ابتدا باید نوع مهاجرت را مشخص کنید که میتواند تحصیلی، کاری یا از طریق سرمایهگذاری باشد.
تهیه مدارک
سپس بر اساس نوع مهاجرتتان، باید مسیر مناسب را انتخاب کنید و طبق آن، مدارک و اطلاعات مورد نیاز را جمعآوری کنید. این مدارک ممکن است شامل مدارک تحصیلی، رزومه و سوابق کاری، پاسپورت و سایر مدارک مرتبط باشند.
درخواست ویزا و شرکت در مصاحبه
بعد از این مرحله باید درخواست مهاجرت خود را به سفارت نروژ اعلام کنید. در بعضی مواقع ممکن است لازم باشد مصاحبهای انجام دهید که میتواند تلفنی یا حضوری و همراه با معاینه پزشکی باشد.
مهاجرت و اقدامات پس از آن
پس از تأیید درخواست مهاجرتتان، میتوانید ویزایتان را بگیرید. همچنین باید کارهایی مانند باز کردن حساب بانکی، پیدا کردن مسکن و برنامهریزی برای هزینههای زندگی را انجام دهید.
داشتن وکیل یا مشاور برای مهاجرت به نروژ، میتواند به روند مهاجرتتان سرعت ببخشد. توصیه میکنیم در این زمینه با مشاوران ویزاگرد تماس بگیرید تا شما را راهنمایی کنند.
مزایا و معایب مهاجرت به نروژ
مهاجرت به کشوری دیگر میتواند با مزایا و معایبی همراه باشد. نروژ با مناظر طبیعی زیبا، سطح زندگی بالا، سیستم بهداشتی پیشرفته و فرصتهای شغلی مناسب، جذابیت بسیاری دارد. اما در عین حال، هزینههای بالای زندگی و شرایط آبوهوایی سخت در برخی مناطق این کشور، معایبی هستند که باید در نظر گرفته شوند. به هر حال، با بررسی دقیق و شناخت دقیقتر این کشور، میتوان بهترین تصمیم را برای مهاجرت گرفت. در ادامه بیشتر به بررسی این شرایط میپردازیم.
مزایا
- نروژ یکی از کشورهای بسیار عالی و با سطح کیفیت بالا برای زندگی است که زیرساختهای عالی، خدمات بهداشتی خوب و آموزش باکیفیت دارد.
- حقوق کارمندان در نروژ و شرایط کاریشان بسیار خوب است. کارمندان این کشور حقوق بالا، مزایای اجتماعی و سیستم حمایتی قوی دارند.
- نروژ سیستم بهداشتی و خدمات پزشکی بینظیری دارد. میتوان گفت این کشور برای سلامت شهروندان خود، سرمایهگذاری زیادی میکند.
- نروژ سیستم آموزشی عالی و دانشگاههایی با ردهبندی جهانی بالا دارد که از پذیرش دانشجوهای بینالمللی استقبال میکنند.
- نروژ ازجمله کشورهایی است که همیشه برای حفظ محیط زیست تلاش میکنند. این کشور هوای پاک و طبیعت بکر و جذابی دارد. علاوهبر این، اگر به شفقهای قطبی علاقه داشته باشید، نروژ مقصدی عالی برای شما خواهد بود.
معایب
- هزینه زندگی در نروژ بالا است. به همین دلیل شاید کسانی که بهتازگی به این کشور مهاجرت کرده باشند، در ماههای ابتدایی سختی زیادی بکشند.
- زبان رسمی این کشور، نروژی است و یادگیری آن شاید برای برخی افراد دشوار باشد. در صورتی که به این زبان تسلط نسبی نداشته باشید، با مشکلاتی مواجه خواهید شد.
- آبوهوای نروژ بسیار سرد و برفی است که برای بسیاری از ایرانیها، طاقتفرسا خواهد بود.
سوالات متداول درباره مهاجرت به نروژ
راه های مختلفی برای مهاجرت به نروژ وجود دارد که هرکدام مزایا، معایب و شرایط خاصی دارند. اما بهترین مسیر برای مهاجرت به نروژ از راه تحصیلی و بعد از آن، مهاجرت کاری و سرمایه گذاری است.
روند مهاجرت به نروژ می تواند طولانی و پیچیده باشد. زمان این فرایند با توجه به شرایطی مانند نوع ویزا، پروسه ارزیابی، تقاضای ویزا، فرآیند آموزش زبان، ارائه مدارک و ترتیب دادن مسکن و امورات زندگی مشخص می شود.
مهم ترین شرایط مهاجرت به نروژ عبارت اند از داشتن ویزای مهاجرت، تسلط به زبان نروژی یا انگلیسی، داشتن تحصیلات و تجربیات شغلی مرتبط، تمکن مالی برای پرداخت هزینه های زندگی، سلامت جسمی و داشتن تمام مدارک مورد نیاز.
روش های مهاجرت به نروژ شامل مهاجرت کاری، مهاجرت تحصیلی، مهاجرت برای الحاق به خانواده، مهاجرت از راه سرمایه گذاری می شوند.
تمکن مالی لازم برای مهاجرت به نروژ بسته به نوع ویزایی که می خواهید دریافت کنید، متفاوت خواهد بود. البته برای گرفتن ویزای شنگن نروژ باید در شش ماه گذشته در حساب بانکی خود حداقل ۳۰۰۰ یورو داشته باشید.
خرید ملک به تنهایی برای اخذ اقامت نروژ کافی نیست، اما در کل داشتن ملک در این کشور سرمایه گذاری خوبی محسوب می شود.
برای مهاجرت به این کشور، به خصوص از طریق تحصیل یا کار، باید مدرک زبان نروژی داشته باشید. بدین منظور می توانید در آزمون هایی مانند Test i norsk شرکت کنید. البته تحصیل در دانشگاه های نروژ با زبان انگلیسی و مدرک آیلتس هم امکان پذیر است.
مدارک مورد نیاز با توجه به نوع مهاجرت متفاوت خواهند بود. اما بدون توجه به نوع ویزا این مدارک شامل پاسپورت، فرم درخواست ویزا، عکسی که به تازگی گرفته باشید، مدارک و شواهد تمکن مالی، اثبات محل اقامت، رسید پرداخت هزینه های ویزا، گواهی تحصیلی، رزومه و بیمه سلامت می شوند.
بله، می توانید اعضای خانواده تان را نیز با خود به نروژ ببرید که شامل همسر، فرزندان زیر ۱۸ سال و والدینتان می شوند. البته باید برای آن ها به صورت جداگانه ویزا بگیرید.
بله، با مهاجرت به نروژ و دریافت اقامت دائم یا تابعیت نروژ، می توانید پاسپورت این کشور را بگیرید. البته باید شرایط خاصی داشته باشید. این شرایط شامل مدت زمان اقامت دائم در نروژ، قبولی در آزمون زبان نروژی، پرداخت مالیات و احترام به قوانین و مقررات این کشور می شوند.
مهاجرت به نروژ شرایط سنی خاصی ندارد. اگر قصد دارید همراه با والدین خود مهاجرت کنید، باید بین ۱۸ تا ۲۱ داشته باشید. اگر برای اخذ مدرک لیسانس مهاجرت می کنید، باید حداکثر ۲۲ سال، برای کارشناسی ارشد حداکثر ۳۰ سال و برای دکترا حداکثر ۳۷ سال داشته باشید.
پرطرفدارترین روش مهاجرت به نروژ، از طریق مهاجرت کاری و تحصیلی است.
برای مهاجرت به نروژ می توانید با مشاوران ویزاگرد تماس بگیرید تا شما را راهنمایی کنند. همچنین با توجه به نوع روشی که برای مهاجرت انتخاب کرده اید، می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر مقاله های مرتبط را بخوانید.
مهاجرت به نروژ به طور کلی فرایند هزینه بری است، اما مهاجرت به نروژ از طریق تحصیل و کار از میان سایر روش ها کمترین هزینه را دارند.